Ο οδηγός σας στο ποδόσφαιρο του Ντιτρόιτ Λιοντάρια

Τα Λιοντάρια του Ντιτρόιτ γεννήθηκαν ως οι Σπαρτιάτες του Πόρτσμουθ και έπαιξαν έξω από το Πόρτσμουθ του Οχάιο. Αυτά τα πρώτα παιχνίδια έπαιξαν το 1929, και αυτό καθιστά τα Λιοντάρια μια από τις παλαιότερες ομάδες του NFL. Το franchise αγοράστηκε από τον George Richards το 1934 και μετακόμισε στη γενέτειρά του στο Ντιτρόιτ.

Το Ford Field φιλοξενεί τα εγχώρια παιχνίδια του ποδοσφαίρου του Ντιτρόιτ Λιοντάρια και το έχει κάνει από το 2002. Χρησιμεύει επίσης ως χώρος διασκέδασης όταν τα Λιοντάρια δεν παίζουν.

Το γήπεδο 65.000 θέσεων διαθέτει γυάλινο θόλο για άνεση το χειμώνα που εξακολουθεί να επιτρέπει την αφθονία του ηλιακού φωτός και μια σειρά μοναδικών παραχωρήσεων στο Detroit. Περιλαμβάνει επίσης μέρος της παλιάς αποθήκης του Hudson ως μέρος της δομής του. Ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα για τα εγχώρια παιχνίδια για τα Λιοντάρια του Ντιτρόιτ.

Τα Λιοντάρια του Ντιτρόιτ ξεκίνησαν την όλη ιδέα του Παιχνιδιού Ημέρας των Ευχαριστιών το 1934. Το πρώτο παιχνίδι έπαιξε ως τρόπος αύξησης της παρουσίας κατά το πρώτο έτος των Lions στο Ντιτρόιτ. Έχει παράδοση να βλέπεις τα παιχνίδια του Ντιτρόιτ Λιοντάρ για τις διακοπές από τότε.

Πίσω στα παιχνίδια Lions

Το Tailgating είναι μια παράδοση του Detroit Lions. Είτε βγάζετε πόρτα σε μια επίσημη παρτίδα Ford Field, είτε στην Ανατολική αγορά είτε σε άλλο σημείο, ο Οδηγός για το Tailgating θα σας δώσει πληροφορίες σχετικά με το πού πρέπει να συναντήσετε και να γεμίσετε, τον τύπο του πλήθους που περιμένετε, την ασφάλεια, τα τέλη και πολλά άλλα.

Τίτλος τμήματος NFC

Την τελευταία φορά που οι Lions κέρδισαν τον τίτλο διαίρεσης τους (NFC Central Division) ήταν το 1993, όταν κτύπησαν τους Πράσινους Bay Packers στο Pontiac Silverdome.

Συνέχισαν να χάνουν με τους Packers στα πλέι-οφ.

Προβολές NFL Playoffs

Τα Λιοντάρια του Ντιτρόιτ έπαιξαν στην άγρια ​​κάρτα γύρω από τις τρεις τελευταίες στιγμές που έπαιξαν στα πλέι οφ NFL. Το 2014, το Ντιτρόιτ έχασε από το Dallas Cowboys, 20-24. Το 2011, τα Λιοντάρια του Ντιτρόιτ έχασαν τους Άγιοι της Νέας Ορλεάνης, 28-45 ετών. Το 1999, έχασε από την Ουάσιγκτον Redskins μετά από σπάσιμο ακόμη και στην κανονική περίοδο και έρχεται στην τρίτη στην Κεντρική Διεύθυνση NFC.

Τελευταία εμφάνιση παιχνιδιού πρωταθλήματος NFC

Την τελευταία φορά που έπαιξαν τα Ντιτρόιτ Λιοντάρια στο παιχνίδι του πρωταθλήματος NFC ήταν το 1991. Ο Barry Sanders βοήθησε τους Lions να κερδίσουν το κεντρικό τμήμα NFC με 12 νίκες και τα Lions χτύπησαν τους Dallas Cowboys στα πλέι-οφ. Ενώ πήγαν για να παίξουν στο παιχνίδι πρωταθλήματος NFC, έχασαν από την Washington Redskins, 10-41.

Τελευταία νίκη πρωταθλήματος NFL

Την τελευταία φορά που ο Lions κέρδισε το πρωτάθλημα NFL ήταν πίσω το 1957, όταν νίκησε το Cleveland Browns 59 με 14 στο στάδιο Briggs. Ο προπονητής προπονητής Γιώργος Γουίλσον ανέλαβε την εποχή εκείνη ο Raymond "Buddy" Parker, ο οποίος είχε οδηγήσει τα Λιοντάρια του Ντιτρόιτ κατά τη μεγαλύτερη εποχή επιτυχίας τους: Οι Lions νίκησαν το Cleveland Browns για να κερδίσουν το πρωτάθλημα NFL τόσο στο 1952 όσο και στο 1953. NFL Championship Game του 1954, αλλά έχασαν το Cleveland Browns εκείνο το έτος.