Οι καλύτερες παραλίες κοντά στη Λισαβόνα

Όταν σκέφτεστε τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, οι παρθένες παραλίες δεν είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό. Η Λισαβόνα, όμως, είναι διαφορετική. Καθισμένος στη δυτική άκρη της ηπείρου, με ζεστό, ηλιόλουστο καιρό όλο το χρόνο, η πόλη είναι ευλογημένη με δεκάδες παραλίες σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης.

Η ύπαρξη στην ακτή του Ατλαντικού είναι τόσο ευλογία και κατάρα για τους εραστές της Λισαβόνας. Στην άκρη, τα συντριπτικά κύματα φέρνουν χρυσαφένια άμμο στις περισσότερες παραλίες της πόλης, αντί των βότσαλων και των βράχων που κυριαρχούν στις περισσότερες ακτές της Μεσογείου.

Στο κάτω μέρος, το νερό είναι εκπληκτικά κρύο, ακόμα και στο ύψος του καλοκαιριού. Εάν θέλετε να βρείτε ένα σημείο για τον εαυτό σας σε ένα πολυάσχολο Σαββατοκύριακο Αυγούστου, το καλύτερο μέρος είναι ίσως μερικά πόδια offshore!

Ανεξάρτητα, με τόσες πολλές αμμώδεις επιλογές για να διαλέξετε, δεν είναι πάντα εύκολο να επιλέξετε το καλύτερο. Έχουμε επιλέξει τέσσερις από τις κορυφαίες παραλίες κοντά στην πόλη, καθένα από τα οποία έχει το δικό του «ιδιαίτερο κάτι» που το κάνει να ξεχωρίζει για τους ντόπιους και τους επισκέπτες.

Καμία από αυτές δεν είναι περισσότερο από μία ώρα από όπου και αν είστε πιθανό να μείνετε στη Λισαβόνα .