Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Εθνικό Αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον

Μάθετε περισσότερα για τις παροχές του αεροδρομίου, τον χώρο στάθμευσης, τις χερσαίες μεταφορές και πολλά άλλα

Το Ronald Reagan Washington National Airport (DCA) είναι ένας σημαντικός εμπορικός αερολιμένας που εξυπηρετεί τη μητροπολιτική περιοχή της Ουάσιγκτον. Ο τερματικός σταθμός ενός εκατομμυρίου τετραγωνικών ποδών προσφέρει σύγχρονες εγκαταστάσεις για να δημιουργήσει ένα περιβάλλον φιλικό προς τους επιβάτες. Ο παρακάτω οδηγός παρέχει τα βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την τοποθεσία του αεροδρομίου, τις ανέσεις, τον χώρο στάθμευσης, την επίγεια μεταφορά και άλλα.

1. Το Εθνικό Αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον (DCA) είναι το πλησιέστερο αεροδρόμιο στην Ουάσιγκτον. Μόλις 4 μίλια από το Downtown DC, στο Arlington County, Virginia, το αεροδρόμιο είναι προσβάσιμο από το George Washington Parkway .

Η φυσική διεύθυνσή του είναι η 2401 Smith Boulevard, Arlington, VA 22202. Δείτε ένα χάρτη.

2. Ένας σύντομος διάδρομος περιορίζει το μέγεθος του αεροσκάφους που επιτρέπεται να πετάξει στην Washington DC. Το αεροδρόμιο περιλαμβάνει τρεις διαδρόμους με το μεγαλύτερο που μετρά περίπου 6,869 πόδια. Το μεγαλύτερο αεροπλάνο που μπορεί να προσγειωθεί στον διάδρομο είναι το Boeing 767. Το αεροδρόμιο παρέχει εσωτερικές πτήσεις και μερικές πτήσεις προς τον Καναδά και την Καραϊβική. Τα λεωφορεία αναχωρούν κάθε μισή ώρα στη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη.

3. Δεκατέσσερις αεροπορικές εταιρείες εξυπηρετούν το Εθνικό Αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον: Air Canada, AirTran, Alaska Airlines
Αμερικανικές Αερογραμμές, Delta, Fly Frontier Airlines, JetBlue, Southwest Airlines,
Sun Country Airlines, United Airlines, US Airways, US Airways Shuttle, US Airways Express και Virgin America. Για πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις πτήσεων και την τιμολόγηση, ελέγξτε online με μια υπηρεσία κρατήσεων.

4. Το αεροδρόμιο είναι άμεσα προσβάσιμο από το μετρό. Οι μεταφορικές κάρτες Metrorail μπορούν να αγοραστούν σε μηχανές που βρίσκονται στις εισόδους στο σταθμό του αεροδρομίου Metrorail.

Για να επιστρέψετε από την Ουάσιγκτον, χρησιμοποιήστε τις κίτρινες ή μπλε γραμμές για να μεταφερθείτε απευθείας στο σταθμό Metroorail του Εθνικού Αεροδρομίου Ronald Reagan της Ουάσινγκτον. Ο σταθμός είναι επίσης πλήρως προσβάσιμος μέσω ανελκυστήρων. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη χρήση του σταθμού Washington DC Metrorail.

5. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες μεταφορές εδάφους .

Τα ταξί είναι εύκολα διαθέσιμα εκτός του τερματικού σταθμού. Δεν απαιτούνται προκαταβολικές κρατήσεις. Οι υπηρεσίες μεταφοράς με λεωφορείο παρέχουν μεταφορές από πόρτα σε πόρτα, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών κοινής βόλτας, των ιδιωτικών εταιρειών λιμουζίνας και της μεταφοράς μέσω της εφαρμογής. Το Εθνικό Αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον εξυπηρετείται επίσης από πέντε εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων που βρίσκονται στο χώρο του ξενοδοχείου. Για όλες τις λεπτομέρειες, δείτε έναν οδηγό για να φτάσετε στο National Airport από την Washington DC.

6. Οι χώροι στάθμευσης προσφέρουν ωριαία, ημερήσια και οικονομικά χώρο στάθμευσης . Τα ωριαία και ημερήσια γκαράζ έχουν συνδυαστεί σε μία εγκατάσταση με το όνομα Terminal Parking. Δρομολόγια λεωφορείων είναι διαθέσιμα από τους χώρους στάθμευσης στους τερματικούς σταθμούς, αν και τα γκαράζ βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τα τερματικά. Οι χώροι στάθμευσης είναι περιορισμένοι. Κατά τους μέγιστους χρόνους ταξιδιού, οι χώροι στάθμευσης ενδέχεται να είναι γεμάτοι. Οι επιβάτες καλούνται να καλέσουν (703) 417-PARK ή (703) 417-7275 πριν οδηγήσουν στο αεροδρόμιο. Διαβάστε περισσότερα για το πάρκινγκ στο αεροδρόμιο .

7. Η ελεύθερη περιοχή αναμονής κινητού τηλεφώνου καθιστά εύκολο να περιμένετε για έναν επιβάτη. Εάν παίρνετε έναν επιβάτη, μπορείτε να περιμένετε στο αυτοκίνητό σας μέχρι το φθινόπωρο σας να σας καλέσει στο κινητό σας για να σας ενημερώσουμε ότι το αεροπλάνο έχει φθάσει. Η περιοχή αναμονής του κινητού τηλεφώνου βρίσκεται κοντά στο τέλος της ράμπας "Επιστροφή στο αεροδρόμιο" ακριβώς πέρα ​​από τον τερματικό σταθμό B / C.

Πείτε στο συμβαλλόμενο μέρος σας να προχωρήσει σε οποιαδήποτε πόρτα επιπέδου αιτήματος αποσκευών και να σας ενημερώσει για τον αριθμό της εξωτερικής πόρτας ώστε να μπορείτε να τα παραλάβετε εκεί.

8. Υπάρχουν περίπου 100 καταστήματα και εστιατόρια στους Αερολιμενικούς Τερματικούς με ένα μείγμα εθνικών, τοπικών και περιφερειακών λιανικών και παραχωρήσεων τροφίμων. Το αεροδρόμιο αυτή τη στιγμή προσθέτει νέα καταστήματα και εστιατόρια και αναβαθμίζει τις εγκαταστάσεις του. Περισσότερες από 20 επιπλέον επιλογές φαγητού και εστιατορίου αναμένεται να ανοίξουν το καλοκαίρι του 2015.

9. Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία σε βολική τοποθεσία μέσα σε λίγα μίλια από το αεροδρόμιο. Πήρε μια βραδιά νωρίς ή πρωινή πτήση; Δείτε οδηγό για τα ξενοδοχεία κοντά στο Εθνικό Αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον.

10. Ο εθνικός αερολιμένας της Ουάσινγκτον διαθέτει ένα πρόγραμμα τέχνης για να καλωσορίζει επισκέπτες στην πρωτεύουσα του έθνους. Η Αρχή Αεροδρομίων της Μητροπολιτικής Ουάσινγκτον προσφέρει περιστρεφόμενες δημόσιες εκθέσεις τέχνης και φέρνει μουσικούς, τραγουδιστές, χορευτές και άλλους καλλιτέχνες στα αεροδρόμια της Ουάσινγκτον για να παρέχουν διασκέδαση στους επιβάτες όλο το χρόνο.

Υπάρχει μια Walk Walk Gallery, που βρίσκεται στο Terminal A, παρουσιάζοντας δύο και τρισδιάστατα έργα καλλιτεχνών από όλη την περιοχή.

11. Η περιοχή Ουάσινγκτον, DC εξυπηρετείται από τρία διαφορετικά αεροδρόμια. Για να μάθετε για τις διαφορές ανάμεσα στα αεροδρόμια National, Dulles και BWI, δείτε τα αεροδρόμια της Ουάσιγκτον DC (ποια είναι η καλύτερη).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Εθνικό Αεροδρόμιο, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο www.metwashairports.com.