Καλύτερα μέρη για μήνα του μέλιτος τον Μάρτιο / Απρίλιο

Πότε να Πηγαίνετε

<Ιανουάριος / Φεβρουάριος Διακοπές | Μάιος / Ιούνιος Διακοπές>

Αναρωτιέστε πότε να πάτε εκεί για την καλύτερη εμπειρία μήνα του μέλιτος τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο ; Παρόλο που ο καιρός είναι ιδιαίτερα μεταβλητός στις αρχές της άνοιξης και τα υψηλότερα υψόμετρα είναι πιο δροσερά από τις χαμηλού υψόμετρου περιοχές, οι πιθανότητες είναι ότι θα βρείτε άνετο καιρό κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στο μήνα του μέλιτος:

ΗΠΑ

Το Springtime είναι η πρώτη μέρα για ρομαντισμό στον αμερικανικό νότο, τόσο στα ανατολικά όσο και στα δυτικά κράτη.

Η θερμότητα είναι ανεκτή και τα πλήθη είναι πιο λεπτά από ό, τι άλλες εποχές του χρόνου.

Νοτιοδυτικά κράτη της Αμερικής

Ναι, είναι μια "ξηρή θερμότητα" - αλλά όταν ο υδράργυρος ανέβει στα 90, είναι άβολα στον ήλιο. Επομένως, σκεφτείτε να επισκεφθείτε αυτούς τους προορισμούς ενώ είναι ακόμα ήπιος.

Το "Υψηλό" Νοτιοδυτικό

Λόγω της ανύψωσης αυτών των πόλεων, ο Μάρτιος και ο Απρίλιος μπορεί να είναι δροσεροί όταν επισκέπτεστε και εξακολουθούν να υπάρχουν χιόνια στα κοντινά βουνά. Έτσι μπορείτε να συνδυάσετε ένα μήνα του μέλιτος σκι με μια γιορτή της πόλης!

Νοτιοανατολικά αμερικανικά κράτη της ρομανίας

Τα καλοκαιρινά καλοκαίρια είναι γενικά πρησμένα, καθώς η υγρασία στις πολιτείες κατά μήκος της ακτής του Ατλαντικού καθιστά εντελώς άβολο να περάσει ένα μήνα του μέλιτος εδώ και να μείνει έξω όταν η θερμοκρασία αυξηθεί. Αλλά η άνοιξη είναι πανέμορφη, με τη θερμοκρασία μέτρια. Τότε λουλούδια και κήποι ξεσπούν και ο καθένας αισθάνεται ερωτευμένος με την αγάπη.

ΤΡΟΠΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΝΟΤΙΟΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ

Σίγουρα πράγματα

Χτυπάμε τα πλήθη

Χτυπήστε την Ευρώπη πριν φθάσουν οι μάζες των τουριστών για το καλοκαίρι. Αν και ο καιρός μπορεί να είναι απρόβλεπτος, εφ 'όσον είστε προετοιμασμένοι για αυτό, θα βρείτε πολλά να κάνετε και να δείτε σε μεγάλες πόλεις.

Δείτε τις Τουλίπες σε Bloom - Εξετάστε μια ρομαντική κρουαζιέρα μέσω των Κάτω Χωρών που αρχίζει και τελειώνει στο Άμστερνταμ. Το Μάρτιο και ο Απρίλιος είναι πρωταρχικός χρόνος για την ετήσια φανταστική υπερβολή.

Δεν είναι ο καλύτερος χρόνος για να επισκεφθείτε σε ένα μήνα του μέλιτος

Ελέγξτε έναν άλλο μήνα