Θέσεις για διακοπές τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο

Πού να φτάσετε όταν πέφτει το φθινόπωρο

Αναρωτιέστε πότε να πάτε εκεί για την καλύτερη εμπειρία διακοπών τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο;

Εάν σχεδιάζετε να ξεφύγετε στις αρχές Σεπτεμβρίου, μπορείτε ακόμα να επισκεφθείτε πολλές κρατικές εκθέσεις , οι οποίες διενεργούνται μέσω της Ημέρας Εργασίας. Στα κράτη της Νότιας Ευρώπης, μερικά πραγματοποιούνται και τον Οκτώβριο.

Μόλις περάσει η Ημέρα Εργασίας, ο κόσμος των ταξιδιών παύει και παίρνει μια βαθιά ανάσα. Ξαφνικά υπάρχουν περισσότερα δωμάτια ξενοδοχείων που διατίθενται σε καλύτερες τιμές από ό, τι το καλοκαίρι, και οι προσφορές πτήσεων πολλαπλασιάζονται για ζευγάρια που μπορούν να ταξιδέψουν αυτή τη στιγμή του έτους.

Με την άφιξη της φθινοπωρινής ισημερίας γύρω από την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, η θερμοκρασία πέφτει σε λίγους βαθμούς και ο καιρός γίνεται βέλτιστος σε πολλά σημεία. Ελάτε τον Οκτώβριο και η φύση βάζει σε μια εμφάνιση χρωμάτων που αποπνέουν το βλέμμα στις φυλλώδεις περιοχές.

Και αυτό δεν είναι ο μόνος λόγος για να σχεδιάσετε ένα μήνα του μέλιτος ή ρομαντικές διακοπές αυτή τη στιγμή του έτους: Είναι εποχή ζευγάρι! Τα παιδιά είναι στο σχολείο, οπότε είναι απίθανο να συναντήσετε τις ορδές των οικογενειακών ταξιδιωτών που γεμίζουν τους δημοφιλείς προορισμούς κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

Οι αποδόσεις θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες πτώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά:

Βόρεια Αμερική

Καθώς το καλοκαίρι μετατρέπεται σε πτώση, το φύλλωμα αναδύεται και τα δέντρα μεταμορφώνουν τους λόφους σε ένα συνονθύλευμα χρωμάτων. Οι τραγανές μέρες πτώσης είναι ιδανικές για το φύλλο-peeping, την επιλογή μήλων, τις τελευταίες κρατικές εκθέσεις της εποχής και το ειδύλλιο.

Τροπικοί προορισμοί

Ναι, μεγάλο μέρος της Καραϊβικής παραμένει κάτω από ένα ρολόι τυφώνα κατά τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου (δεν έχει αρθεί μέχρι τις 30 Νοεμβρίου).

Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να βρείτε μια θέση στον ήλιο και κάτω από την ζώνη τυφώνων, στα νησιά ABC της Καραϊβικής.

Ευρώπη

Το Σεπτέμβριο και ο Οκτώβριος είναι ιδανικοί μήνες για να επισκεφτείτε την Ευρώπη Ο καιρός έχει δροσίσει από το καλοκαίρι και τα πλήθη είναι αισθητά μικρότερα. Χώροι που δεν μπορείτε να μπείτε μέσα σε λίγους μήνες είναι πλέον πιθανό να σας καλωσορίσουν.

Η άνθιση εξακολουθεί να είναι στους κήπους της Αγγλίας, ο ήλιος συνεχίζει να ζεσταίνει τις παραλίες και τα νερά της Ελλάδας, της Ισπανίας και της Ιταλίας, και η Γαλλία είναι το όνειρο μιας ρομαντικής εποχής.

νότιος Ειρηνικός

Κοντά στον ισημερινό, υπάρχουν ελάχιστες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Ωστόσο, τα ζευγάρια βρίσκουν ακόμη και αυτό το μέρος του κόσμου λιγότερο γεμάτο κόσμο τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Σίγουρα πράγματα

Χτυπάμε τα πλήθη

Δεν είναι ο καλύτερος χρόνος για να επισκεφθείτε

Βοήθεια για το μήνα του μέλιτος