Ρομαντικό μήνα του μέλιτος στα Μπαρμπάντος

Ιδού τι κάνει το Μπαρμπάντος για τους εραστές

Ένα από τα λιτότερα νησιά της Καραϊβικής, το Μπαρμπάντος είναι διασκέδαση με βρετανική προφορά. Ενώ το Μπαρμπάντος είναι ο νούμερο ένα μήνα του μέλιτος για ζευγάρια από τη Μεγάλη Βρετανία, όλο και περισσότεροι Αμερικανοί ανακαλύπτουν την ομορφιά και την πολυπλοκότητα του Μπαρμπάντος επίσης.

Ο ξενοδόχος Peter Odle λέει: "Όποια και αν είναι η επιθυμία σας - είτε πρόκειται να χαλαρώσετε στην παραλία είτε να κατακτήσετε κάθε θαλάσσιο άθλημα που προσφέρεται, μπορείτε να το κάνετε εδώ".

Το Μπαρμπάντος βρίσκεται στη νοτιότερη κοινότητα της Εκκλησίας του Χριστού, με τη λεωφόρο κατά μήκος της περιοχής Saint Lawrence Gap γεμάτη εστιατόρια και νυχτερινή ζωή. Οι επισκέπτες με νησιωτική περιήγηση στο μυαλό μπορούν να επισκεφθούν την πρωτεύουσα του Μπριτζτάουν για ψώνια, αξιοθέατα και νυχτερινή διασκέδαση. Μια από τις καλύτερες αναμνήσεις μας ήταν μια περιήγηση ταξί στην πιο άγρια ​​ανατολική πλευρά του νησιού, όπου αναπτύσσονται μπανάνες η πλευρά του δρόμου και ο ωκεανός καταρρέουν πολύ κάτω.

Το νησί τονίζει, το Αγίου Νικολάου, είναι ένα 350χρονο παλιό σπίτι στα βόρεια με έπιπλα εποχής και ένα δάσος από μαόνι που ταιριάζει ακριβώς για το περίπατο ενός ιδιωτικού ζευγαριού. Το Sweethearts μπορεί επίσης να ακολουθήσει τα μονοπάτια στους Κήπους του Hunte, μια απομονωμένη φαράγγι γεμάτη με φτέρες, ελικοβολία και αγαλματίδια του Βούδα (είναι επίσης ένας χώρος γάμου).

Οι επισκέπτες επίσκεψαν με τα αρχοντικά γεμάτα δωμάτια στο κτήμα ζάχαρης Sunbury του 18ου αιώνα. Και οι γευστικές δοκιμές στο Mount Gay Tour & Gift Shop κάνουν ένα ωραίο φινίρισμα σε μια μέρα.

Τα περισσότερα ρομαντικά ξενοδοχεία σε Μπαρμπάντος

Το Μπαρμπάντος είναι προικισμένο με πολλά θαυμάσια θέρετρα, συμπεριλαμβανομένων αρκετών all-inclusives. Όλοι αξιοποιούν τις αμμώδεις ακτές του νησιού και τα ζεστά, καθαρά νερά της Καραϊβικής.

Αυτά είναι μεταξύ των ξενοδοχείων που προσφέρουν όλα όσα θα θέλατε σε μια παραλία απόδραση.

Τα Sandals Barbados , ένα ολοκαίνουργιο, all-inclusive καταφύγιο σχεδιασμένο μόνο για ζευγάρια, αξιώνει τα πιο σέξι δωμάτια και σουίτες στο νησί. Ακατασπαστική ανάμεσα στις 280 μεγάλες, σύγχρονες μονάδες του θέρετρου είναι το Crystal Lagoon Love Nest και οι σουίτες Swim-up Butler που βρίσκονται στη μεγαλύτερη πισίνα του ποταμού της Καραϊβικής. Ανοίξτε απλώς την πόρτα σας και περιμένετε τα δικά σας ιδιωτικά ξαπλώστρες και βήματα στο νερό.

Το Crane Hotel καλωσορίζει συνεχώς τους επισκέπτες από το 1887. Σκαρφαλωμένο σε έναν βράχο, αυτό το ρομαντικά απομονωμένο θέρετρο στην άγρια ​​ανατολική ακτή των Μπαρμπάντος προσφέρει την πιο εκπληκτική θέα στον ωκεανό. Εκτός από την πισίνα, ψηλές λευκές στήλες έχουν θέα στη θάλασσα. Αν κοιτάξετε προς τα κάτω ή είστε διατεθειμένοι να κατεβείτε την κυκλική σκάλα των 120 βημάτων, μπορείτε να γίνετε μέλος των ηλιοθεραπευτών σε αυτή την παραλία Μπαρμπάντος που προστατεύεται από φυσικό κοραλλιογενή ύφαλο και ψύχεται από εμπορικούς ανέμους, που επιτρέπουν εξαιρετικές συνθήκες κολύμβησης και ηλιοθεραπείας.

Το Fairmont Royal Pavilion είναι κρυμμένο σε έναν αμμώδη όρμο στη δυτική ακτή των Μπαρμπάντος, όπου τα καθαρά νερά του Ατλαντικού Ωκεανού και της θάλασσας της Καραϊβικής συγχωνεύονται. Κάθε ένα από τα 72 δωμάτια σε αυτό το εκλεπτυσμένο θέρετρο αντιμετωπίζει το νερό.

σας φέρνει κατευθείαν στην παραλία από τις ευρύχωρες σουίτες μπροστά στον ωκεανό. Το Palm πρέπει να είναι το πιο ρομαντικό εστιατόριο στο Μπαρμπάντος. Τη νύχτα, η τραπεζαρία του είναι καθαρή κομψότητα κάτω από τις μαυριτανικές καμάρες, με λευκά τραπεζομάντιλα και καλύμματα καρέκλας και μικροσκοπικά λευκά φώτα τυλιγμένα γύρω από τους κορμούς των γιγάντιων παλάμες. Η άκρη της τραπεζαρίας φτάνει στη θάλασσα, φωτίζεται για να προσθέσει το δράμα στα κύματα. Εκείνοι στα τραπέζια που βρίσκονται απέναντι από την ακτογραμμή μπορούν να δουν τα ιχθύδια που πετούν έξω από το νερό και να βουτήξουν πίσω.

Η Sandy Lane είναι τόσο κομψή όσο οι τοποθεσίες που φτάνουν στα Μπαρμπάντος. Είναι αποκλειστικό, ακριβό και αφοσιωμένο στην τροφοδοσία των πελατών κάθε ανάγκης. Για παράδειγμα, οι παίκτες του γκολφ μπορούν να έχουν ένα ζεστό πρωινό μαγειρεμένο σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές τους ... και να παραδοθούν απευθείας στο καλάθι του γκολφ τους. Για να παραμείνει στην κορυφή του παιχνιδιού, η Sandy Lane ανανεώνει συνεχώς το ακίνητο.

Αυτό το καλύτερο-από-το-καλύτερο, αποκλειστικό κρησφύγετο έρχεται σε μια απότομη τιμή, αλλά εάν έχετε τα όνειρα σαμπάνιας και ένα τραπεζιτικό βιβλίο για να ταιριάξετε, δεν θα λυπηθείτε να κάνετε διακοπές εδώ στο βρετανικό Μπαρμπάντος κάτω από τη ζώνη των τυφώνων.

Sea Breeze Beach Hotel Το all-inclusive, φιλικό προς την οικογένεια Sea Breeze Beach Hotel βρίσκεται ανάμεσα σε ήσυχη μπουκαμβίλιες και κήπους με φοίνικες, αλλά είναι επίσης ιδανικό για ζευγάρια που αναζητούν να επωφεληθούν από την τοπική φήμη. Πολλές ομπρέλες και ανθεκτικές ξαπλώστρες προσφέρουν την απαλή, λευκή κύρια παραλία της Sea Breeze, αλλά τα ζευγάρια προτιμούν την τραχιά και απομονωμένη παραλία στα δεξιά. Ένα πλήρωμα στην προβλήτα της παραλίας εκδίδει εξοπλισμό νερού και μπορεί να κανονιστεί ιστιοπλοΐα, ιστιοσανίδα, καγιάκ, επιβίβαση στο σώμα και κολύμβηση με αναπνευστήρα.

Ελέγξτε Κριτικές & Κριτικές για Περισσότερα Μπαρμπάντος Ξενοδοχεία σε TripAdvisor

Πρόσφατα, η κυβέρνηση των Μπαρμπάντος μείωσε τις απαιτήσεις γάμου, καθιστώντας ακόμη πιο εύκολη τη ζευγάρια να παντρευτεί καθώς και το μήνα του μέλιτος στα Μπαρμπάντος. Εάν αυτό είναι κάτι που σκέφτεστε, μιλήστε με έναν συντονιστή γάμου σε ένα ξενοδοχείο που σας ενδιαφέρει.