Δάσος Storybook στη λίμνη της Αρκαδίας

Εν συντομία:

Τα παιδιά μπορούν να συναντήσουν χαρακτήρες από τους αγαπημένους τους μύθους κάθε χρόνο στο Storybook Forest, ένα "όχι τόσο τρομακτικό" γεγονός που είναι ένα από τα κορυφαία happenings αποκριών στην περιοχή του μετρό της Οκλαχόμα. Σχεδιασμένο για παιδιά 10 ετών και κάτω, σε πλήρη φόρεμα, αν το επιλέξουν, το Storybook Forest πραγματοποιείται σε μια εβδομάδα στα τέλη Οκτωβρίου και διαθέτει ένα μονοπάτι γεμάτο δέντρα όπου τα παιδιά συλλέγουν καραμέλες και επισκέπτονται σκηνές από κλασσικά παραμύθια όπως το "Three Little Pigs" και "Peter Peter Pumpkin Eater."

2015 Ημερομηνία και ώρα:

Το 2015, το Forest Storybook ξεκινάει στις 23 Οκτωβρίου και διατρέχει το 30ο. Δεν θα είναι ανοιχτό το απόγευμα φέτος . Οι δραστηριότητες διαρκούν από τις 5:30 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ. κάθε βράδυ.

Αδεια:

Storybook Εισαγωγή δασών είναι $ 8 ανά παιδί. Καλέστε (405) 216-7471 να αγοράσετε προχωρημένα εισιτήρια με μόνο $ 6. Οι γονείς γίνονται δεκτοί δωρεάν με την αγορά παιδικού εισιτηρίου. Τα ζεστά σκυλιά και τα marshmallows για το ψήσιμο καθώς και η ζεστή σοκολάτα κοστίζουν επιπλέον.

Τοποθεσία:

Το Storybook Forest πραγματοποιείται ανατολικά του Edmond στο Spring Creek Park της λίμνης Arcadia . Πηγαίνετε δυόμισι μίλια ανατολικά του I-35 στην 15η οδό.

Δραστηριότητες δάσους:

Η ετήσια εκδήλωση Forest Storybook περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες. Τα παιδιά μπορούν:

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το γραφείο πάρκων Arcadia Lake στο (405) 216-7471.