Σχεδιάστε την επίσκεψή σας στο Universal Orlando

Φόρμα θέας Πάρκο Φλόριντα

Με δύο θεματικά πάρκα (Universal Studios Florida και νησιά περιπέτειας , το πάρκο νερού Volcano Bay, μια δέσμη ξενοδοχείων, το συγκρότημα CityWalk και άλλες εκτροπές, το Universal Orlando μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο όσο και διαφορετικό από το γειτονικό του, Είναι αρκετά darn τεράστιο και γεμάτο με διασκέδαση από μόνη της.

Λιγότερο συνεκτικές και χωρίς την ζεστή και ασαφή αφή Disney, τα Universal Orlando πάρκα διαθέτουν ωστόσο μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα του είδους τους στον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης της πρωτοποριακής βόλτα Spider-Man , του Hulk coaster, Transformers: The Ride 3D και Revenge της μούμιας.

Και το Wizarding World του χώρου του Harry Potter έχει αποδειχθεί άγρια ​​δημοφιλής και έχει μεταμορφώσει τη βιομηχανία του θεματικού πάρκου.

Η Universal έχει μια σφοδρή στάση. Αν το γλυκό "είναι ένας μικρός κόσμος" ορίζει το Disney World, οι δυσοίωνες, τεράστιοι μετασχηματιστές θέτουν τον τόνο στο Universal. Τα πράγματα πάντα ανατινάζονται και ξεφεύγουν από τα αξιοθέατα. Το συγκρότημα CityWalk παλλόει πάντα με ενέργεια. Τα υποβρύχια ηχεία στην πισίνα του Hard Rock Hotel εξασφαλίζουν ότι οι επισκέπτες δεν θα χάσουν ποτέ ένα γλείψιμο ενός ξεχωριστού σόλο κιθάρας. Εάν είναι παρηγοριά που αναζητάτε, κατευθυνθείτε στις Μπαχάμες. Αν θέλετε να ανεφοδιάσετε τη δράση, κατευθυνθείτε στο Universal.

Εισιτήρια για Universal Orlando

Σημειώστε ότι ο τύπος του εισιτηρίου που αγοράζετε μπορεί να έχει αντίκτυπο στα αξιοθέατα που θα μπορέσετε να γνωρίσετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να οδηγήσετε το τρένο Hogwarts Express που συνδέει τις δύο εκτάσεις του Χάρι Πότερ, θα χρειαστείτε ένα εισιτήριο πάρκο-πάρκο .

Το θέρετρο προσφέρει μειωμένες τιμές για παιδιά ηλικίας 3 έως 9 ετών. 2 και κάτω είναι δωρεάν.

Το Universal Orlando προσφέρει ένα και δύο πάρκα (επιτρέπεται η στάθμευση με τα πάρκα) για τα δύο θεματικά πάρκα, καθώς και α-la-carte και 3 πάρκα για να επισκεφτούν το πάρκο νερού Volcano Bay. Για επιπλέον χρεώσεις (που είναι αρκετά υψηλές), το Universal Orlando προσφέρει ξεναγήσεις VIP (συνιστάται κράτηση).

Το θέρετρο προσφέρει επίσης περάσματα Express Plus, τα οποία παρέχουν γρήγορη πρόσβαση στα περισσότερα αξιοθέατα.

(Σε αντίθεση με το πρόγραμμα Fastpass της Disney, η Universal δεν προσφέρει δωρεάν εισιτήρια παράκαμψης γραμμής.) Οι τιμές διαφέρουν για το Express Plus ανάλογα με την εποχή του χρόνου.

Για να αγοράσετε εισιτήρια εκ των προτέρων και να μάθετε περισσότερα για τα περάσματα του θέρετρου, οι πληροφορίες διατίθενται στον επίσημο ιστότοπο του θερέτρου Universal Orlando.

Το καλύτερο του θέρετρου

Αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε, δείτε τα καλύτερα του Universal Orlando . Ανακαλύψτε τις καλύτερες διαδρομές στα δύο πάρκα, τα καλύτερα εστιατόρια σε όλο το θέρετρο, τα καλύτερα ξενοδοχεία και πολλά άλλα.

Υπάρχουν πολλά μέρη για φαγητό σε όλο το θέρετρο, συμπεριλαμβανομένων των εντός πάρκων, στα ξενοδοχεία ιδιοκτησίας και στην τραπεζαρία / εμπορική / ψυχαγωγική περιοχή CityWalk. Μάθετε πού πρέπει να τρώτε ανακαλύπτοντας το καλύτερο εστιατόριο του Universal Orlando .

Πότε να πάτε και πώς να αντιμετωπίσετε γραμμές

Ο γενικός κανόνας είναι να ζαγκ όταν όλοι οι άλλοι είναι ζαγκέτας. Αποφύγετε πλήθη, εξοικονομήστε χρήματα και έχετε έναν καλύτερο χρόνο γεμάτο αξία, επιλέγοντας την καλύτερη εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε το Universal Orlando . Εάν θέλετε να εξαλείψετε ή τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσετε τους χρόνους αναμονής για τα αξιοθέατα, μπορείτε να μάθετε πώς να παραλείψετε τις γραμμές στο Universal Orlando .

Ξενοδοχεία σε ακίνητα

Λειτουργεί σε συνδυασμό με Loews, το θέρετρο προσφέρει μερικά μεγάλα ξενοδοχεία. Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά και καθορίστε ποιο ξενοδοχείο Universal Orlando μπορεί να είναι το καλύτερο για εσάς . Εάν αναρωτιέστε αν πρέπει να σκεφτείτε να κλείσετε ένα δωμάτιο στο ακίνητο, υπάρχουν κάποιοι λόγοι για να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο στο Universal Orlando . Τα ξενοδοχεία Loews Universal περιλαμβάνουν το Cabana Bay Resort , το πολυτελές Portofino Bay πολυτελείας και το Mid-Range Royal Pacific και το Sapphire Falls.