Χώρος στάθμευσης για το Μέμφις στις εκδηλώσεις του Μαΐου

Είτε πρόκειται για το Φεστιβάλ Μουσικής Street Street, το Διαγωνισμό Μαγειρικής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το 901 Fest, ή το Μεγάλο Αμερικάνικο Ποτάμι, εάν κατευθυνθείτε στο Μέμφις τον Μάιο με αυτοκίνητο, θα πρέπει να σταθμεύσετε αυτοκίνητο.

Ο χώρος στάθμευσης μπορεί να είναι σκληρός ή λίγο πιο ακριβός από τον κανονικό (αλλά ακόμα φθηνότερος από τις περισσότερες πόλεις!) Κατά τη διάρκεια του Μαΐου στο Μέμφις, οπότε εδώ είναι αυτό που πρέπει να ξέρετε.

Επιλογές στάθμευσης για το Μέμφις Τον Μάιο

  1. Χώροι στάθμευσης γκαράζ.
    Υπάρχουν πολλά σημεία στάθμευσης και γκαράζ σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Tom Lee Park. Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι μπορεί να σας κοστίσει περισσότερο για να σταθμεύσετε σε αυτές τις εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ από ό, τι σε μια τυπική ημέρα, μεταξύ $ 10 και $ 25 ή περισσότερο.
  1. Χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων Makeshift . Αυτά θα αναδυθούν σε όλη τη γύρω περιοχή και είναι γενικά νόμιμα. Πολλές επιχειρήσεις θα απομακρύνουν τις παρτίδες ή την γη τους και θα χρεώσουν ένα τέλος ($ 10 - $ 25 +, γενικά) για να σταθμεύσουν εκεί. Κάποια από τα πλησιέστερα πάρκινγκ μπορούν να βρεθούν σε αυτά τα σημεία, αλλά μπορεί επίσης να είναι τα πιο ακριβά. Θα υπάρχουν ξεκάθαρα πινακίδες ή ακόμη και άτομα που έχουν σημαίες με πληροφορίες στάθμευσης.
  2. Πάρτε λεωφορεία MATA Trolly. Τα τροχοφόρα λεωφορεία της περιοχής Transit Authority (το παλιό σύστημα αναβαθμίσεως του τρόλεϊ βρίσκεται ακόμα υπό ανακαίνιση) θα εκτελούνται κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Μαΐου στο Μέμφις. Υπάρχει μια γραμμή Main Street, μια γραμμή Riverside (η οποία θα τρέχει στην Front Street κατά τη διάρκεια του Μαΐου) και μια γραμμή της Madison Avenue. Όλα τα λεωφορεία τρέχουν περίπου κάθε 15 λεπτά, ώστε να μπορείτε να παρκάρετε πιο μακριά και στη συνέχεια να οδηγείτε πιο κοντά στις εισόδους του φεστιβάλ. Για να δείτε τους χάρτες δρομολογίων τρόλεϊ και τις πληροφορίες ναύλων, πηγαίνετε εδώ.
  3. Μετρούμενος χώρος στάθμευσης στην οδό. Μην ξεχνάτε να ξεχάσετε να βρείτε ένα μετρημένο σημείο στάθμευσης στο δρόμο. Εάν, με κάποια περίεργη πιθανότητα να κερδίσετε ένα τέτοιο σημείο, να έχετε κατά νου ότι δεν χρειάζεται να τροφοδοτείτε το μετρητή τα Σάββατα και τις Κυριακές.

Κάντε κλικ εδώ για χάρτη των χώρων στάθμευσης και των γκαράζ στο κέντρο της πόλης. Τα τμήματα Makeshift δεν εμφανίζονται στο χάρτη επειδή δεν είναι επίσημα μέρη στάθμευσης και ενδέχεται να μην είναι ανοιχτά για στάθμευση από το ένα έτος στο άλλο.

Άλλες εκτιμήσεις κυκλοφορίας

Το Riverside Drive στο κέντρο του Μέμφις είναι κλειστό για την κυκλοφορία από τη Λεωφόρο της Γεωργίας στην Union Avenue κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Μαΐου, από τα τέλη Απριλίου μέχρι το τέλος Μαΐου.

Στις μέρες του φεστιβάλ, το Μέμφις τον Μάιο θα κλείσει τη Beale Street από το Wagner Place στην Front Street και την Wagner Place από την Beale Street μέχρι το Linden.

Εναλλακτικές λύσεις για στάθμευση

Μην νιώθετε σαν να ασχολείστε με το πάρκινγκ κατά τη διάρκεια του ενθουσιασμού του Μέμφις τον Μάιο ή σχεδιάζετε να απολαύσετε μερικά αλκοολούχα ποτά κατά τη διάρκεια του Beale Street Music Fest ή του διαγωνισμού μαγειρικής στον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Barbecue; Αποφύγετε την οδήγηση και το χώρο στάθμευσης συνολικά και παραμείνετε ασφαλείς χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή rideshare όπως Uber ή Lyft, τα οποία είναι διαθέσιμα στο Memphis ή καλέσετε μια καμπίνα. Ο αριθμός της καμπίνας είναι εύκολο να θυμηθεί: 901-577-7777.

Το άρθρο αυτό ενημερώθηκε τον Απρίλιο του 2017 από τον Holly Whitfield