Αγορά της Ένωσης: NE Washington DC

Η αγορά τροφίμων Artisanal στην 5η ΒΑ

Η Union Market είναι μια παραδοσιακή αγορά τροφίμων στην ΝΑ Ουάσιγκτον, στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 40 τοπικοί προμηθευτές. Μέσα από μια εξαιρετικά επιλεκτική διαδικασία, η αγορά αποτελείται από τους επιλεγμένους τεχνίτες τροφίμων που κυμαίνονται από ανερχόμενους επιχειρηματίες μέχρι γνωστούς εστιάτορες. Η Union Market άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό στις 8 Σεπτεμβρίου 2012. Είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Το Pop-Up της Angelika είναι ένας κινηματογράφος πολλαπλών οθονών που χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για να παρουσιάσει ένα συνδυασμό ειδικών κινηματογραφικών προγραμμάτων και μοναδικών εκδηλώσεων.

Οι κινηματογραφικές ταινίες παρουσιάζονται περιοδικά καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και προβάλλονται στο τριώροφο εξωτερικό τοίχο της αγοράς.

Οι προμηθευτές της Union Market περιλαμβάνουν: Μπλε καφέ μπουκάλι, Rappahannock Oysters Co .; Buffalo & Bergen που δημιουργήθηκε από τη γνωστή ανατολίτικη τζινά Τσερσεβάνι. μια μπουτίκ Amanda McClements'lifestyle; Δικαίωμα Τυρί? Peregrine Espresso; Lyon Αρτοποιία? Πάπλωμα ελαφιών Creamery; Harvey's Market? Ω! Πλιγούρια. Almaala Farms; DC Empanadas, TaKorean και πολλά άλλα.

Οι προμηθευτές τροφίμων και ποτών περιλαμβάνουν: Το Neal Place Tap + Κήπος που διαθέτει μια επιλογή από μπύρες βόλτας και κοκτέιλ. Cotton & Reed που αποστάζει ένα χαρτοφυλάκιο από φυσικά περίπλοκα ποτά και το Masseria, ένα casual κομψό ιταλικό μπιστρό.

Το Dock 5 είναι ένας χώρος εκδηλώσεων αποθήκης που διαθέτει περισσότερα από 12.000 τετραγωνικά πόδια, ψηλές οροφές 22 'και γυάλινες πόρτες γκαράζ. Ο χώρος βρίσκεται ακριβώς πάνω από την παραδοσιακή αγορά.

Τοποθεσία

Διεύθυνση: 1309 5th Street NE Washington DC

Η Union Market βρίσκεται ανατολικά της γειτονιάς NoMa της Ουάσιγκτον, κοντά στο Πανεπιστήμιο Gallaudet και στο σταθμό Noma-Gallaudet U (New York Ave) του μετρό. Η περιοχή αναπτύσσεται ραγδαία και η αγορά περιβάλλεται από διάφορα καταστήματα, εστιατόρια, ξενοδοχεία και χώρους διασκέδασης.

Ωρες
Τρίτη-Παρασκευή, 11 π.μ. - 8 μ.μ.
Σάββατο και Κυριακή, 8 π.μ. - 8 μ.μ.

Ιστορία της αγοράς της Ένωσης

Το 1931, η Union Terminal Market ξεκίνησε στην 4η οδό και την Florida Avenue NE, Washington DC. Βρίσκεται κοντά στο τερματικό σταθμό εμπορευματικών σιδηροδρόμων του Βαλτιμόρη και του Οχάιο. Τα κρέατα, τα ψάρια, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα προϊόντα πουλήθηκαν από περίπου 700 πωλητές. Το 1967, μια νέα εσωτερική αγορά χτίστηκε λίγα τετράγωνα μακριά στο 1309 5th Street NE, η οποία είναι τώρα ο σημερινός χώρος της αναζωογονημένης αγοράς της Ένωσης. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, πολλοί από τους αρχικούς εμπόρους εγκατέλειψαν την περιοχή και μεταφέρθηκαν σε σύγχρονα κέντρα διανομής και σούπερ μάρκετ στα προάστια. Η Union Market άνοιξε ξανά το 2012 ως ένα πρωτοποριακό αστικό χωριό σχεδιασμένο να φέρνει τους ανθρώπους μαζί για να εξερευνήσουν νέες γαστρονομικές ευκαιρίες.

Ιστοσελίδα: www.unionmarketdc.com

Σχετικά με την EDENS

Η Union Market ανήκει και λειτουργεί από την EDENS, μια εταιρεία που αναπτύσσει, κατέχει και λειτουργεί κοινοτικά εμπορικά κέντρα σε πρωτογενείς αγορές σε όλη τη χώρα. Η EDENS έχει περιφερειακή έδρα στη Βοστώνη, Ουάσιγκτον, DC, Ατλάντα, Μαϊάμι, Χιούστον και Κολούμπια, SC Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.edens.com.

Δείτε περισσότερα για τις αγορές αγροτών στην Ουάσιγκτον