Βίλες, Κάστρα, Σπίτια και Σπίτια προς ενοικίαση στη Γαλλία

Top Βίλα και Σπίτι Εταιρείες Ενοικίαση στη Γαλλία

Είναι συχνά πολύ πιο διασκεδαστικό, και φθηνότερο, να νοικιάσετε μια βίλα, εξοχικό σπίτι, σπίτι ή ακόμα και ένα château στη Γαλλία από τη διαμονή σας σε ένα ξενοδοχείο. Σας δίνει μεγαλύτερη ευελιξία και την ευκαιρία να ψωνίσετε στις τοπικές αγορές και στη συνέχεια να μαγειρέψετε αυτά τα θαυμάσια προϊόντα σε ένα μπάρμπεκιου δίπλα στην πισίνα. Τα ακίνητα κοιμούνται από 2 έως 30 και αξίζει να εξεταστεί η μετάβαση ως ομάδα με φίλους ή ως μερικές οικογένειες. Πολλές από τις εταιρείες προσφέρουν ευέλικτες διαμονές οτιδήποτε από μία νύχτα έως εβδομάδες. Εδώ είναι μια λίστα με τις καλές εταιρείες που θα σας νοικιάσουν αυτό το καταφύγιο στην Προβηγκία, έξυπνο διαμέρισμα στο Παρίσι ή εξοχικό σπίτι στην εξοχή της Νορμανδίας.

Μπορείτε να πάρετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σε οποιαδήποτε ιδιοκτησία μέσω των εξαιρετικών ιστοσελίδων τους που παρέχουν πλήρη στοιχεία και χάρτες, και συχνά πληροφορίες για τους ιδιοκτήτες. Οι τιμές περιλαμβάνουν το σπίτι και τις ανέσεις. Μπορεί να υπάρχουν ξεχωριστές χρεώσεις για κλινοσκεπάσματα, καθαριστικά ή κατοικίδια ζώα. Όλα αυτά αναφέρονται σαφώς στους ιστότοπους.

Θα χρειαστείτε ένα αυτοκίνητο. Για ενοικίαση αυτοκινήτου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από μια εβδομάδα, συνιστώ το Renault Eurodrive Buy Back Car Leasing Scheme .

Αν οδηγείτε από το Ηνωμένο Βασίλειο, ελέγξτε τον οδηγό για τις διαβάσεις των πορθμείων .

Όλες οι ακόλουθες εταιρείες ενοικίασης ακινήτων έχουν ασχοληθεί εδώ και χρόνια με την ιδιοκτησία τους και γνωρίζουν την αγορά.