Ουάσιγκτον DC Περιοχή Κοινοτικές καλοκαιρινές κατασκ

Ένας οδηγός για τοπικά προγράμματα αναψυχής στο DC, Maryland και τη Βόρεια Βιρτζίνια

Οι περισσότερες κοινότητες στη μητροπολιτική περιοχή της Ουάσιγκτον παρέχουν καλοκαιρινές κατασκηνώσεις και προγράμματα αναψυχής για κατοίκους. Υπάρχουν προγράμματα κολύμβησης, μαθήματα και κατασκηνώσεις για να ψυχαγωγήσουν και να εκπαιδεύσουν παιδιά όλων των ηλικιών. Αυτά είναι συνήθως προγράμματα σε πολύ λογικές τιμές, τα οποία πραγματοποιούνται σε τοπικά σχολεία, πάρκα και κοινοτικά κέντρα. Εδώ είναι ένας οδηγός για τα δημοφιλέστερα κοινοτικά καλοκαιρινά στρατόπεδα και προγράμματα αναψυχής στο DC, Μέριλαντ και Βόρεια Βιρτζίνια.

Ουάσιγκτον

DC Πάρκα και καλοκαιρινές κατασκηνώσεις αναψυχής
Ηλικίες 3-17. Το DC Department of Parks and Recreation προσφέρει μια ποικιλία από καλοκαιρινά προγράμματα για παιδιά, όπως αθλητικά στρατόπεδα, θαλάσσια κατασκήνωση, θεραπευτικά στρατόπεδα και άλλα κατασκηνώσεις ημέρας.

Μέριλαντ

Κατασκηνώσεις αναψυχής Montgomery County
Ηλικίες 3-21. Οι κατασκηνώσεις προσφέρουν ποικίλες δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία για να διασκεδάσουν και να εμπλουτίσουν τα παιδιά τους καλοκαιρινούς μήνες. Εκδρομές πεδίου και / ή ειδικές εκδηλώσεις προσθέτουν ενθουσιασμό στις δραστηριότητες. Οι εξωτερικές πισίνες του Τμήματος Αναψυχής προσφέρουν δυνατότητες κολύμβησης

Πόλεις του καλοκαιριού Rockville
Ηλικίες 3-16. Το Rockville προσφέρει περισσότερα από 65 στρατόπεδα με ποικίλα θέματα, όπως αθλήματα, τέχνες, χειροτεχνία, φύση, επιστήμη, rocketry, skateboarding, κολύμπι, ταξίδια και πολλά άλλα.

Πόλεις του Καλοκαιριού
Ηλικίες 4-14. Τρεις τύποι προγραμμάτων καλοκαιρινής κατασκήνωσης είναι διαθέσιμοι: Το All Day Camp Programs προσφέρει στους κατασκηνωτές ένα πλήρες φάσμα δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών και του αθλητισμού, για κολύμπι και εκδρομές.

Τα Προγράμματα Δραστηριοτήτων Νεολαίας προσφέρουν μια μικρότερη ημερήσια εμπειρία κατασκηνώσεων, από τις 8:30 έως τις 13:30 και τα Προγράμματα Special Camp περιλαμβάνουν κλινικές όπως βόλεϊ, τένις και skateboarding.

Πριγκίπισσα Γιώργος County Τμήμα Καλοκαιρινών Κατασκηνών Αναψυχής
Ηλικίες 5-17. Τα καλοκαιρινά κατασκηνώσεις, οι καλοκαιρινές παιδικές χαρές και τα θερινά κέντρα Teen Xtreme προσφέρουν κολύμπι, τέχνες και βιοτεχνίες, χόμπι, γυμναστήριο, πολεμικές τέχνες, φύση, αθλήματα και πολλά άλλα.

Βόρεια Βιρτζίνια

Καλοκαιρινές Κατασκηνώσεις Αλεξάνδρειας
Ηλικίες 3-17. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, από τον αθλητισμό και την επιστήμη μέχρι τις δραστηριότητες κολύμβησης και φύσης. Πλήρη και μισή ημέρα κατασκηνώσεις είναι διαθέσιμα.

Arlington Department of Πάρκα και καλοκαιρινές κατασκηνώσεις αναψυχής
Ηλικίες 3-18. Οι Classic Camps προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών προγραμματισμού, τόσο δομημένες όσο και μη δομημένες, που περιλαμβάνουν τέχνη, αθλητισμό, ταξίδια και πολλά άλλα. Κατασκηνώσεις διανυκτέρευσης, κατασκηνώσεις φύσης, περιπέτειας ή ιστορίας, κατασκηνώσεις δημιουργικής τέχνης, αθλητικά κατασκήνωση, κατασκηνώσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες, καταυλισμούς εικονικής εξερεύνησης και κατασκηνώσεων με βάση το κοινοτικό κέντρο.

Fairfax County Πάρκο Αρχαιολογικοί χώροι
Ηλικίες 4-14. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, από τον αθλητισμό και την επιστήμη μέχρι τις δραστηριότητες κολύμβησης και φύσης. Πλήρη και μισή ημέρα κατασκηνώσεις είναι διαθέσιμα.

Επαναστατικές Κατασκηνώσεις
Ηλικίες 3-16. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν το Nature Tots, το Hug-A-Tree, το Rangers του Walker, τους Αθλητές, το Camp on Wheels, το Teen Camp, το Junior Lifeguarding, το Counselor-In-Training και πολλά άλλα.

Loudoun County πάρκα και κατασκηνώσεις αναψυχής
Ηλικίες 5-14. Τα στρατόπεδα φιλοξενούν κατασκηνώσεις πλήρους ημέρας για τους βαθμούς Κ-8, προσαρμοστικούς καταυλισμούς αναψυχής και μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών και εξειδικευμένων κατασκηνώσεων. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν υπαίθριες περιπέτειες, αθλήματα, εξερεύνηση τέχνης, ιππασία, επιστήμη, φύση, ανάπτυξη ηγεσίας και πολλά άλλα.

Διαβάστε περισσότερα για τους καλοκαιρινούς καταυλισμούς στην περιοχή Washington DC