Δωρεάν διασκέδαση στο Mesa; Δοκιμάστε την 2η Παρασκευή

Το βράδυ της δεύτερης Παρασκευής κάθε μήνα, φέρνουν την οικογένεια στο κέντρο της Mesa, Αριζόνα για 2η Παρασκευή Night Out , με 60 ή περισσότερους καλλιτέχνες που παρουσιάζουν πρωτότυπα έργα τέχνης, πωλητές τροφίμων και καταστήματα Mesa στο κέντρο της πόλης που μένουν ανοικτά αργά.

Μπορείτε επίσης να περιμένετε να ακούσετε ζωντανή μουσική και να βρείτε δραστηριότητες που απευθύνονται στα παιδιά. Είναι ένα φιλικό προς την οικογένεια εκδήλωση, και το καλό-φύση και λιωμένο οικογενειακό κατοικίδιο ζώο είναι επίσης ευπρόσδεκτο να παρακολουθήσουν.

Φέρτε μετρητά για τους προμηθευτές τροφίμων και δείτε τι άλλο υπάρχει για πώληση. Μερικές φορές υπάρχουν διαγωνισμοί και βραβεία. Πρόκειται για ένα μηνιαίο πάρτι αποκλεισμού με διαφορετικό θέμα κάθε μήνα. Για παράδειγμα, τους τελευταίους μήνες, οι παρευρισκόμενοι έχουν απολαύσει επίδειξη μόδας, καλλιτεχνικές εκθέσεις ποπ κουλτούρας, κλασικά αυτοκίνητα και μουσικά φεστιβάλ.

Τι: 2η Παρασκευή νύχτα έξω

Πότε: Δεύτερη Παρασκευή του μήνα από τις 18:00 έως τις 22:00 Ελέγξτε το ημερολόγιο για να δείτε τι συμβαίνει αυτό το μήνα.

Πού: Κατά μήκος της Main Street, ανάμεσα στο Κέντρο και το Country Club στο κέντρο του Mesa. Το περίπτερο πληροφοριών που βρίσκεται στο Main και στο Macdonald.

Γιατί: Να γνωρίσετε την τοπική κουλτούρα και τη δημιουργικότητα του ιστορικού κέντρου Mesa.

Πόσο: Τίποτα! Η είσοδος είναι δωρεάν!

Χάρτης: Αυτός ο χάρτης στο κέντρο του Mesa θα σας βοηθήσει να το βρείτε.

Χώρος στάθμευσης: Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης στη γειτονιά του δρόμου.

Περισσότερες πληροφορίες: Επισκεφθείτε την 2η Παρασκευή Night Out online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.