Πώς να λάβετε βοήθεια από το IRS στο Σακραμέντο

Προσωπική βοήθεια για ομοσπονδιακά φορολογικά θέματα

Η καταβολή φόρων στην αμερικανική κυβέρνηση είναι ακριβώς εκεί επάνω στην κορυφή των αγαπημένων πραγμάτων για να κάνει τον κατάλογο, είπε κανένας ποτέ. Αλλά είναι ευθύνη να είσαι ενήλικας στην Αμερική, και δεν υπάρχει τίποτε άλλο από το γεγονός αυτό.

Καθώς ο χρόνος φορολογίας πλησιάζει, είναι σημαντικό να γνωρίζετε και να κατανοείτε τα δικαιώματά σας ως φορολογούμενοι. Λόγω εισοδημάτων ή εκπαιδευτικών περιορισμών, πολλοί φορολογούμενοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με το IRS απλώς και μόνο λόγω έλλειψης κατανόησης ή πληροφόρησης.

Εάν έχετε προβλήματα ή ερωτήσεις, μπορείτε να λάβετε βοήθεια ανεξάρτητα από το επίπεδο εισοδήματός σας ή το κοινωνικό υπόβαθρο.

Τις περισσότερες φορές μπορείτε να επιλύσετε τα προβλήματά σας πηγαίνοντας στο IRS.gov ή καλώντας το IRS στον αριθμό που παρέχεται στον ιστότοπο. Αλλά αν δεν μπορείτε να επιλύσετε ζητήματα ή ερωτήσεις σχετικά με την ομοσπονδιακή φορολογική σας δήλωση είτε online είτε μέσω τηλεφώνου, το κέντρο υποστήριξης φορολογουμένων του Sacramento είναι το μέρος για να πάτε. Βοηθά τους φορολογούμενους που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να συνεργαστούν με λογιστές ή φορολογικές υπηρεσίες και έχουν αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες στην πληρωμή φόρων για διάφορους λόγους. Πρέπει να κλείσετε ραντεβού για να επισκεφθείτε έναν εκπρόσωπο.

Ίσως θελήσετε επίσης να ελέγξετε την υπηρεσία Advocate Taxpayer. Αυτός ο ανεξάρτητος οργανισμός στο IRS στέκεται μαζί σας ως φωνή όταν πρόκειται για τη δική σας φορολογική κατάσταση. Τα μέλη του προσωπικού σας βοηθούν να κατανοήσετε τα προσωπικά σας δικαιώματα ως φορολογούμενοι και να λάβετε υποστήριξη για τα συγκεκριμένα ομοσπονδιακά φορολογικά σας ζητήματα.

Και τα δύο γραφεία μπορούν να βοηθήσουν:

Υπηρεσίες Κέντρου Βοήθειας Φορολογουμένων

Διευκόλυνση της Αυτοβοήθειας

Αυτό το γραφείο φιλοξενεί επίσης τη διευκόλυνση της αυτοβοήθειας (FSA), η οποία είναι ένα περίπτερο υπολογιστή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα. μπορείτε να λάβετε ελάχιστη βοήθεια από έναν υπάλληλο του IRS που επιβλέπει την περιοχή, εάν χρειαστεί. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του IRS σε αυτό το περίπτερο και να φροντίζετε για πολλές φορολογικές εργασίες.

Δικηγόρο του φορολογουμένου του Σακραμέντο

Αν νομίζετε ότι χρειάζεστε επιπλέον υποστήριξη για τα φορολογικά σας ζητήματα, καλέστε ή επισκεφθείτε το γραφείο εισαγγελέα φορολογουμένων του Sacramento. Μπορείτε επίσης να καλέσετε την υπηρεσία υπεράσπισης δωρεάν στο 1-877-777-4778 ή να συμπληρώσετε τη φόρμα 911, η οποία είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο ή στο γραφείο. Εάν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε προσωπικά σε ένα γραφείο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικονική βοήθεια σε ορισμένες περιπτώσεις. Καλέστε το γραφείο του Sacramento ή τον αριθμό χωρίς χρέωση για πληροφορίες.