Τι αεροδρόμιο πρέπει να επιλέξετε όταν πετάτε στη Βιρτζίνια;

Τα αεροδρόμια της Βιρτζίνια που προσφέρουν εμπορικές επιβατικές υπηρεσίες κυμαίνονται από μεγάλα μεγάλα μητροπολιτικά αεροδρόμια μέχρι περιφερειακά αεροδρόμια Το Διεθνές Αεροδρόμιο Washington Dulles είναι το πιο δημοφιλές από τα χούφτα των διεθνών αεροδρομίων. Οι εγχώριοι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από οποιοδήποτε από τα έντεκα συνολικά αεροδρόμια, που εξυπηρετούν την Κοινοπολιτεία της Βιρτζίνια, πιο βολικό για το πορτοφόλι τους και τον τελικό προορισμό της Βιρτζίνια. Βρείτε το αεροδρόμιο της Βιρτζίνια που βρίσκεται πλησιέστερα στον προορισμό σας, καθώς και ποια αεροδρόμια προσφέρουν άμεση ή συνδεόμενη εξυπηρέτηση από το σημείο αναχώρησης.

Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles

Κώδικας Αεροδρομίου Dulles - IAD

Εξυπηρετώντας τη Βόρεια Βιρτζίνια και τη μητροπολιτική περιοχή Washington, DC, το Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles είναι ένα σημαντικό διεθνές αεροδρόμιο με απευθείας και πτήσεις με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες και το εξωτερικό. Βρίσκεται στο Chantilly της Βιρτζίνια, περίπου 26 μίλια δυτικά της Washington, DC

Εθνικό Αεροδρόμιο Ronald Reagan

Κωδικός αεροδρομίου Reagan - DCA

Βρίσκεται στο Arlington, Βιρτζίνια, αυτό είναι το πλησιέστερο αεροδρόμιο στην Ουάσινγκτον, DC Αυτό το βολικό αεροδρόμιο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, σαλόνια και καταστήματα για να βοηθήσετε στην περάτωση του χρόνου και είναι μια σύντομη διαδρομή στις περισσότερες περιοχές του κέντρου της Washington, DC, Arlington, Βιρτζίνια και Αλεξάνδρεια, Βιρτζίνια

Διεθνές Αεροδρόμιο του Norfolk

Κώδικας Αεροδρομίου του Norfolk - ORF

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Norfolk εξυπηρετεί την περιοχή Greater Hampton Roads συμπεριλαμβανομένης της Virginia Beach και της βορειοανατολικής Βόρειας Καρολίνας και είναι το κυρίαρχο αεροδρόμιο στη νοτιοανατολική Βιρτζίνια.

Διεθνές Αεροδρόμιο του Ρίτσμοντ

Κώδικας Αεροδρομίου Ρίτσμοντ - RIC

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Richmond εξυπηρετεί την περιοχή του Ρίτσμοντ της Κεντρικής Βιρτζίνια και βρίσκεται σε μια εύκολη διαδρομή προς πολλούς δημοφιλείς προορισμούς, όπως η ακτή του Ατλαντικού και η οροσειρά Blue Ridge.

Διεθνές Αεροδρόμιο Newport News-Williamsburg

Newport News Airport Code - PHF

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Newport News-Williamsburg, που βρίσκεται περίπου 15 λεπτά από το κέντρο της πόλης Newport News και 20 λεπτά από το Williamsburg και το Hampton, Virginia, σερβίρει την περιοχή Hampton Roads.

Περισσότερα για το Διεθνές Αεροδρόμιο Newport News-Williamsburg

Περιφερειακό αεροδρόμιο Roanoke-Blacksburg

Roanoke Airport Code - ROA

Το Περιφερειακό Αεροδρόμιο Roanoke εξυπηρετεί την κοιλάδα Roanoke, την κοιλάδα New River και τις γύρω περιοχές της νοτιοδυτικής Βιρτζίνια, με μη-στάση εξυπηρέτηση σε περίπου 9 μεγάλες πόλεις, που περιλαμβάνουν περίπου 50 πτήσεις ημερησίως. Σημαντικές αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο Roanoke είναι οι Αμερικανοί, οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι ΗΠΑ Airways, η Allegiant Air και η Delta.

Αεροδρόμιο Charlottesville-Albemarle

Κώδικας Αεροδρομίου Charlottesville - CHO

Το αεροδρόμιο Charlottesville-Albemarle εξυπηρετεί την περιφέρεια Charlottesville / Albemarle της Βιρτζίνια με καθημερινές πτήσεις χωρίς διαδρομή σε πολλές μεγάλες πόλεις.

Αεροδρόμιο του Λίντσμπουργκ

Κώδικας Αεροδρομίου Lynchburg - LYH

Το Περιφερειακό Αεροδρόμιο Lynchburg παρέχει 12 καθημερινές πτήσεις μετ 'επιστροφής και άφιξης με την υπηρεσία nonstop από το Charlotte, που διαχειρίζεται η American Airlines.

Περιφερειακό αεροδρόμιο Shenandoah Valley

Shenandoah Valley Airport Code - SHD

Το Περιφερειακό Αεροδρόμιο Shenandoah Valley εξυπηρετεί την όμορφη περιοχή της κοιλάδας Shenandoah της Βιρτζίνια και είναι βολικό για τα Interstates 81 και 64 και διάφορες πόλεις, πόλεις και κοντινές κομητείες.

Blue Ridge Regional Airport

Blue Ridge Airport Code - MTV

Είτε ιδιωτικό είτε charter, το Blue Ridge Airport απέχει λιγότερο από 10 μίλια από το Martinsville.

Αυτή η περιοχή της Νότιας Βιρτζίνια φιλοξενεί την Martinsville Speedway, την παλαιότερη και συντομότερη πίστα του Nascar.

Διεθνές Αεροδρόμιο Thurgood Marshall του Βαλτιμόρη-Ουάσινγκτον

Κώδικας Αερολιμένων Βαλτιμόρη Ουάσιγκτον Μάρσαλ - BWI

Αυτό το αεροδρόμιο είναι στην πραγματικότητα βρίσκεται στο Μέριλαντ, αλλά είναι μια δημοφιλής επιλογή με την τοποθεσία του σε λιγότερο από μία ώρα από την Αλεξάνδρεια. Φθηνότερες πτήσεις μπορούν συχνά να βρεθούν στο BWI παρά στο Dulles. Ένα αυτοκίνητο ενοικίασης είναι η πιο βολική επιλογή για να φτάσετε από το BWI στη Βόρεια Βιρτζίνια. Οι οικογένειες που σχεδίαζαν ήδη ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο είναι οι ιδανικοί υποψήφιοι αν το αεροπορικό εισιτήριο μπορεί να βρεθεί σε έκπτωση σε σύγκριση με το Dulles.

Επεξεργασμένο από τον Lori Mac Brown