Πώς να βρείτε ένα ξενοδοχείο Hyatt

Βρείτε πληροφορίες για τα Hyatt Hotels, τα οποία μπορείτε να βρείτε σε πολλές τοποθεσίες.

Το Hyatt Hotels Corporation είναι ένα γνωστό και σεβαστό εμπορικό σήμα του ξενοδοχείου που διαθέτει μια πληθώρα θυγατρικών υπό την ομπρέλα του.

Πόσα ξενοδοχεία Hyatt υπάρχουν;

Ως μια επιτυχημένη και αναπτυσσόμενη εταιρεία, η Hyatt συνεχίζει να ανοίγει νέα ξενοδοχεία όπου και αν βλέπει ευκαιρίες. Κατά την τελευταία μέτρηση, υπήρχαν 12 κορυφαίες μάρκες και 679 ιδιότητες σε 54 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Τι είναι το Hyatt Hotel Brands;

Η εταιρεία περιλαμβάνει ιδιόκτητες τιμές σε και κοντά σε πόλεις, παραλιακά θέρετρα και κατοικίες σε έξι ηπείρους.

Αμέσως κάτω από το Hyatts είναι πιθανό να προσελκύσουν τα περισσότερα για τα ζευγάρια που ταξιδεύουν σε ένα μήνα του μέλιτος ή ρομαντική απόδραση.

Το Park Hyatts είναι τα κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία της εταιρείας, σχεδιασμένα να εξυπηρετούν μεμονωμένους ταξιδιώτες που αναζητούν την ιδιωτικότητα, την προσωπική εξυπηρέτηση και την κομψότητα ενός μικρού ξενοδοχείου. Προσφέρουν μια αίσθηση ιερού και ηρεμίας. Εκτός από την αναβαθμισμένη τεχνολογία, το Park Hyatts προσφέρει εξαιρετικά φαγητά και ποτά, οικεία, μετριοπαθή περιβάλλοντα και 24ωρη εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Κοίτα μέσα:

Το Grand Hyatt, μαζί με τα ξενοδοχεία Hyatt Regency και Hyatt περιλαμβάνουν τα ιδιόκτητα χαρακτηριστικά της μάρκας. Βρίσκονται σε πολιτιστικά πλούσιους προορισμούς που προσελκύουν ταξιδιώτες αναψυχής και επαγγελματίες. Μεγαλύτερο από το Park Hyatts, είναι χτισμένα σε μεγάλη κλίμακα και διαθέτουν σύγχρονη τεχνολογία, εξελιγμένες εγκαταστάσεις για επιχειρήσεις και αναψυχή, εγκαταστάσεις δεξιώσεων και εξειδικευμένα προγράμματα που εξυπηρετούν τους επισκέπτες που κάνουν διακρίσεις.

Αξιοσημείωτα ξενοδοχεία Hyatt:

Τα καταλύματα all-inclusive του Hyatt Zilara βρίσκονται σε μια παραλία και το πιο σημαντικό είναι μόνο για ενήλικες.

Αυτό το υπο-εμπορικό σήμα ξεκίνησε με δύο τοποθεσίες:

Τα ξενοδοχεία Hyatt Ziva , τα οποία είναι επίσης all inclusive, ξεκίνησαν την ίδια στιγμή με την Hyatt Zilaras. Η μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο: Τα ξενοδοχεία Hyatt Ziva είναι φιλικά προς την οικογένεια. Έτσι, αν δεν ταξιδεύετε με τα παιδιά σε ρυμούλκηση, είναι πιθανό να είστε πιο ευτυχισμένοι σε μια Zilara μόνο για ενήλικες.

Τα ξενοδοχεία Andaz είναι μία από τις νεότερες μάρκες της Hyatt. Τα κομψά, σύγχρονα και υψηλής τεχνολογίας ξενοδοχεία του Andaz τείνουν να προσελκύουν τους περισσότερους επιχειρηματίες και σύγχρονους ταξιδιώτες αναψυχής. Κοίτα μέσα:

Τα Regency Clubs είναι το ξενοδοχείο "Hyatt's within a hotel" που είναι διαθέσιμο σε κάποια από τα ακίνητα. Διαθέτουν πιο ευρύχωρα δωμάτια. Καθημερινά παρέχεται δωρεάν ευρωπαϊκό πρωινό, εφημερίδες και βραδινά ορεκτικά. Το προσωπικό του θυρωρού παρέχει υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης όλο το εικοσιτετράωρο κατόπιν αιτήματος.

Ιστοσελίδα Hyatt Hotels: www.hyatt.com

Ξενοδοχεία Hyatt κατά κατηγορία

Πολυτέλεια

Ασφάλιστρο

ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Σύγχρονα προϊόντα πρώτης ανάγκης

Ολων συμπεριλαμβανομένων

Χρονικά Μερίδια

Για τους ανεμιστήρες Hyatt

Μητρώο δώρων Hyatt Hotels:

Προτεινόμενα προγράμματα επισκεπτών του Hyatt: