Οι κινηματογραφικές ταινίες της Ουάσιγκτον DC στην αγορά της Ένωσης

Απολαύστε μια εμπειρία κινηματογράφησης στην πολυαναμενόμενη αγορά της Ένωσης στην Ουάσιγκτον DC. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει κινηματογραφικές ταινίες που παρακολουθούνται στο Τριώροφο εξωτερικό τείχος της Union Market. Οι προπαρασκευαστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν έναν διαγωνισμό, ειδικά δώρα και τα DC Rollergirls που λειτουργούν ως λυκίσκος αυτοκινήτων. Μια ποικιλία προμηθευτών της αγοράς της Ένωσης θα πουλάει τρόφιμα, ποτά και σνακ. Το DC Drive-In Theater δημιουργήθηκε από τον Jon Gann, τον ιδρυτή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου DC Shorts και υποστηρίχθηκε εν μέρει από την Επιτροπή DC για τις Τέχνες και τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες.

Για να συμπεριλάβετε αυτούς χωρίς αυτοκίνητο, υπάρχει χώρος για πικ-νικ με βάση το πρώτο βήμα. Τα DC Rollergirls θα είναι σε ετοιμότητα παρέχοντας σνακ και ποτά σε τροχούς.

Ημερομηνίες: Παρασκευή, διάφορες ημερομηνίες (πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα)

Τοποθεσία: Ένωση αγοράς , 305 5η οδός, NE Ουάσινγκτον, DC. Η αγορά βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό του μετρό NoMa / Gallaudet.

Εισιτήρια : Η εκδήλωση είναι $ 10 ανά αυτοκίνητο (τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο unionmarketdc.com) ένα μέρος των πωλήσεων εισιτηρίων θα μεταβεί στο Wheatley Education Campus) ή δωρεάν για περιπάτους και ποδηλάτες στην περιοχή για πικ-νικ, . Για να ακούσετε την ταινία, οι προστάτες μπορούν είτε να συντονίσουν τα ραδιόφωνα του αυτοκινήτου τους είτε να ακούσουν τα μεγάφωνα.

2017 Πρόγραμμα ταινιών

Ο χώρος στάθμευσης ανοίγει στις 6:00 μ.μ. Γκέιτς κλείνει στις 7:45 μ.μ. Οι ταινίες αρχίζουν στις 8:00 μ.μ.

Σχετικά με την αγορά της Ένωσης

Η Union Market District, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το μετρό NoMa / Gallaudet, είναι μια συνοικία 45 στρεμμάτων που σχεδιάζεται για περισσότερους από 8 ΓΧΣ ανάπτυξης.

Η EDENS έχει ένα σαφές όραμα για την ανακατασκευή της περιοχής σε μια από τις πιο ζωντανές, ποικίλες και ακμάζουσες γειτονιές του DC - ένα ζωντανό εργαστήριο για μια βιώσιμη αστική κοινότητα και χώρο για δημιουργικά μυαλά και επιχειρήσεις για να συνδεθούν, να ευδοκιμήσουν και να κάνουν δική τους. Από το άνοιγμα του Σεπτεμβρίου 2012, η ​​Αγορά στην Union Market, η αναγνωρισμένη αγορά τροφίμων με περισσότερους από 40 τοπικούς τεχνίτες, έχει σήμερα 15.000 επισκέπτες ανά Σαββατοκύριακο και φιλοξένησε πάνω από 400 εκδηλώσεις.