Νέα ελπίδα ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας 2016 - Gay Gay Pride 2016

Γιορτάζοντας την Gay Pride κατά μήκος του ποταμού Delaware

Η πολυσύχναστη, πολυσύχναστη πόλη Bucks County της New Hope (μαζί με τον γείτονά της στο Λας Βαρβάβιλ, Νιου Τζέρσεϋ ), γιορτάζουν την εορταστική εβδομάδα Gay Pride και Parade κάθε χρόνο στα μέσα Μαΐου - οι επερχόμενες ημερομηνίες είναι 15 Μαΐου έως 22 Μαΐου το 2016. Περισσότεροι από 15.000 ντόπιοι και επισκέπτες από ολόκληρο τον διάδρομο της Φιλαδέλφειας - Νέας Υόρκης αναμένεται να επισκεφθούν κατά τη διάρκεια αυτού του γεμάτου διασκέδαση Σαββατοκύριακου γεμάτου με πάρτι, παρέλασης και άλλων ομοφυλοφίλων.

Σημειώστε ότι απέχει μόλις λιγότερο από μία ώρα από το New Hope από το κέντρο της Φιλαδέλφειας και από το Μανχάταν μπορείτε να φτάσετε στη Νέα Ελπίδα με το αυτοκίνητο σε περίπου 90 λεπτά. Ακολουθούν μερικές λεπτομέρειες που σχετίζονται με το New Pride Gay Pride το 2016:

Το New Hope Gay Pride περιλαμβάνει μια σειρά από διασκεδαστικές εκδηλώσεις, όπως την Παρασκευή (20 Μαΐου), το Kevin Meaney και τη Julie Scott στο Bucks County Playhouse (επίσης την Παρασκευή) και πολλά άλλα. Ελέγξτε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων σε όλη την εβδομάδα Pride στο Bucks County και θυμηθείτε ότι μερικά από τα φιλόξενα μπαρ και εστιατόρια σε κοντινή απόσταση με τα πόδια ή με τα πόδια από το ποτάμι στο Νιου Τζέρσεϊ έχουν επίσης μεγάλο LGBT, ειδικά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Pride.

Υπάρχει πάντα ένας τόνος που πηγαίνει στο εικονικό γκέι θέρετρο Raven καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας - φέτος Joe Posa εκτελεί ως Joan Rivers την Παρασκευή το βράδυ, ακολουθούμενη από ένα TGIF Dance Party και Drag Show, καθώς και γιορτές απέναντι στο Cub Room at την αδερφή ιδιοκτησία του Raven, την ρετρό-γοητευτική (και προσιτή New Hope Lodge.

Στη συνέχεια, το βράδυ του Σαββάτου, η pop diva Ce Ce Peniston εκτελεί στο Raven κατά τη διάρκεια ενός ειδικού Party Pride Dance και την Κυριακή υπάρχει ένα Pride T-Dance στο Raven.

Στο μεγάλο Σαββατοκύριακο της Pride, άλλα σημαντικά γεγονότα περιλαμβάνουν το Parade Pride New Hope το πρωί του Σαββάτου που πραγματοποιείται στις 11:30 και περνάει από το Lambertville πέρα ​​από τον ποταμό Delaware στη Νέα Ελπίδα και κατά μήκος της Main Street μέσω του κέντρου της πόλης, New Hope Pride Fair, που πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό Bucks County Playhouse μετά την παρέλαση το Σάββατο, από το μεσημέρι μέχρι τις 5:30 μ.μ.

Προτεινόμενα είναι πολυάριθμοι πωλητές, LGBT οργανώσεις, τεχνίτες και άλλοι, καθώς και αρκετοί καλλιτέχνες.

Εκτός από το Pride T-Dance που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή από τις 4 έως τις 10 το βράδυ στο Raven, υπάρχει και το Επίσημο Γυναικείο Κόμμα Ladies 2000, από τις 3 έως τις 9 το βράδυ, στο φιλόξενο εστιατόριο και το μπαρ Αβάνα.

Νέα ελπίδα ομοφυλόφιλων πόρων

Σημειώστε ότι τα διάφορα μπαρ της περιοχής, καθώς και εστιατόρια σκηνής-y, ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις έχουν ειδικές εκδηλώσεις και πάρτι σε όλη την εβδομάδα Pride. Ελέγξτε τις τοπικές ομοφυλοφιλικές εφημερίδες, όπως το The Philadelphia Gay News, για περισσότερα στην τοπική LGBT σκηνή. Δείτε επίσης το Bucks County Conference & Visitors Bureau, το οποίο έχει τη δική του σελίδα προορισμού GLBT Travel, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιοχή.

Ο οδηγός της New Hope Gay και ο οδηγός Lambertville Gay περιέχουν επίσης πολλές ιδέες για τα δροσερά πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε και στις δύο κοινότητες, από τα αξιοθέατα μέχρι την τραπεζαρία και τη νυχτερινή ζωή.

Εάν είστε επικεφαλής της Philly ως μέρος των περιπέτειών σας στην New Hope, φροντίστε να ελέγξετε τον Φιλαδέλφεια Gay Guide , ο οποίος απαριθμεί όλα τα είδη των πραγμάτων που μπορείτε να δείτε και να κάνετε σε αυτόν τον δυναμικό προορισμό φιλικό προς τις LGBT.