Ο Οκλαχόμα Σαίξπηρ στο πάρκο

Ιστορικό:

Η Οκλαχόμα Σαίξπηρ στο πάρκο ιδρύθηκε αρχικά ως υπαίθριο φεστιβάλ Σαίξπηρ το καλοκαίρι του 1985 από τους Kathryn Huey O'Meara McGill και Jack O'Meara. Με επιχορήγηση από το Συμβούλιο Τεχνών της Οκλαχόμα, πραγματοποιήθηκαν παραγωγές στο EC Hafer Park στο Edmond. Η δημοτικότητα αυξήθηκε και οι παραγωγές επεκτάθηκαν. Μέχρι το 1989, η πόλη Edmond δημιούργησε ένα νέο χώρο για την επιχείρηση και κατασκευάστηκαν ημι-μόνιμες εκθέσεις.

Οι πυρκαγιές στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ανάγκασαν την Οκλαχόμα Σαίξπηρ στο πάρκο να μετακομίσει στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Οκλαχόμα και στη συνέχεια στο σημερινό του σπίτι στο Myriad Gardens στο κέντρο της πόλης Οκλαχόμα.

Σήμερα, η Οκλαχόμα Σαίξπηρ στο πάρκο παρουσιάζει το κλασσικό ζωντανό θέατρο σε υπαίθριο σκηνικό, με καλοκαιρινές και χειμερινές παραστάσεις. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει κατοικίες, στρατόπεδα νεολαίας και, ως μέλος του τουριστικού προγράμματος του Συμβουλίου Τέχνης της Οκλαχόμα, θεατρικά εργαστήρια.

Τοποθεσία:

Ο Οκλαχόμα Σαίξπηρ στις παραστάσεις του καλοκαιριού του πάρκου πραγματοποιούνται στο κέντρο της πόλης της Οκλαχόμα στο Myriad Botanical Gardens Water Stage. Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται επίσης στην περιοχή Paseo .

Εισιτήρια:

Τα ατομικά εισιτήρια για την παράσταση Oklahoma Shakespeare στο πάρκο είναι συνήθως $ 15 για ενήλικες, $ 10 για φοιτητές, ηλικιωμένους και στρατιωτικούς.

Μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο ή στο box office, από τις 7 μ.μ. κάθε βράδυ των παραστάσεων.

Εάν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες προκαλούν την ακύρωση μιας απόδοσης, τα εισιτήρια που αγοράζονται είναι καλά για μελλοντική απόδοση.

Οντισιόν:

Αν ενδιαφέρεστε να είστε καλλιτέχνης για την παράσταση του Oklahoma Shakespeare στο πάρκο, αναζητήστε ανακοινώσεις οντισιόν στον επίσημο ιστότοπο.

Εθελοντής / Δωρεά:

Επιπλέον, η Οκλαχόμα Σαίξπηρ στο Πάρκο ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εμπλακούν με εθελοντισμό ή δωρεά.

Οι εθελοντές χρειάζονται στο box office και ως κλέφτες και χαιρετάνε. Λαμβάνουν δύο δωρεάν εισιτήρια έκθεσης για κάθε πλήρες βάρδια που έχει εργαστεί. Εάν ενδιαφέρεστε, καλέστε (405) 235-3700.

Οι νομισματικές δωρεές, ένα σημαντικό μέρος της Οκλαχόμα Σαίξπηρ στο ταμείο λειτουργίας του Πάρκου, εκτιμούνται ιδιαίτερα. Καλέστε τον παραπάνω αριθμό για πληροφορίες ή ταχυδρομικές επιταγές (που καταβάλλονται στην OSP) στην Oklahoma Shakespeare στο Πάρκο, PO Box 1437, Οκλαχόμα Σίτι, OK 73101-1437.

2017 Περίοδος: