Μουσείο Φύσης & Επιστήμης του Ντένβερ

Σχετικά με το Μουσείο Φύσης & Επιστήμης του Ντένβερ:

Πρώην γνωστό ως Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Μουσείο Φύσης & Επιστήμης του Ντένβερ προσφέρει εκπαιδευτική διασκέδαση για όλες τις ηλικίες. Το Μουσείο ιδρύθηκε το 1900 από τον φυσιοδίτη Ντένβερ Έντουιν Κάρτερ. Σήμερα, η συλλογή φιλοξενεί πάνω από ένα εκατομμύριο αντικείμενα από όλο τον κόσμο.

Οι μόνιμες συλλογές περιλαμβάνουν τη δημοφιλή Expedition Health στο επίπεδο δύο, η οποία επιτρέπει στους επισκέπτες να μετρήσουν τη συνολική φυσική τους κατάσταση.

Οι Αιγυπτιακές μούμιες στο τρίτο επίπεδο περιέχουν επίσης δύο σαρκοφάγους από πριν από 3.000 χρόνια. Το Dioramas περιλαμβάνει ζώα από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της άγριας ζωής που βρίσκεται στο Κολοράντο και όσο πιο μακριά είναι η Μποτσουάνα της Αφρικής.

Εκτός από τα εκθέματα, το Μουσείο Φύσης & Επιστήμης του Ντένβερ έχει επίσης κινηματογραφικό θέατρο IMAX 3D και το Πλανητάριο της Γκέιτς. Η Ζώνη Discovery είναι μια περιοχή παιχνιδιού σχεδιασμένη για μικρά παιδιά που ενθαρρύνει την πρακτική εξερεύνηση.

Ώρες και εισδοχή:

Ώρες για το 2016:
Το Μουσείο Φυσικής και Επιστήμης του Ντένβερ είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Το Μουσείο είναι κλειστό την Ημέρα των Χριστουγέννων.

Εισαγωγή για το 2016:
Γενική είσοδος μουσείου: 14,95 δολάρια ενήλικες, 9,95 δολάρια παιδιά (ηλικίας 3-18 ετών) και 11,95 δολάρια ηλικιωμένους (65+).
Εισιτήρια IMAX Theatre: $ 9,95 ενήλικες, $ 7,95 παιδιά και ηλικιωμένους.
Οι ειδικές εκθέσεις μπορεί να απαιτούν επιπλέον εισιτήρια, αν και οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με το εκθετήριο.

Οδηγίες και Διεύθυνση:

Κατευθύνσεις:
Το Denver Museum of Nature & Science βρίσκεται στην καρδιά του City Park .

Από το I-25, έξοδος στην Colorado Blvd. και κατευθυνθείτε βόρεια στην Colorado Blvd. μέχρι να δείτε το μουσείο στα αριστερά σας. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν στις παρτίδες ή σε υπόγειο χώρο στάθμευσης.

Διεύθυνση:
Μουσείο Φύσης & Επιστήμης του Ντένβερ
2001 Colorado Blvd.
Denver, CO 80205
303-370-6000

Άλλες σημαντικές πληροφορίες:

Η Nina Snyder είναι ο συγγραφέας της «Good Day, Broncos», ένα ηλεκτρονικό βιβλίο για παιδιά και το «ABCs of Balls», ένα παιδικό βιβλίο με εικόνες. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στο ninasnyder.com.