Δείπνο, Ψώνια, Ψυχαγωγία στο The Falls στο Μαϊάμι

Το Falls είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για να ψωνίσετε στο Μαϊάμι γιατί συνδυάζει υπέροχα καταστήματα, εστιατόρια και ψυχαγωγία με μια ευχάριστη εμπειρία υπαίθριας ψώνια. Βρίσκεται στη συμβολή των US 1 και SW 136th Street, αυτό το υπαίθριο εμπορικό κέντρο διαθέτει κορυφαία πολυκαταστήματα και καταστήματα ειδών.

Ψώνια και Ψυχαγωγία

Το Falls διαθέτει μεγάλη ποικιλία καταστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων άγκυρας Bloomingdale's και Macy's.

Εκείνοι που αναζητούν ρούχα θα απολαύσουν την επίσκεψη Brooks Brothers, White House / Black Market, Hollister και The Gap. Τα έπιπλα οικιακής χρήσης μπορούν να βρεθούν στο Crate & Barrel και στο Williams-Sonoma. Αν ψάχνετε για ένα διάλειμμα από τα ψώνια, το The Falls διαθέτει επίσης θέση Regal Cinemas.

Εστιατόρια

Η σειρά εστιατορίων στο The Falls περιλαμβάνει το China Bistro της PF Chang, το TGI Friday's, το Johnny Rockets και το Los Ranchos. Πολλά εστιατόρια διαθέτουν υπαίθρια καθίσματα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα τροπικά τοπία που κοσμούν τους διάδρομους του εμπορικού κέντρου.

Να πάρει εκεί

Το Falls βρίσκεται στη συμβολή του US 1 και του SW 136th street. Δείτε πώς θα φτάσετε εκεί:

Για περισσότερες πληροφορίες

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Falls, μπορείτε να πάρετε διαδραστικούς χάρτες και άλλες λεπτομέρειες επισκεπτόμενοι τον ιστοχώρο The Falls.