Τι είναι όπως τον Νοέμβριο στο Άμστερνταμ

Ο καιρός έξω είναι τρομακτικός, αλλά υπάρχουν πολλά να κάνεις σε εσωτερικούς χώρους

Αισθάνομαι ότι η εορταστική περίοδος φαίνεται να φθάνει νωρίτερα κάθε χρόνο. στην Ολλανδία, ωστόσο, η περίοδος διακοπών πράγματι ξεκινά νωρίτερα από ό, τι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η παραδοσιακή άφιξη του Σιντερλάα , ο Ολλανδός Άγιος Βασίλης, στα μέσα Νοεμβρίου δίνει έναν εορταστικό αέρα στην πόλη. Η ημέρα του Sint γιορτάζεται στις 5 Δεκεμβρίου. Σηματοδοτείται από πληθώρα εσωτερικών δραστηριοτήτων, από μουσειακά εκθέματα μέχρι ζωντανές εμφανίσεις που αφθονούν στη μέση της πολιτιστικής εποχής. οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν την πεντανόστιμη αίσθηση ενός ζεστού ποτού μέσα στη ζεστή πατίνα ενός καφέ καφέ του Άμστερνταμ .

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Νοέμβριος καιρός

Κανείς δεν πηγαίνει στο Αμστερνταμ τον Νοέμβριο για τον όμορφο καιρό. Τα απογευματινά υψόμετρα είναι κατά μέσο όρο 48 βαθμούς Φαρενάιτ, με τη θερμοκρασία να πέφτει σε 37 μοίρες κατά μέσο όρο τη νύχτα. Επιπλέον, βρέχει αρκετά, με 3,2 ίντσες μέσο όρο για το μήνα. Να θυμάστε ότι αυτοί είναι οι μέσοι όροι, οπότε το τέλος του μήνα είναι πιθανό να είναι πιο δροσερό από ό, τι δείχνουν αυτές οι θερμοκρασίες.

Ο Νοέμβριος είναι επίσης σύντομος στο φως της ημέρας ακόμα και όταν είναι μια ηλιόλουστη μέρα. Στις 1 Νοεμβρίου, ο ήλιος ανατέλλει στις 7:37 π.μ. και ορίζει στις 5:12 μ.μ. Στις 30 Νοεμβρίου, δεν θα δείτε τον ήλιο να έρθει μέχρι τις 8:26 π.μ., και θα πάει κάτω στις 4:32 μ.μ.

Τι να Pack

Πρώτα απ 'όλα, θα χρειαστείτε ένα ζεστό αδιάβροχο και μια ανθεκτική ομπρέλα που μπορεί να αντέξει τον άνεμο.

Αν θέλετε ένα μεγάλο που είναι δύσκολο να συσκευαστεί, αγοράστε ένα όταν φτάσετε εκεί και αφήστε το ξενοδοχείο όταν αναχωρήσετε. θεωρήστε μόνο ένα ταξιδιωτικό βάρος. Ένα παλτό με φερμουάρ με επένδυση φερμουάρ θα ήταν βέλτιστο για να μπορείτε να το ρυθμίσετε για τις καιρικές συνθήκες. Διαφορετικά, πάρτε τις άνετες μπότες αστραγάλων για όλο το περίπατο που θα κάνετε και τα πουλόβερ και τις κορυφές για να στρώσετε πάνω από τζιν ή παντελόνι.

Νοέμβριος Φεστιβάλ και Εκδηλώσεις