Δημιουργία κιτ επιβίωσης για μεταφορά

Είναι η μεταφορά σας έτοιμη για απώλεια αποσκευών ή καθυστέρηση ταξιδιού;

Κάθε ταξιδιώτης έχει αντιμετωπίσει μια κατάσταση που τους έχει χωρίσει από τις αποσκευές τους. Ανεξαρτήτως του τρόπου με τον οποίο συμβαίνει - όπως ένας αποσκευών που χάνει αποσκευές ή μια καθυστέρηση πτήσης αναγκάζοντας έναν ταξιδιώτη να αναζητήσει καταφύγιο κατά τη διάρκεια της νύχτας - η καθυστέρηση αποσκευών μπορεί να δημιουργήσει μια μεγάλη ταλαιπωρία για έναν ταξιδιώτη, χωρίζοντάς τον από τις ανέσεις που επιθυμούν περισσότερο.

Αν και οι χαμένες αποσκευές μπορούν να εκτροχιάσουν ένα ταξίδι, αυτό δεν σημαίνει ότι οι ταξιδιώτες είναι εντελώς στο έλεος των ταξιδιωτικών τους παρόχων.

Μέσω προσεκτικού σχεδιασμού και διαχείρισης, κάθε σύγχρονος τυχοδιώκτης μπορεί να σιγουρευτεί ότι καλύπτονται, ακόμη και όταν οι αποσκευές τους δεν τους ικανοποιούν.

Πριν από τη συσκευασία για το επόμενο ταξίδι, καταλαβαίνω ταξιδιώτες βεβαιωθείτε ότι το carry-on τους είναι έτοιμο για κάθε σενάριο. Εδώ είναι τρεις τρόποι για να μετατρέψετε αυτή την τσάντα μεταφοράς στο μοντέλο σύγχρονης επιβίωσης.

Πλήρης αλλαγή ρούχων

Όταν πολλοί ταξιδιώτες σκέφτονται τη carry-on τσάντα τους, τα πρώτα στοιχεία που έρχονται στο μυαλό είναι ηλεκτρονικά, φαγητά σνακ, και μπουκάλια νερού. Ωστόσο, οι ταξιδιώτες θα πρέπει επίσης να συσκευάσουν μια πλήρη αλλαγή των ρούχων στη τσάντα μεταφοράς τους επίσης. Μια αλλαγή των ρούχων αποτελείται από ένα πουκάμισο, παντελόνι, και οποιοδήποτε εσώρουχο ένας ταξιδιώτης μπορεί να χρειαστεί να επιβιώσει μια μέρα χωρίς αποσκευές.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που συγκέντρωσε το αμερικανικό Υπουργείο Μεταφορών , κατά μέσο όρο πάνω από τρεις σακούλες ήταν κακοποιημένα για κάθε 1.000 επιβάτες στις εσωτερικές πτήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2015.

Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι συνετό να εξεταστεί το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης μιας τσάντας μεταφοράς για επιπλέον ρούχα στο σενάριο χειρότερης περίπτωσης.

3-1-1 τσάντα περιποίησης

Οι καθυστερημένες πτήσεις μπορεί μερικές φορές να καταλήξουν σε διανυκτερεύσεις, είτε σε ξενοδοχείο είτε μέσα σε τερματικό σταθμό του αεροδρομίου. Εκτός από την αλλαγή των ρούχων, οι ταξιδιώτες θα πρέπει επίσης να εξετάσουν τη μεταφορά μιας τσάντας τουαλέτας που να είναι συμβατή με 3-1-1 στις χειραποσκευές τους.

Μια τσάντα τουαλέτας φιλική προς την TSA δεν χρειάζεται απαραίτητα να αποτελείται από όλα όσα μπορεί να χρειαστεί ένας ταξιδιώτης για να φτάσει στον επόμενο προορισμό. Αντίθετα, μια τσάντα έκτακτης ανάγκης θα πρέπει να αποτελείται από τα βασικά για να περάσει μέσα από την ημέρα, συμπεριλαμβανομένων σαπούνι, σαμπουάν, οδοντόβουρτσα, και άλλα είδη περιποίησης. Οι ταξιδιώτες που αναζητούν μια πολυτελή εμπειρία θα πρέπει να εξετάσουν την αγορά ενός προσυσκευασμένου κιτ, το οποίο διατίθεται μέσω ενός αριθμού λιανοπωλητών.

Για εκείνους τους ταξιδιώτες που δεν διαθέτουν σακούλα αποσκευών πριν από την αναχώρηση, εξακολουθεί να υπάρχει βοήθεια. Πολλά ξενοδοχεία θα προσφέρουν στους ταξιδιώτες ένα κιτ έκτακτης ανάγκης κατόπιν αιτήματος, το οποίο περιλαμβάνει ορισμένα παρεπόμενα στοιχεία. Κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο, οι επισκέπτες μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες για τα κιτ έκτακτης ανάγκης στη ρεσεψιόν.

Αριθμοί επαφών έκτακτης ανάγκης

Τέλος, οι ταξιδιώτες θα πρέπει επίσης να διατηρούν τους αριθμούς επαφής έκτακτης ανάγκης γραμμένους και συσκευασμένους μέσα στη σακούλα μεταφοράς. Όταν τα εγχώρια ταξίδια μπορεί να μην απαιτούν ένα πλήρες πακέτο έκτακτης ανάγκης , οι ταξιδιώτες μπορούν να περάσουν με τη μεταφορά όλων των αριθμών επαφής έκτακτης ανάγκης που έχουν καταγραφεί. Οι αριθμοί που πρέπει να καταγράψουν κάθε ταξιδιώτης περιλαμβάνουν τους φορείς παροχής υπηρεσιών εδάφους, τους παρόχους υπηρεσιών στον προορισμό, τους αριθμούς για προσωπικές επαφές έκτακτης ανάγκης, καθώς και έναν πάροχο ασφάλισης ταξιδιών ή έναν πάροχο πιστωτικών καρτών.

Διατηρώντας τους αριθμούς τηλεφώνου των παρόχων υπηρεσιών στον προορισμό τους, οι ταξιδιώτες μπορούν να βεβαιωθούν ότι μπορούν να λάβουν βοήθεια εάν τα ταξίδια τους καθυστερήσουν. Χωρίς να έρχονται σε επαφή με πάροχους όπως οι μεταφορές εδάφους και τα ξενοδοχεία, οι ταξιδιώτες ενδέχεται να χάσουν την πρόσβαση σε προπληρωμένες υπηρεσίες.

Επιπλέον, ένα σχέδιο ασφάλισης ταξιδιού μπορεί να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να μείνουν τακτοποιημένοι με τις αποσκευές τους πιο γρήγορα και με καθυστέρηση ταξιδιού ή καθυστέρηση αποσκευών. Η ταξιδιωτική ασφάλιση μπορεί να βοηθήσει τους ταξιδιώτες όχι μόνο να εντοπίσουν τις αποσκευές τους, αλλά και να επανενωθούν ταχύτερα. Επιπλέον, η ταξιδιωτική ασφάλιση μπορεί επίσης να πληρώσει για τυχαία έξοδα που σχετίζονται με την απώλεια αποσκευών ή την καθυστέρηση ταξιδιού, συμπεριλαμβανομένων των δωματίων ξενοδοχείων και των αντικειμένων αντικατάστασης στο εξωτερικό.

Αν και οι ταξιδιώτες μπορεί να καθυστερήσουν χωρίς τα στοιχεία τους, δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλειφθούν. Με τη συσκευασία αυτών των αντικειμένων σε μια τσάντα μεταφοράς, οι ταξιδιώτες μπορούν να βεβαιωθούν ότι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στα ταξίδια τους.