Νέα Εορτή Γάμου Προορισμού Q & A

Αναρωτιέστε αν κάνετε το σωστό, όταν πρόκειται για την εθιμοτυπία γάμου προορισμού σας; Elise Mac Adam είναι ο συγγραφέας του Κάτι Νέο: Εθιμοτυπία Γάμου για Breakers κανόνων, Παραδοσιακά, και ο καθένας στο μεταξύ . Είναι μια σύγχρονη αντιμετώπιση της καλής συμπεριφοράς του γάμου που μπορεί να βοηθήσει τις νύφες και τους γαμπρούς να προετοιμαστούν για τη μεγάλη μέρα.

Το "Miss Manners" σταμάτησε για να προσφέρει τις ιδέες της για το πώς να χειριστεί κάποιες κολλητικές καταστάσεις γάμου προορισμού με χάρη.

Μπορώ να προσκαλέσω τους ανθρώπους στο νυφικό ντους μου αν δεν τους προσκαλώ στο γάμο προορισμού μου;

Δεν πρέπει να προσκαλέσετε κανέναν στο ντους σας που δεν πρόκειται να είναι στον κατάλογο του γάμου σας. (Οι εξαιρέσεις σε αυτή την πολιτική είναι πολύ συγκεκριμένες, για παράδειγμα, ντους νυφικό γραφείο όπου οι συνεργάτες δεν πρόκειται να προσκληθούν στο γάμο.) Ο λόγος είναι ότι, επειδή οι ντους απαιτούν οι επισκέπτες να φέρνουν δώρα, φαίνεται να αρνείται καλέστε τους ανθρώπους στο μικρότερο κόμμα, αλλά μην τους κάνετε την περικοπή για το κύριο γεγονός. Μπορείτε να έχετε λίγο περισσότερη ευελιξία εάν έχετε μια γαμήλια δεξίωση μετά την αναχώρησή σας ή μετά την παραμονή στο σπίτι όπου μπορείτε να καλέσετε όλους αυτούς τους καλεσμένους ντους, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι θα έχετε την αργότερα στο σπίτι γιορτή πριν στέλνετε τις προσκλήσεις ντους.

Θέλω ο γάμος μου να είναι μια υπόθεση μόνο για ενήλικες. Πώς μπορώ να σιγουρευτώ ότι οι άνθρωποι δεν φέρνουν τα παιδιά τους;

Η σύντομη απάντηση είναι: μην προσκαλέσετε παιδιά.

Μην βάλετε τα ονόματά τους στην πρόσκληση ή γράψτε "και την οικογένεια" στον φάκελο. Πρέπει επίσης να προετοιμαστείτε για υποψήφιους επισκέπτες που έχουν παιδιά να στείλουν τις απογοητεύσεις τους. Είναι συχνά δύσκολο για τους ανθρώπους να ταξιδεύουν χωρίς τα παιδιά τους, ή να εμπιστεύονται μη ελεγχόμενη παιδική μέριμνα (αν παίρνουν τα παιδιά στο ταξίδι μαζί τους, αλλά σχεδιάζουν να τα αφήσουν σε ξενοδοχείο για γάμο και υποδοχή).

Καταλάβετε ότι ακριβώς όπως εσείς αποφάσισε ότι δεν θέλετε να έχετε παιδιά στο γάμο σας, μπορεί να συμπεράνει ότι δεν μπορούν να παρευρεθούν και δεν θα πρέπει να υπάρχουν σκληρά συναισθήματα γι 'αυτό και από τις δύο πλευρές.

Μπορούμε να εγγραφούμε για δώρα αν έχουμε γάμο προορισμού;

Είτε είστε eloping ή έχοντας έναν γάμο προορισμού, μπορείτε πάντα να εγγραφείτε για δώρα. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε σε καμία περίπτωση είναι τα δώρα της ζήτησης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να εκτυπώνετε τις πληροφορίες του μητρώου σας στις προσκλήσεις γάμου σας. Στην περίπτωση των κλοπών, οι άνθρωποι μπορεί ή όχι να αισθάνονται την τάση να δίνουν τα γαμήλια δώρα, οπότε δεν μπορείτε να υπολογίζετε στη λήψη τους με τον τρόπο που θα μπορούσατε εάν είχατε ένα πλήρες γάμο.

Ποιος πληρώνει για τα γεγονότα που περιβάλλουν τον πραγματικό γάμο και την υποδοχή στο γάμο προορισμού;

Οι επισκέπτες δεν θα πρέπει ποτέ να πληρώσουν για τον εαυτό τους σε οποιαδήποτε οργανωμένη εκδήλωση γύρω από τον γάμο. Έτσι, ενώ είναι υπεύθυνοι για τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής τους, δεν πρέπει να πληρώνουν για τα γεύματά τους στη δεξίωση γάμου ή στο πρόγευμα, εάν υπάρχει. Κάθε προσκεκλημένη εκδήλωση θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα γι 'αυτούς. Από την άλλη πλευρά, εάν προσφέρεται στους επισκέπτες μια λίστα με τις τοπικές δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν μεταξύ των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, αναλαμβάνουν τα ίδια αυτά τα έξοδα.

Η βασική κατευθυντήρια γραμμή πρέπει να είναι: αν καλούνται να κάνουν κάτι, δεν θα πρέπει να πληρώσουν για αυτό.

Έχω ένα γάμο προορισμού και μια ρεσεψιόν πιο κοντά στο σπίτι λίγες εβδομάδες μετά. Προσκαλώ όλους σε αμφότερες τις εκδηλώσεις;

Το κλειδί για να μην χάσετε το μυαλό σας είναι να προσκαλέσετε τους ανθρώπους μόνο στο γεγονός που θέλετε να παρευρεθούν. Εκδώστε ξεχωριστές προσκλήσεις για τον γάμο και την υποδοχή προορισμού και βρείτε ξεχωριστές λίστες επισκεπτών και για τις δύο υποθέσεις. Ακόμη και αν υπάρχουν σημαντικές επικαλύψεις σε αυτές τις λίστες, πρέπει να τους κρατήσετε ξεχωριστές. Αυτό θα κρατήσει τα πάντα πολύ σαφή και οργανωμένο για σας και θα βοηθήσει να κρατήσει το κόστος κάτω, επειδή δεν υπάρχει καμία πιθανότητα θα καταλήξετε με μια εκπληκτικά τεράστια στροφή για το γάμο προορισμού σας εάν προσκαλέσετε μόνο πολλούς ανθρώπους που μπορείτε να φιλοξενήσει στην πρώτη θέση.

Δείτε επίσης:

Καλύτερα Βιβλία Γάμου Προορισμού

Προορισμός Γάμων