Πώς να κάνετε διακοπές χωρίς παιδιά

Είστε τελικά μόνος, έτοιμοι να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Στρέφεστε στην αγαπημένη σας, έτοιμη να μιλήσετε. Αλλά τότε ... "WAAAAH!" Ξαφνικά, οι ήχοι της σιωπής μαρκάρονται από ένα χαρούμενο μωρό που κλαίει - και το παιδί τρελαίνεται σαν να μην σταματάει μέχρι να φτάσει σε ηλικία κολλεγίων.

Όταν κάποιος ταξιδεύει, αυτό συμβαίνει συνέχεια ... σε αεροδρόμια, τρένα, αεροπλάνα, εστιατόρια, ακόμα και σε ξενοδοχεία με λεπτούς τοίχους. Η ειρήνη του μυαλού θρυμματίζεται από τις κραυγές που διαπερνούν τα αυτιά από τα OPBs (Μωρά των Άνθρωπων).

Τι μπορείς να κάνεις?

Ακόμα κι αν έχετε παιδιά, αγαπούν τα παιδιά ή σχεδιάζετε να ξεκινήσετε μια οικογένεια, δεν θα πρέπει να περάσετε μια ρομαντική διακοπή που περιβάλλεται από το κολλώδες δάχτυλο. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται. Υπάρχουν πολλά μέρη που προσφέρουν διακοπές χωρίς παιδιά. πρέπει να είσαι επιλεκτικός.

Αποδράσεις χωρίς παιδιά

Πολλά θέρετρα all-inclusive, όπως το Sandals , το SuperClubs και το Iberostar Grand Hotels, περιορίζουν τους επισκέπτες κάτω από την ηλικία των 16 ή 18 ετών, οπότε κάθε ανώριμο άτομο που μπορεί να συναντήσει σε διακοπές σε αυτές τις ιδιότητες θα είναι συναισθηματικά και όχι χρονολογικά ανώριμα.

Επίσης, πολυάριθμα ωραία πανδοχεία, ειδικά εκείνα που είναι επιπλωμένα με πολύτιμες αντίκες, δεν δέχονται νέους.

Κρουαζιέρα χωρίς παιδιά

Αν θέλετε να αποφύγετε τα μικρά αγαπημένα, το καλύτερο στοίχημα σας είναι μια κρουαζιέρα ποταμών . Πιο ακριβό από τις ωκεάνιες κρουαζιέρες, έχουν μηδενικές εγκαταστάσεις για τα παιδιά και τείνουν να προσελκύουν ένα παλαιότερο πλήθος.

(Η μόνη εξαίρεση είναι η AmaWaterways , η οποία συνεργάζεται με την Disney σε λίγα δρομολόγια και εκτοξεύει μερικά προσαρμοσμένα πλοία για οικογενειακούς ταξιδιώτες).

Σε μια κρουαζιέρα στον ωκεανό, η πλεύση σε ένα μακρύτερο δρομολόγιο σε απομακρυσμένα λιμάνια σε στιγμές άλλες εκτός από τα καλοκαιρινά και σχολικά διαλείμματα σίγουρα μειώνει την πιθανότητα να συναντήσετε παιδιά με εφήβους.

Τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια αρχίζουν να κάνουν παραχωρήσεις στους ενήλικες:

"Ασφαλείς" μήνες για ταξίδια

Πολλοί ξενοδόχοι λένε ότι οι καλύτεροι χρόνοι για να ταξιδέψουν είναι αυτό που αποκαλούν «μήνες ρομαντισμό» του Μαΐου και του Σεπτεμβρίου, όταν τα παιδιά είναι σε σχολική και ζευγάρια εποχή, η οποία ξεκινά μετά την Ημέρα της Εργασίας και τελειώνει πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών. Βρήκαμε τον Οκτώβριο και τον Αύγουστο σχετικά μικρούς χρόνους για να ταξιδέψουμε επίσης. Επίσης, αμέσως πριν από τις μεγάλες διακοπές, όπως τις πρώτες δύο εβδομάδες του Νοεμβρίου ή το Φεβρουάριο πριν από την άνοιξη, είναι ένα ασφαλές στοίχημα.

Θέματα φιλικά προς την οικογένεια με ενότητες μόνο για ενήλικες

Ο όρος "φιλικό προς την οικογένεια" είναι μια κόκκινη σημαία για μένα και πρέπει να είναι για τους άλλους που προτιμούν να μην κάνουν διακοπές ανάμεσα στα παιδιά. Αν κάνετε κράτηση σε ένα τέτοιο θέρετρο, περιμένετε τα παιδιά να τα βλέπουν και να ακούνε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Κάποτε εκμεταλλευτήκαμε το πακέτο Σαββατοκύριακου του Αγίου Βαλεντίνου σε ένα οικογενειακό θέρετρο που περίμενε μια αναβολή από τις κραυγές των βρεφών, αλλά δεν ήμασταν τυχεροί.

Αυτό συνέπεσε με το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Προέδρου. Και πέρα ​​από την ανησυχία των παιδιών χωρίς παιδιά, οι νέοι γονείς τράβηξαν νεογέννητα μαζί με αυτό που προοριζόταν να είναι ένα ρομαντικό παρελθόν. Ένας από τους συνεισφέροντες σε αυτόν τον ιστότοπο ονομάζει "σοκ καροτσιού ".

Ακόμα, μερικά πολυκατοικιακά θέρετρα κάνουν μια συντονισμένη προσπάθεια να διατηρήσουν ξεχωριστά τα ρομαντικά ζευγάρια και τις εκλεπτυσμένες οικογένειες. Όσο πιο πολυτελής είναι ένας τόπος που επιλέγετε, τόσο πιο πιθανό θα είναι οι χώροι που διαχωρίζουν τα παιδιά από τους ενήλικες. Τα περισσότερα ιαματικά λουτρά είναι εκτός των ορίων των παιδιών, για παράδειγμα, και καλύτερα ξενοδοχεία και κρουαζιέρες διαθέτουν πισίνες μόνο για ενήλικες.

Προσοχή στα ξενοδοχεία που έχουν ώρες κολύμβησης μόνο για ενήλικες: Παρόλο που δεν θα χρειαστεί να βάζετε κραυγές και πιτσίλισμα, θα κολυμπήσετε στο ίδιο νερό όπου οι πάνες μπορεί να έχουν βυθιστεί νωρίτερα.

Τι μπορείς να κάνεις

Αφήστε τον διευθυντή του θέρετρου να γνωρίζει πόσο εκτιμάτε ότι βρίσκεστε σε έναν γαλήνιο, χωρίς παιδιά χώρο. Όσο περισσότερο ενστερνίζεστε τα μέρη που απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες, τόσο καλύτερα θα είναι για όλους όσους θέλουν να χαλαρώσουν χωρίς την παρουσία παιδιών.

Τώρα, εάν η Disney θα κάνει μόνο μια μέρα το μήνα για ενήλικες σε διακοπές χωρίς παιδιά, θα είμαστε ευχαριστημένοι.