Ο δρόμος των φώτων στο Belleville, Illinois

Διαφορετικό είδος εμφάνισης στη Παναγία των Χιονισμάτων

Ο Δρόμος των Φώτων στο Παρεκκλήσι της Παναγίας των Χιονιού στο Belleville, Illinois, διαφέρει από τις πολλές άλλες χριστουγεννιάτικες επιδείξεις στην περιοχή St. Louis. Πρώτον, η είσοδος για οδήγηση μέσω της οθόνης είναι δωρεάν. Δεύτερον, ο Δρόμος των Φώτων επικεντρώνεται στην αφήγηση της ιστορίας για τη γέννηση του Ιησού, όχι για λαϊκές ιστορίες διακοπών όπως ο Frosty και ο Rudolph.

Πότε να πάτε

Ο Δρόμος των Φώτων ανοίγει κάθε χρόνο την Παρασκευή πριν από τις Ημέρες των Ευχαριστιών και κλείνει στα τέλη Δεκεμβρίου.

Το 2017 ο Δρόμος των Φώτων είναι ανοιχτός από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου. Ο Δρόμος των Φώτων είναι ανοιχτός από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 5 έως τις 9 το βράδυ και από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή από τις 5 έως τις 10 το βράδυ. συμπεριλαμβανομένων των Ευχαριστιών, της παραμονής των Χριστουγέννων, της Ημέρας των Χριστουγέννων και της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, αλλά το εστιατόριο Shrine, το κατάστημα με είδη δώρων και άλλα εσωτερικά αξιοθέατα είναι κλειστά τις αργίες. Τα βράδια της Τρίτης είναι οικογενειακές νύχτες με ειδικές εκδηλώσεις και εκπτώσεις.

Εισπράξεις

Το κόστος οδήγησης μέσω της οθόνης είναι δωρεάν για όλους. Οι δωρεές γίνονται αποδεκτές καθώς οι επισκέπτες φεύγουν από το ιερό. Ο καθένας που δωρίζει τουλάχιστον 15 δολάρια παίρνει ένα βελούδινο γεμιστό παιχνίδι ζώων από το Build-a-Bear ως δώρο.

Περισσότερα από τα φώτα

Με περισσότερα από ένα εκατομμύριο φώτα που αναβοσβήνουν, η οθόνη είναι η μεγάλη κλήρωση, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Way of Lights. Υπάρχει μια μαριονέτα για τα παιδιά και μια σκηνή γέννησης κατασκευασμένη από μπλοκ Lego.

Τα παιδιά θα λατρεύουν επίσης τις βόλτες των ζώων και το ζωολογικό κήπο. υπάρχουν εισιτήρια εισόδου για ορισμένες δραστηριότητες. Αν νιώθετε σαν κάτι ξεχωριστό, κάντε μια βόλτα με το αυτοκίνητο μέσω της οθόνης. Η εταιρεία St. Louis Carriage προσφέρει βόλτες κάθε βράδυ, αλλά το Σάββατο.

Το εστιατόριο Shrine και το κατάστημα δώρων είναι επίσης ανοιχτά το βράδυ μέχρι τις 9 μ.μ. (εκτός από τις ευχαριστίες, την παραμονή των Χριστουγέννων και την ημέρα των Χριστουγέννων).

Να πάρει εκεί

Ο Δρόμος των Φώτων βρίσκεται περίπου 20 λεπτά από το κέντρο του Αγίου Λουδοβίκου στη Παναγία του Ιερού Ναού της Χιονοδρομίας στο Belleville. Για να φτάσετε στο Παρεκκλήσι, πάρτε το Interstate 255 για να βγείτε από την έξοδο 17Α (εθνική οδός Ιλλινόις 15 ανατολικά). Στη συνέχεια, πηγαίνετε περίπου ένα μίλι στην εθνική οδό 15, και θα δείτε την είσοδο στο ιερό στα δεξιά, στο 442 South DeMazenod Drive.