Τα εισιτήρια της Disney World - Πώς να τα καταλάβετε και να εξοικονομήσετε χρήματα

Από τον Φεβρουάριο του 2018 , η Disney World αύξησε το κόστος του εισιτηρίου θεματικού πάρκου σε αυτό που έχει γίνει μια ετήσια παράδοση. Το 2016, το θέρετρο θεματικών πάρκων εισήγαγε μεταβλητή τιμολόγηση, γεγονός που έκανε ένα ήδη συγκεχυμένο μενού εισιτηρίων πολύ πιο περίεργο. Χαλαρώστε. Θα σας βοηθήσω να περάσετε και να κατανοήσετε όλες τις επιλογές και να σας βοηθήσουμε να πάρετε την καλύτερη προσφορά για την επόμενη επίσκεψή σας.

Κατ 'αρχάς, τα κακά νέα: Το κόστος για μια μονοήμερη εισδοχή ενός πάρκου στο Magic Kingdom έχει φτάσει μέχρι και $ 129 Ouch!

Αυτό δεν είναι αλλαγή chump. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς λειτουργεί το πρόγραμμα ώστε να μπορείτε να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση και να μεγιστοποιήσετε τις αποταμιεύσεις σας.

Πριν περάσουμε στην τιμολόγηση των εισιτηρίων και στις στρατηγικές αγοράς, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι ανεξάρτητα από τα εισιτήρια που θα καταλήξετε να αγοράσετε, θα θέλετε να τα συνδέσετε με αυτό που το θέρετρο αποκαλεί λογαριασμό "My Disney Experience" έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε κράτηση και να σχεδιάσετε το ταξίδι σας. Υπάρχει τόσο ένας ιστότοπος στο διαδίκτυο όσο και μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πριν από την επίσκεψή σας και ενώ βρίσκεστε στο θέρετρο. Μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, αλλά είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τα διαφορετικά στοιχεία των πόρων σχεδιασμού ταξιδιού της Disney World, όπως τα FastPass +, MagicBands και My Disney Experience .

Μεταβλητή Τιμολόγηση και Διαβατήρια μιας ημέρας

Μετά την καθοδήγηση της Universal Studios Hollywood , η Disney World μετέφερε τις κάρτες διάρκειας 1 ημέρας (και μόνο τις κάρτες διάρκειας 1 ημέρας) σε μοντέλο μεταβλητής τιμολόγησης που ξεκινά το 2016.

Είναι παρόμοιο με τις αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία, τα οποία χρεώνουν περισσότερο, βάσει της ζήτησης, κατά τη διάρκεια των εποχών αιχμής. Η πρακτική είναι επίσης γνωστή ως "τιμολόγηση με κύμα".

Το θέρετρο έχει αναθέσει τρεις κατηγορίες για περάσματα 1 ημέρας: Αξία, Κανονική και Βαθμός. Όπως υποδηλώνουν τα ονόματα, τα εισιτήρια Value κοστίζουν λιγότερο κατά τη διάρκεια των περιόδων χαμηλής προσέλευσης του έτους, όπως το Σεπτέμβριο, ενώ τα εισιτήρια Peak κοστίζουν περισσότερο κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων περιόδων του έτους, όπως η εαρινή διακοπή, στις αρχές του καλοκαιριού και οι μέρες πριν και μετά τα Χριστούγεννα.

Ένας τρόπος για να αποθηκεύσετε τα εισιτήρια μιας ημέρας θα ήταν να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια των εποχών αξίας. Εκτός από την εξοικονόμηση χρημάτων, μπορείτε να απολαύσετε λιγότερο συνωστισμένα πάρκα. Ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου, ένα εισιτήριο 1 ημερών για το Magic Kingdom , το πιο δημοφιλές πάρκο της Disney World, κοστίζει πέραν των 1 ημερών για τα άλλα τρία θεματικά πάρκα.

Για να μάθετε ποιες μέρες εμπίπτουν στις κατηγορίες Αξία, Κανονική και Peak και να αγοράσετε εισιτήρια, μεταβείτε στη σελίδα εισιτηρίων της Disney World.

Διαβατήρια πολλαπλών ημερών

Θυμηθείτε ότι η τιμολόγηση της επιτάχυνσης δεν ισχύει για διαβατήρια πολλαπλών ημερών. Ωστόσο, ίσως έχετε ακόμα καλύτερη αξία, επισκεπτόμενοι κατά τη διάρκεια περιόδων χαμηλής ζήτησης του έτους, όταν θα συναντήσατε μικρότερα πλήθη και λιγότερους χρόνους αναμονής και θα μπορούσατε να πάρετε περισσότερες βόλτες και να απολαύσετε τα πάρκα περισσότερο

Ναι, έχουν περάσει πολλές ημέρες. Ωστόσο, τα εισιτήρια πολλαπλών ημερών, ιδιαίτερα τα πεντάμετρα έως 10 ημερών, εξακολουθούν να προσφέρουν σημαντικές οικονομίες. Ένα εισιτήριο Disney World 8 ημερών με το "Park Hopper Plus", το οποίο περιλαμβάνει απεριόριστη είσοδο στα 4 θεματικά πάρκα για 8 ημέρες και 8 επισκέψεις σε οποιοδήποτε συνδυασμό των δύο υδάτινων πάρκων του θέρετρου, γκολφ, γύρο μικροσκοπίου γκολφ, ή το Wide World of Sports Complex της Disney, κοστίζει $ 525. (Όλα τα παραδείγματα που περιλαμβάνονται εδώ, εκτός αν σημειώνεται, βασίζονται σε εισιτήρια για ηλικίες άνω των 10 ετών.

Τα εισιτήρια για τις ηλικίες 3 έως 9 κοστίζουν λιγότερο. τα παιδιά κάτω των 3 είναι ελεύθερα εισερχόμενα.) Αυτό είναι περίπου $ 66 ανά ημέρα, το οποίο είναι αρκετά λογικό λαμβάνοντας υπόψη όλες τις επιλογές. Μια συγκρίσιμη διαδρομή 10 ημερών κοστίζει $ 545, μόλις $ 20 περισσότερο από την επιλογή των 8 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι το κόστος ανά ημέρα μειώνεται στα $ 54,50, κάτι που είναι αρκετά καλό.

Φυσικά, οι άνθρωποι της Disney δεν είναι ανόητοι. Οι επισκέπτες που διαμένουν περισσότερο στην ιδιοκτησία τους θα ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για ξενοδοχεία, φαγητό και εμπορεύματα και δεν θα διαφύγουν στο Universal Orlando για να επισκεφτούν τον κόσμο μαγείας του Χάρι Πότερ ή άλλα κοντινά πάρκα.

ΕΜΦΑΝΙΣΕΤΕ, ωστόσο. Σε αντίθεση με τα αχρησιμοποίητα εισιτήρια της Disney πριν από χρόνια, τα οποία ήταν καλά επ 'αόριστον, τα ισχύοντα εισιτήρια λήγουν 14 ημέρες μετά την πρώτη χρήση . Και μέχρι το 2015, η Disney World δεν προσφέρει πλέον στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αγοράσουν μια επιλογή χωρίς λήξη για πενταήμερες κάρτες.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αγοράσετε μόνο περάσματα για τον αριθμό των ημερών που θα μπορούσατε πραγματικά να τα χρησιμοποιήσετε για επερχόμενη επίσκεψη. Σημειώστε επίσης ότι τα περάσματα είναι μη μεταβιβάσιμα, οπότε βεβαιωθείτε ότι κάθε μέλος του κόμματός σας έχει δικό του εισιτήριο.

Σημειώστε επίσης ότι σε αντίθεση με την προηγούμενη τιμολόγηση Magic Your Way, η Disney ΔΕΝ προσφέρει εκπτώσεις για την αγορά ηλεκτρονικών εισιτηρίων εκ των προτέρων. Οι τιμές στο διαδίκτυο είναι οι ίδιες με τις τιμές στους θαλάμους εισιτηρίων. (Και, αν επρόκειτο να επιλέξετε να πληρώσετε για την επείγουσα ναυτιλία - υπάρχει μια ελεύθερη κλήση και είναι διαθέσιμη η επιλογή του κανονικού ταχυδρομείου - η τιμή θα είναι στην πραγματικότητα υψηλότερη.) Ωστόσο, θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε χρόνο αγοράζοντας εισιτήρια εκ των προτέρων. Και θα μπορούσατε να εξετάσετε προσεκτικά τις επιλογές και όχι να κάνετε μια βιαστική αγορά.

Χαρακτηριστικά και επιλογές εισιτηρίων

Είστε μπερδεμένοι από τους διαφορετικούς όρους και επιλογές που προσφέρει η Disney World; Ας τα σπάσουμε.

Οι τιμές των βασικών εισιτηρίων είναι για εισιτήρια ημερήσιου, για ένα πάρκο. Η επιλογή $ 305, 3 ημερών, για παράδειγμα, σας δίνει ένα πάρκο κάθε μέρα για τρεις ημέρες.

Με την επιλογή Park Hopper , μπορείτε να επισκεφτείτε πολλά πάρκα κάθε μέρα. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να πάτε στο ζωικό βασίλειο της Disney νωρίς το πρωί (όταν περισσότερα ζώα είναι πιθανό να είναι ορατά), το Magic Kingdom στη μέση της ημέρας και κλείστε το βράδυ με το Fantasmic! στο Hollywood Studios της Disney . Η χρέωση του Park Hopper πάνω από την τιμή του εισιτηρίου βάσης ποικίλλει. Είναι $ 60 ή $ 62 επιπλέον, ανάλογα με το αν πρόκειται για ένα εισιτήριο Αξίας, Κανονικής ή Peak, για ένα πέρασμα διάρκειας μιας ημέρας. Μια 2η ή 3η ημέρα Park Hopper είναι $ 65 επιπλέον. Είναι $ 75 περισσότερα για να μετατρέψετε όλα τα εισιτήρια 4 ημερών ή υψηλότερα στο Pass Hopper.

Το Park Hopper Plus προσθέτει εισδοχή στα θαυμάσια θαλάσσια πάρκα Blizzard Beach και Typhoon Lagoon, καθώς και στο Wide World of Sports της Disney, έναν γύρο γκολφ στο γήπεδο γκολφ Disney με 9 οπές Oak Trail ή στα δύο γοητευτικά μίνι γκολφ του θέρετρου. Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με την εποχή του χρόνου και τον αριθμό των ημερών που θα επισκεφθείτε τα πάρκα.

Ο αριθμός επισκέψεων Park Hopper Plus ξεκινά από 2 για εισιτήρια 1- και 2 ημερών και αυξάνει σε 3 για εισιτήριο 3 ημερών, 4 για εισιτήριο 4 ημερών κλπ. Έως 10 για το εισιτήριο 10 ημερών. Και πάλι, οι Disney World αναζητούν εισιτήρια εισιτηρίων, όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των ημερών, τόσο μεγαλύτερη είναι η αξία. Λάβετε υπόψη σας ότι μπορείτε να αγοράσετε a-la-carte εισιτήρια για τα θαλάσσια πάρκα και τα άλλα αξιοθέατα, αντί να ξεφυτρώνουν για το πακέτο Magic Your Way Park Hopper Plus.

Να πάρει τα περισσότερα για τα χρήματά σας

Όλοι θα θέλαμε να βρούμε μειωμένες τιμές στα εισιτήρια της Disney World, αλλά σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα πάρκα, το ποντίκι δεν εκπτώνει άμεσα τα δικά του δελτία. Με την αύξηση της τιμής του εισιτηρίου 1 ημέρας σε ένα εκπληκτικό $ 129 για το μαγικό βασίλειο, η Disney θέτει πραγματικά τη συμπίεση στα τσέπη βιβλία και κάνει την επιλογή 1 ημέρας σχεδόν απαγορευτική για το κόστος. Παράλληλα, η τιμολόγηση των εισιτηρίων για πολλές ημέρες, ιδιαίτερα για 5 ή περισσότερες ημέρες, προσφέρει μεγάλη αξία. Τι θα έκανε το πιο νόημα (και σεντς) για σας;

Είναι σαφές ότι αν είστε ένας τεράστιος ανεμιστήρας της Disney και σχεδιάζετε να περάσετε 10 ή περισσότερες ημέρες σε διακοπές , ένα εισιτήριο 10 ημερών με το πρόσθετο Park Hopper Plus θα ήταν ο τρόπος να πάτε. Αλλά οι περισσότεροι λαοί στις ΗΠΑ δεν περνούν 10 ημέρες σε διακοπές (οι Ευρωπαίοι ομολόγοι τους, ωστόσο, συχνά περνούν 2 εβδομάδες ή περισσότερο στις διακοπές τους) και, όπως και η Disney μπορεί να επιθυμούν διαφορετικά, υπάρχουν και άλλα υπέροχα θεματικά πάρκα της Φλώριδας που επισκέπτονται . Επίσης, υπάρχουν περισσότερα για διακοπές από θεματικά πάρκα (και ότι το μαργαριτάρι της σοφίας προέρχεται από το Theme Parks "Expert", όχι λιγότερο!), Έτσι μπορείτε να θελήσετε να εξερευνήσετε άλλα πράγματα να κάνετε στην περιοχή.

Αν σχεδιάζετε να περάσετε 1 ή 2 ημέρες στο Disney World , η επιλογή Park Hopper θα είχε νόημα. Η Disney δεν προσέφερε πεζοπορία 1 ή 2 ημερών πριν από το 2005 και η επιλογή θα σας επέτρεπε να επισκεφθείτε και τα 4 πάρκα σε 2 ημέρες για $ 274 ή περίπου $ 68,50 ανά πάρκο. Εάν ξεκινήσατε νωρίς το πρωί και μείνατε μέχρι το τελευταίο πάρκο να κλείνει κάθε μέρα, θα παίρνατε μια συμφωνία ΟΚ (και κουρασμένα πόδια).

Σημειώστε ότι οι κάτοικοι της Φλώριδας (οι οποίοι πρέπει να αποδείξουν την κατοικία τους) λαμβάνουν ένα διάλειμμα στο κόστος των εισιτηρίων.

Να είστε προσεκτικοί με την επιλογή Water Parks

Αν θέλετε να επισκεφθείτε τα υδάτινα πάρκα ή κάποιο από τα άλλα αξιοθέατα του πάρκου , το Park Hopper Plus μπορεί να είναι ο τρόπος για να κάνετε διαμονή μεγαλύτερης διάρκειας και πολλαπλές επισκέψεις στα αξιοθέατα. Θα μπορούσατε να πάρετε σίγουρα μια μεγάλη αξία αν πήγατε στα υδάτινα πάρκα ή τα αξιοθέατα κάθε μέρα της επίσκεψής σας. Αλλά θα το κάνατε αυτό; Εάν σχεδιάζετε μόνο να πάτε μία φορά, πείτε σε ένα πάρκο νερού, το επιπλέον κόστος δεν αξίζει τον κόπο.

Θα μπορούσατε να αγοράσετε a-la-carte εισιτήρια για να επισκεφθείτε ένα από τα πάρκα νερού για $ 65 και να είστε μπροστά από το παιχνίδι. Δύο εισιτήρια για τα θαλάσσια πάρκα όμως θα κοστίζουν $ 130, οπότε ανεξάρτητα από το πόσο θα σας κοστίσει η επιλογή Park Hopper Plus, θα ήταν λογικό να το αγοράσετε για τους επισκέπτες που σχεδιάζουν να επισκεφθούν περισσότερα από ένα water parks ή επιπλέον αξιοθέατα κατά την επίσκεψή τους.

Γιατί οποιοσδήποτε θα πάρει την επιλογή Park Hopper Plus για ένα εισιτήριο 1- ή 2 ημερών είναι πέρα ​​από μένα. Ακόμα και ο πιο καταλαβαίνων πολυάσχολος θα βρεθεί δύσκολη η επίσκεψη σε πολλαπλά θεματικά πάρκα συν τα υδάτινα πάρκα ή άλλα αξιοθέατα μέσα σε λίγες μέρες.