Ιδέες Ημερολογίου Vintage στο Σακραμέντο

Η πτώση είναι εδώ και αν αισθάνεστε ρομαντικές ή ψάχνετε για κάτι που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια, υπάρχει κάτι περισσότερο από το να καθίσετε να βλέπετε το Netflix ή να πηγαίνετε έξω για να φάτε σε ένα αλυσίδα εστιατορίου. Εδώ είναι μερικές ιδέες νυχτερινής ηρεμίας ημερομηνίας που οι περισσότεροι έχουν ξεχάσει, αλλά πολλά ζευγάρια ή οικογένειες θα επωφεληθούν από το να κάνουν.

West Wind Drive-In

Μια από τις τελευταίες στάσεις της περιοχής στην κινηματογραφική αίθουσα, το West Wind είναι πραγματικά vintage από οθόνες μέχρι σνακ μπαρ.

Τοποθετήστε το σωρό σε ένα φορτηγό pick-up και φέρετε μερικά μαξιλάρια και κουβέρτες για να νιώσετε άνετα καθώς παρκάρετε στο χωματόδρομο με πολλές οθόνες. Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν μια παιδική χαρά με πλάγια θέα, με μια ζεστή μεταλλική ολίσθηση και μια ταλάντευση που περιμένουν τον ήλιο και το σνακ μπαρ είναι πιο προσιτό και προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία από τις παραδοσιακές κινηματογραφικές αίθουσες. Τέλος, δοκιμάστε το χέρι σας σε ένα από τα συστήματα βιντεοπαιχνιδιών στην στοά - μπορείτε απλά να βρείτε τα δικά σας αγαπημένα παιδιά.

Τρίτη στο West Wind είναι οικογενειακή νύχτα και τα εισιτήρια είναι μόνο 5,25 δολάρια ανά άτομο. Τα εισιτήρια για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών είναι 1,25 δολάρια, ενώ τα παιδιά 4 και τα νεότερα παρευρίσκονται δωρεάν.

Ο Jim Denny's

Έχετε δείπνο στο Jim Denny's, ένα εστιατόριο που βρίσκεται στο βάθος και λειτουργεί από τη δεκαετία του 1930. Ο ίδιος μάγειρας εξυπηρετούσε εδώ και πάνω από 40 χρόνια το φαγητό και η φιλική προς την οικογένεια παράδοση συνεχίζει με νέους ιδιοκτήτες από το 2001 και πολλά γευστικά είδη μενού.

Τα παιδιά θα αγαπήσουν να μοιράζονται το "hubcap" - ένα τεράστιο μοναδικό τηγανίτα. Είναι επίσης σερβίρεται "με ακτίνες" - γνωστός και ως μπέικον και αυγά.

Such-a-Deal Lace & Trim

Οι λαϊκοί λαοί θα αγαπήσουν να διασκεδάζουν γύρω από το Such-a-Deal Lace & Trim, ένα vintage κατάστημα που διαθέτει γαρνιτούρες κάθε είδους. Από τις κορδέλες στα αξεσουάρ νυφών, το κατάστημα διαθέτει επίσης διάφορα ράφια και πολλά άλλα.

Αυτό θα έκανε για μια μεγάλη ημερομηνία μητέρα-κόρη, ή ένα απόγευμα με μερικούς κατασκευαστές φίλους.

Crest Theatre

Το ιστορικό θέατρο Crest βρίσκεται σε κάποια μορφή από το 1913. Από τότε, άλλαξε τα ονόματα και τη μορφή του και τελικά έγινε το Crest το 1949. Το 1995 έλαβε ένα εκατομμύριο επιχορηγήσεις αποκατάστασης και έκτοτε συνέχισε να ευδοκιμεί προσφέροντας διάφορα κινηματογραφικά φεστιβάλ, ζωντανά διασκεδαστές και πολλά άλλα. Ελέγξτε το τρέχον χρονοδιάγραμμα για μια εξαιρετική ημερομηνία σε ένα ιστορικό θέατρο που δεν θα ξεχάσετε σύντομα.

Παλιό Νεκροταφείο

Ιδρύθηκε το 1849, το νεκροταφείο της Παλιάς Πόλης χαρακτηρίζεται από πλούσια ιστορία. Η γη περιλαμβάνει τάφους στρατιωτών από τον ισπανικό αμερικανικό πόλεμο, τμήμα Pioneer και ιστορικό κήπο με τριανταφυλλιές. Το νεκροταφείο προσφέρει περιηγήσεις όλο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών εκδηλώσεων για το Halloween. Είναι πολύ διασκεδαστικό να εξερευνήσετε όλες τις παλιές τοποθεσίες γύρω από την ιδιοκτησία και ακόμα πιο συναρπαστικό να φανταστείτε ποια ήταν η ζωή στο Σακραμέντο όταν πραγματοποιήθηκαν κάποιες από τις ταφές.

Wells Fargo Center

Επισκεφθείτε το Κέντρο Wells Fargo μέσα στο Capitol Mall - το ψηλότερο κτίριο σε όλο το Σακραμέντο. Στο εσωτερικό, μπορείτε να δείτε ένα πραγματικό λεωφορείο Wells Fargo και να πάρετε κάποια ιστορία από τον τραπεζικό γίγαντα που ξεκίνησε στην πόλη μας.

Αφού εξερευνήσετε, κατευθυνθείτε προς τη γειτονική γλάστρα Melting για ένα νόστιμο δείπνο fondue - ένα στυλ γεύματος δημοφιλές στη δεκαετία του 1970.

Δείπνο Επιδόρπιο του Ρικ

Ο δερμάτινος επιδόρπιο του Rick άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1986, αλλά η τρυφερή του αισθητική προσφέρεται περισσότερο στη δεκαετία του 1950. Απολαύστε κλασικά επιδόρπια εδώ που πηγαίνουν πέρα ​​από νόστιμα, καθώς και ειδικά κέικ που μπορούν να παραγγελθούν για γενέθλια, γάμους ή οποιαδήποτε άλλη ειδική περίσταση. Οι πρόσφατα μεταλλαγμένες τοποθεσίες του Rick βρίσκονται πλέον στο κέντρο της πόλης J. Είναι ακόμα τόσο νόστιμο όσο ποτέ και παραμένει δημοφιλές στους ντόπιους.

Ευαγγελία

Ελάτε να παίξετε στο Evangeline's, το οποίο βρίσκεται στο εσωτερικό του κτιρίου Lady Adams στο Old Sacramento. Πρόκειται για το παλαιότερο κτίριο της πόλης, που χτίστηκε το 1852. Σήμερα, η Evangeline πωλεί κοστούμια, καινοτομίες και δώρα gag, τα οποία είναι διασκεδαστικά να εξερευνήσετε - αλλά θα πάρετε επίσης μια δόση ιστορίας περπατώντας μέσα από τις πόρτες που έχουν κατοικηθεί από τότε του 19 ου αιώνα.

Το Σακραμέντο είναι πλούσιο σε ιστορία και έχει αρκετή έμπνευση για τη νύχτα της ημέρας. Είτε ψάχνετε για κάτι νέο για φίλους, οικογένειες ή ακόμα και για κάποιους μόνο χρόνο, το Sacramento θα αποδώσει πραγματικά με την πλούσια ιστορία και τη φινέτσα του.