Το καλύτερο των εκδρομών ημέρας της Apple Hill

Κορυφαίες θέσεις για επίσκεψη στο "Hill" αυτή η πτώση

Το Apple Hill δεν είναι κάτι νέο για τις οικογένειες που ζουν στο Σακραμέντο. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να κατευθύνονται προς τα διάφορα αγροκτήματα και αγροκτήματα που περιπλανιούνται μάλλον άσκοπα. Μπορεί σίγουρα να είναι συντριπτική όταν κοιτάζετε τον ελεύθερο χάρτη της περιοχής, ο οποίος μπορεί να βρεθεί στο διαδίκτυο. Ειδικά αν ταξιδεύετε με μικρά παιδιά, πιθανότατα θέλετε απλά να μάθετε πού να βρείτε την καλύτερη μήλα στην Placerville, το αρχικό μήλο μήλου ή το πιο γραφικό μέρος για να κάνετε μια μικρή συλλογή μήλων.

Ό, τι ψάχνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας σας στο Apple Hill, θα χρειαστεί να έχετε ένα σχέδιο - και μια λίστα με τα κορυφαία σημεία - για να το κάνετε.

Τα καλύτερα επιδόρπια της Apple στο Apple Hill

Οι επανειλημμένοι ετήσιοι επισκέπτες συμφωνούν ότι όταν πρόκειται για την καλύτερη πίτα μήλων στο Apple Hill, το Bodhaine Ranch έχει κερδίσει όλους τους άλλους. Είναι διάσημοι για τη βατόμουρο-μήλο ξινή κρέμα πίτας, και επίσης πωλούν άλλους συνδυασμούς φρούτων όπως πίτα ραπανάς / μήλου και σμέουρων / μήλου κρέμα τυριού. Ακούγεται γελοίο; Όχι τόσο γελοίο όσο το πόσο γρήγορα θα τελειώσετε το κομμάτι σας και θα βρεθείτε πίσω στο μετρητή για μια παγωμένη έκδοση για να πάρετε σπίτι. Το Bodhaine Ranch σερβίρει επίσης το μεσημεριανό γεύμα και είναι πασίγνωστο που αποτελεί μια από τις μικρότερες, φιλικές προς την οικογένεια στάσεις στο λόφο.

Το Apple Hill είναι διάσημο για τα ντόνατς μηλίτης μήλων και είναι πιθανό η θεραπεία που βάζει πραγματικά το λόφο στον χάρτη του τουρισμού. Αρκετά κάθε αγρόκτημα και αγρόκτημα τους εξυπηρετούν, αλλά για το καλύτερο (και φέρεται να είναι το πρωτότυπο), κάντε μια στάση στο Rainbow Orchards.

Τα ντόνατς μήλων μήλων σερβίρονται ζεστά εδώ και καλύπτονται με κρυστάλλους ζάχαρης. Δεδομένου ότι η μόνη επιλογή στο Rainbow Orchards είναι να καθίσετε έξω, θα δοκιμάσετε τον τρομερό συνδυασμό ζεστού, τραγανό ουράνιο ντόνατ και ζωηρό αέρα της χώρας.

Το καλύτερο μέρος για να διαλέξετε τα μήλα στο Apple Hill

Η επιλογή των μήλων επιτρέπει στους ανθρώπους της πόλης του Σακραμέντο την ευκαιρία να ταξιδέψουν ανατολικά και να συμμετέχουν στη γοητεία της χώρας για τη συλλογή μήλων.

Το Top Ranch του Bolster's Hill προσκαλεί τους επισκέπτες να επιλέξουν από τα δέντρα τους, ξεκινώντας το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας , και αναβλύζει την εποχή στα μέσα Νοεμβρίου . Εννέα διαφορετικές ποικιλίες αναπτύσσονται επί τόπου, και τα παιδιά μπορούν επίσης να μάθουν πώς παρασκευάζεται μηλίτης μήλων. Τα δωρεάν δείγματα διανέμονται για γλυκό αναψυκτικό αφού ο κουβάς μήλων είναι γεμάτος.

Το Willow Pond Farm είναι μια μικρότερη εγκατάσταση που δεν είναι τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό - γεγονός που την καθιστά μια εξαιρετική απόδραση για την επιλογή μήλων. Εκτός από τα κυριότερα πλήθη της Apple Hill, τα παιδιά μπορούν να κάνουν κουπί με καραβάκια και πικνίκ στη λίμνη δωρεάν αφού πάρουν μερικά από τα καλύτερα μήλα που είναι διαθέσιμα στο λόφο. Το Willow Pond Farm είναι ανοιχτό από Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο κάθε μέρα της εβδομάδας εκτός από τις Τρίτες.

Το καλύτερο μέρος για τα παιδιά στο Apple Hill

Η Kids Inc. παίρνει πολλούς τύπους για να είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για παιδιά στην Apple Hill. Παρόλο που στην πραγματικότητα παράγουν μια μεγάλη επίδειξη με το ετήσιο πικνίκ αρκουδάκι τους και παρέλαση, ζωολογικός ζωολογικός κήπος και πολλά άλλα - υπάρχουν κάποιες άλλες τοποθεσίες που αξίζει να δοκιμάσετε και αυτό το έτος.

Το Apple Acres της Abel είναι ιδανικό για τα minis στην οικογένειά σας, καθώς προσφέρουν ένα λαβύρινθο, κερί και ακόμη και πόνυ. Πάρτε τις κολοκύθες αποκριών εδώ, ή πάρτε μερικές απολαύσεις για δείπνο των Ευχαριστιών.

Το High Hill Ranch είναι ένας ακόμη σπουδαίος προορισμός για τα παιδιά, αλλά πρέπει να προειδοποιήσει ότι είναι το # 1 πιο επισκέφθηκε σημείο στο Apple Hill. Συνιστάται να ελέγξετε έξω αυτό το ράντσο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ή να φτάσετε νωρίτερα εάν πρέπει να πάτε για ένα σαββατοκύριακο. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν θαλάμους χειροτεχνίας, λιμνούλα, δοκιμή μηλίτη μήλων, εργοστάσιο fudge, τρένο, πόνι και σανό. Για να δώσουν στα παιδιά μια επιπλέον φροντίδα, εξυπηρετούν ακόμη και μιλκσέικ μήλου μηλίτη.

Τα καλύτερα ρομαντικά σημεία στο Apple Hill

Ίσως σχεδιάζετε ένα Σαββατοκύριακο χωρίς παιδί, ή δεν είστε ακόμα στο στάδιο γονικής μέριμνας της ζωής. Το Apple Hill έχει ακόμα πολλά για να απολαύσετε - συμπεριλαμβανομένων μερικών αληθινά ρομαντικών στιγμάτων που δεν πρέπει να χάσετε εάν γυρίσετε στο Camino με το γλυκό σας.

Πρώτα απ 'όλα, πηγαίνετε στο Apple Hill στις καθημερινές. Ναι, ως επί το πλείστον, κάθε επιχείρηση είναι ανοιχτή, αλλά η πλειοψηφία είναι άκυρη για τις εκθέσεις βιοτεχνίας, τα ζωολογικούς κήπους και τα έντονα πλήθη.

Είναι δυνατό να επιστρέψετε στο Apple Hill και να βρείτε ένα ράντσο ή δύο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας όπου είστε οι μόνοι εκεί - ή τουλάχιστον πολύ κοντά σε αυτό.

Τοποθετημένο κοντά στο Apple Hill στο Placerville βρίσκεται το Eden Vale Inn - ένα ρομαντικό πολυτελές bed and breakfast. Προσφέρουν εκπτώσεις στα δημοφιλή πακέτα τους κατά τη διάρκεια της πτώσης και του χειμώνα, επομένως η εποχή της συγκομιδής Apple Hill είναι μια μεγάλη στιγμή για να κλείσετε ένα δωμάτιο.

Πηγαίνετε σε γευσιγνωσία κρασιών στο Crystal Basin Cellars - το Merlot είναι αρκετά εντυπωσιακό και έχουν ακόμη και ένα κλαμπ για κρασί που μπορείτε να ενώσετε, αν αισθάνεστε τόσο διασκεδασμένοι. Για τον φίλο / τον σύζυγο, περάστε λίγο χρόνο στο Jack Russell - το οποίο έχει πολλές διαφορετικές μπύρες για να δοκιμάσει, συμπεριλαμβανομένου και του βατόμουρου.

Τέλος, ολοκληρώστε την ημέρα σας με δείπνο στο Δασολόγιο. Είναι γνωστοί για τη μπριζόλα και τη γαρίδα τους, που είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γεμίσουν μετά από μια κουραστική μέρα εξερεύνησης αμπελώνων και οπωρώνων. Οι απόψεις του ήλιου στο Camino επίσης αφθονούν.

Όπου κι αν επιλέξετε να πάτε, το Apple Hill είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να περάσετε χρόνο με τους φίλους και τους αγαπημένους σας κατά τη διάρκεια της σεζόν συγκομιδής πτώσης. Στο τέλος, τα καλύτερα μέρη στο Apple Hill είναι εκείνα όπου κάνετε τις καλύτερες αναμνήσεις.