Κάνετε το Breckenridge Beer Fest μέρος του Spring Break σας

Εδώ γιατί το Breck Beer Fest είναι ένα από τα αγαπημένα μας γεγονότα μπύρας

Το Κολοράντο δεν έχει έλλειψη ζυθοποιών ή εορτασμών μπύρας. Η μπύρα είναι μέρος του τρόπου ζωής του Rocky Mountain. Και δεν υπάρχει έλλειψη φεστιβάλ μπύρας σε σχεδόν κάθε πόλη, ειδικά στις δημοφιλείς χιονοδρομικές πόλεις.

Αλλά ένα από τα πιο δροσερά φεστιβάλ ζυθοποιίας κάθε χρόνο είναι στη δημοφιλής πόλη σκι του Breckenridge. Η ετήσια Breckenridge Spring Beer Festival χτυπά τα βουνά κάθε άνοιξη και αν ταξιδεύετε στο Κολοράντο για το εαρινό διάλειμμα, κάντε ένα σημείο να σταματήσετε και να το ελέγξετε.

Ακόμα κι αν δεν πίνετε, το φεστιβάλ διαθέτει δωρεάν ζωντανή μουσική, καθώς και φορτηγά τροφίμων, πωλητές και ψώνια - για να μην αναφέρουμε μια ατμόσφαιρα διασκέδασης στα βουνά. Επειδή αυτό το fest πέφτει στρατηγικά κατά τη διάρκεια της άνοιξης, είναι πάντα συσκευασμένο και συχνά πωλείται έξω.

Αυτό το φεστιβάλ είναι για μια καλή αιτία. Αυξάνει τα χρήματα για το ίδρυμα Samantha Remington Angel Heart, το οποίο δημιουργήθηκε προς τιμήν ενός νέου, τοπικού, δύο φορές, παραλήπτη της καρδιάς, ο οποίος πέθανε το 2016.

Κάθε χρόνο έχει ένα διαφορετικό θέμα, όπως η δεκαετία του '80, όταν γεμάτες συγκινήσεις (από ένα cover rock συγκρότημα που ονομάζονταν The Goonies) γεμίζουν τους δρόμους και οι συμμετέχοντες έφεραν το παλιό σχολείο τους, γεμάτο φθορισμού χρώματα.

Οι χιονοδρομικές πόλεις του Κολοράντο τείνουν να παίρνουν τα κοστούμια τους αρκετά σοβαρά, οπότε αν πάτε όλοι έξω, δεν θα είστε μόνοι. Υπάρχει ακόμη και ένας διαγωνισμός κοστουμιών για να τιμήσει τον πιο εξωφρενικό beer-fest-goer όλων.

Οι λεπτομέρειες (συμπεριλαμβανομένου του τρόπου αποφυγής του hangover)

Πιάσε ένα εισιτήριο για το beer fest, είτε GA είτε VIP, αν θέλετε να δοκιμάσετε μπύρα από δεκάδες διαφορετικά ζυθοποιεία, συμπεριλαμβανομένων πολλών με έδρα το Κολοράντο.

Το εισιτήριο έρχεται συνήθως με μια κούπα και το all-you-can-drink γεύση μπύρας. Περιττό να πούμε ότι σχεδιάζετε μια νηφάλια βόλτα ή παραμείνετε στην πόλη σε κοντινή απόσταση από το πανηγύρι, το οποίο είναι πάντα στο κέντρο της πόλης στα 100 και 200 ​​τετράγωνα της οδού Ridge.

Τα DDs εισέρχονται δωρεάν ή μπορούν να πάρουν ένα εισιτήριο VIP DD για είσοδο στη σκηνή και ένα γεύμα.

Το Breck προσφέρει επίσης εξαιρετικά μέσα μαζικής μεταφοράς, εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να μείνετε στο λιγότερο ακριβό κοντινό Frisco. Η διαδρομή με το λεωφορείο είναι απλή και βολική.

Πέρα από την μπύρα, μπορείτε να πάρετε το γεύμα από τους αγαπημένους τοπικούς προμηθευτές. Στο παρελθόν, τα κορυφαία σημεία περιλαμβάνουν το Climax Jerky (τρελό κολοσσιαίο γκουρμέ, συμπεριλαμβανομένου του γλύφους και του αλλιγάτορα), την ινδική κουζίνα του Ghandi (που δεν έχει γίνει πραγματικά από τον Ghandi, gosh) και την κουζίνα του Andy's (ασιατική τροφή που παρασκευάζεται στο Κολοράντο). Οι προμηθευτές ανοίγουν κάθε χρόνο. Ή γεμίστε σε ένα κοντινό εστιατόριο. Ο Breck έχει πολλές επιλογές.

Το beer fest είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρει κάποια αναμνηστικά. Τα ψώνια περιλαμβάνουν συνήθως καπέλα, χειροτεχνία, ποδήλατα και οδηγούς ποδηλάτων και, εύστοχα, μια τοπική εταιρεία που ονομάζεται Hangover Painover, "αναπτύχθηκε στα Rocky Mountains από ένα σκληρό κορίτσι σκι". Η εταιρεία αυτή πωλεί μια σκόνη γεμάτη με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που μπορείτε να προσθέσετε σε κάθε ποτό που ισχυρίζεται ότι περιορίζει τα συναισθήματα ενός μαξιλαριού το επόμενο πρωί. Πιείτε το στο φεστιβάλ και, θεωρητικά, θα μπορείτε να ανεβείτε το επόμενο πρωί και να χτυπήσετε τις πλαγιές, χωρίς να χρειάζεστε εξαιρετικά σκοτεινά γυαλιά ηλίου και Tylenol.

Τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν το Breckenridge Beer Fest, αλλά πραγματικά, αφήστε τα καροτσάκια σας στο σπίτι. Αυτό είναι περισσότερο μια ατμόσφαιρα για ενήλικες.

Αφήστε το κουτάβι σας στο σπίτι.

Μετά το τέλος του φεστιβάλ, υπάρχει πάντα μια διασκέδαση μετά το γλέντι σε ένα τοπικό μπαρ ή εστιατόριο, όπου οι εκπτώσεις για ποτά, ζωντανή μουσική και φαγητό συνεχίζονται.

Θέλω να πάω?

Ελέγξτε τον ιστότοπο για λεπτομέρειες σχετικά με το πού να παραλάβετε τα εισιτήριά σας εκ των προτέρων ή την ημέρα του. Σκεφτείτε να πάτε VIP, γιατί θα πάρετε μια ώρα μπροστά από όλους τους άλλους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παρατεταμένες γραμμές και ξεκινάει μερικές από τις πιο δημοφιλείς παρασκευές (δεν είναι κακή ιδέα, δεδομένου ότι ορισμένα ζυθοποιεία μπορεί να εξαντληθούν από τις δημοφιλέστερες μπύρες, λόγω της ζήτησης). Οι VIP άνθρωποι αποκτούν επίσης πρόσβαση σε μερικές γεύσεις (όχι μόνο μικρές δοκιμαστές), μια κούπα συλλογής και ένα μεσημεριανό γεύμα, ακολουθούμενο από σνακ και επιδόρπια. Προσθέτοντας ότι όλα μαζί, τα εισιτήρια VIP καταλήγουν να είναι αρκετά μια συμφωνία, και αυτός είναι ο λόγος που συνήθως ξεπουλήσει.

Οι επισκέπτες που διοργανώνουν VIP εκδηλώσεις έχουν επίσης πρόσβαση σε ξεχωριστά μπάνια (ένα σοβαρό περίπατο), ένα ειδικό αίθριο, ζωντανή μουσική και πολλά καθίσματα.

Τα πόδια σας θα σας ευχαριστήσω για αυτό.

Φυσικά, σιγουρευτείτε ότι πίνετε άφθονο νερό, ειδικά αν επισκέπτεστε από το κράτος ή το επίπεδο της θάλασσας. Εάν δεν έχετε καταναλώσει αλκοόλ σε αυτό το υψόμετρο πριν, προχωρήστε με προσοχή. Μπορεί να σας χτυπήσει σκληρά. Οι πωλητές σε όλο το φεστιβάλ θα πουλούν επίσης νερό και μη αλκοολούχα ποτά. Υγρή ποσότητα πριν προχωρήσετε και βεβαιωθείτε ότι έχετε προσαρμοστεί και στο υψόμετρο. Το Breck είναι μία από τις μεγαλύτερες χιονοδρομικές πόλεις, στα 9.600 πόδια πάνω από τη στάθμη της θάλασσας.