Συλλογή ανακύκλωσης και συλλογής απορριμμάτων στην κομητεία Miami-Dade

Ένας οδηγός για το σύστημα διαχείρισης αποβλήτων του Miami-Dade

Όταν τα απορρίμματα σας χρειάζονται να πάρουν στο Μαϊάμι, το τμήμα Miami-Dade της διαχείρισης στερεών αποβλήτων που είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής οικιακών απορριμμάτων, ανακύκλωσης και ογκώδους συλλογής ειδών.

Το τμήμα προωθεί την εκστρατεία "Keep Miami Beautiful" με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης, την ομορφιά του δημόσιου δικαιώματος, την αποτροπή της παράνομης συμπεριφοράς ντάμπινγκ και τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τον κώδικα. Επίσης, το τμήμα είναι υπεύθυνο για πρωτοβουλίες ελέγχου κουνουπιών σε όλη την πόλη.

Σύστημα συλλογής απορριμμάτων

Το City Department of Solid απορριμμάτων στέλνει απορριμματοφόρα στους κατοίκους δύο φορές την εβδομάδα και ανακυκλώνει την παραλαβή μία φορά την εβδομάδα χρησιμοποιώντας μια χειροκίνητη συλλογή ή ένα αυτοματοποιημένο σύστημα συλλογής. Μπορείτε να αναζητήσετε τις ημέρες συλλογής της γειτονιάς σας.

Οι κάτοικοι στις περιοχές μαζικής παραλαβής έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν δύο ογκώδεις pickups κάθε χρόνο. Κάθε παραλαβή μπορεί να αποτελείται από έως και 25 κυβικά μέτρα. Μπορείτε να προγραμματίσετε αυτήν την παραλαβή online ή καλώντας το 3-1-1.

Πρέπει να ενημερώσετε την πόλη εάν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο λογαριασμό υπηρεσίας συλλογής απορριμμάτων, να παραγγείλετε ένα καινούργιο καλάθι απορριμμάτων ή ανακύκλωσης ή να αναφέρετε παράνομο ντάμπινγκ. Η παράνομη πρακτική ντάμπινγκ μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε γειτονιά οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Ποτέ μην αντιμετωπίζετε παράνομο βαρούλκο. Αντ 'αυτού, γράψτε λεπτομέρειες όπως την περιγραφή του οχήματος, τη σήμανση του οχήματος ή τον αριθμό ετικέτας άδειας χρήσης και δώστε αυτές τις πληροφορίες κατά την αναφορά του εγκλήματος. Εάν παρατηρήσετε παράνομο περιστατικό ντάμπινγκ, επισκεφθείτε την πύλη προβλημάτων αναφορών για να την αναφέρετε στο διαδίκτυο ή καλέστε 3-1-1.

Για να αναφέρετε τα κατεστραμμένα ή κλεμμένα απορρίμματα και τα καροτσάκια ανακύκλωσης, εάν το καρότσι σας αποβλήτων ή ανακύκλωσης είναι κατεστραμμένο στη διαδικασία συλλογής, καλέστε 3-1-1 και το Miami-Dade County θα επισκευάσει ή αντικαταστήσει το καρότσι σας δωρεάν. Εάν το καλάθι σας κλαπεί, καλέστε το αστυνομικό τμήμα (αριθμός μη έκτακτης ανάγκης) και αποκτήστε έναν αριθμό υποθέσεων.

Επικοινωνήστε με το 3-1-1 με τον αριθμό της αστυνομικής υποθέσεως και θα σας παραδοθεί ένα καρότσι αντικατάστασης δωρεάν.

Σχετικά με το Τμήμα Στερεών Αποβλήτων

Το Τμήμα διαθέτει και εκμεταλλεύεται μία από τις πλέον τεχνολογικά προηγμένες εγκαταστάσεις απόθεσης ενέργειας σε όλο τον κόσμο. Η εγκατάσταση αυτή, η οποία υποστηρίζεται από δύο χώρους υγειονομικής ταφής και ένα περιφερειακό σύστημα μεταφοράς, αποτελεί την αγκύλη του συστήματος διάθεσης του νομού. Συνολικά, το σύστημα διάθεσης χειρίζεται περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια τόνους αποβλήτων ετησίως.

Το τμήμα συλλέγει απορρίμματα από περίπου 320.000 νοικοκυριά. Αυτά τα νοικοκυριά βρίσκονται στις μη ενσωματωμένες περιοχές του Κομητειανού Μαϊάμι-Ντεντ, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων Doral, Miami Gardens, Miami Lakes, Palmetto Bay, Pinecrest, Sunny Isles και Sweetwater. Εάν ζείτε σε άλλη περιοχή, η συλλογή απορριμμάτων σας χειρίζεται ο τοπικός σας δήμος.

Υπάρχουν πολλά κέντρα αποκομιδής απορριμμάτων και ανακύκλωσης για μια επιλογή απόρριψης drop-off που είναι ανοιχτή καθημερινά, με εξαίρεση κάποιες αργίες.

Ο νομός διαθέτει δύο κέντρα συλλογής χημικών που δέχονται βαφές με βάση το πετρέλαιο, φυτοφάρμακα, διαλύτες, χημικές ουσίες πισίνας, λαμπτήρες φθορισμού που δεν έχουν διακοπεί (συμπεριλαμβανομένων των παλαιότερων φθοριζόντων σωλήνων μεγάλου μήκους, σύγχρονων συμπαγών λαμπτήρων φθορισμού [CFLs] και άλλων φθοριζόντων τύπων) άλλα ηλεκτρονικά απόβλητα.

Ιστορία της αποχέτευσης

Όταν η αρχαία Ρώμη έφθασε σε 1 εκατομμύριο ανθρώπους, δεν κατέστη πλέον εφικτό να ρίχνουμε ανθρώπινα απόβλητα από παράθυρα ή πόρτες. Αυτή η μη υγιεινή μέθοδος διάθεσης πιστώνεται με τη διάδοση της νόσου. Και, ήταν μια δύσοσμος, άσχημη χάος. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι εφευρέθηκαν ένα σύστημα αποχέτευσης.

Στα μέσα του 19ου αιώνα στο Λονδίνο, τα σκουπίδια συσσωρεύονταν στους δρόμους. Ένα ξέσπασμα χολέρας εξαπλώθηκε σε όλη τη γη. Μια επιτροπή πόλεων δημιούργησε το πρώτο οργανωμένο, δημοτικό σύστημα συλλογής απορριμμάτων. Η Αμερική ακολούθησε το παράδειγμα.

Νέα Υόρκη, έγινε η πρώτη αμερικανική πόλη το 1895, με ένα σύστημα συλλογής απορριμμάτων που ελέγχεται από το δημόσιο. Περισσότερες αμερικανικές πόλεις υιοθέτησαν ένα παρόμοιο σύστημα, συμπεριλαμβανομένου του τμήματος διαχείρισης στερεών αποβλήτων Miami-Dade τον 20ό αιώνα.