Πληροφορίες για τον ζωολογικό κήπο του Ντητρόιτ

Ο ζωολογικός κήπος Φυσικού-Οικοτόπου

Ο Ζωολογικός Κήπος του Ντιτρόιτ έχει 270 είδη και πάνω από 6.800 ζώα. Βρίσκεται σε πάνω από 125 στρέμματα στην κομητεία του Όκλαντ στη γωνία του I-696 και της λεωφόρου Woodward. Εκτός από τα ζώα, υπάρχουν πάνω από 700 ποικιλίες δένδρων, θάμνων και ανθοφόρων φυτών.

Αξιώσεις για φήμη

Ιστορία

Ο ζωολογικός κήπος του Ντητρόιτ, τουλάχιστον όπως τον ξέρουμε, άνοιξε το 1928, αλλά δεν ήταν ο πρώτος στο Ντιτρόιτ. Το 1883, ο Ζωολογικός Κήπος του Ντιτρόιτ λειτούργησε στη Λεωφόρο του Μίτσιγκαν αφού αγόρασε τα ζώα του τσίρκου από ένα νεκρό τσίρκο. Διήρκεσε μόνο ένα χρόνο.

Η επόμενη προσπάθεια ξεκίνησε το 1911, όταν οι εξέχοντες Detroiters άρχισαν να αγοράζουν γη για να κάνουν πραγματικότητα το όραμά τους για έναν ζωολογικό κήπο παγκόσμιας κλάσης.

Μετά από αρκετές προσοδοφόρες συναλλαγές ακινήτων που αφορούσαν πιθανές τοποθεσίες, η ομάδα αγόρασε τελικά γη μεταξύ 10 και 11 Mile Road στην κομητεία του Όουκλαντ. Η Ζωολογική Επιτροπή του Ντιτρόιτ δημιουργήθηκε το 1924 και η πόλη του Ντιτρόιτ ανέλαβε την οικονομική ευθύνη για τον ζωολογικό κήπο, όταν δεν θα υπήρχε άλλη δημόσια οντότητα, νομός ή κράτος.

Η Επιτροπή προσέλαβε τον Heinrich Hagenbeck από τον ζωολογικό κήπο του Hagenbeck στο Αμβούργο της Γερμανίας ως σύμβουλος. Ο Ζωολογικός Κήπος του Ντητρόιτ ήταν ο πρώτος στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ενσωματώσει ένα σχέδιο φυσικών οικοτόπων. Με άλλα λόγια, δεν υπήρχαν μπάρες. Αντ 'αυτού, τα προσομοιωμένα ενδιαιτήματα είχαν κατασκευαστεί έτσι ώστε να παρέχουν ένα εμπόδιο μεταξύ των ζώων και του κοινού. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο σχεδιασμός των οικοτόπων χρησιμοποιεί μια τάφρο. Αυτή η έννοια υπάρχει μέχρι σήμερα, με μερικές εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, τα παγώνια περιφέρονται κατά βούληση και το εκθετήριο καγκουρό έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να υπάρχει λίγο περισσότερο από ένα διάδρομο μέσω του οικοτόπου.

Αρχικά, η εισαγωγή ζωολογικού κήπου ήταν ελεύθερη - γεγονός που ο αρχικός ζωολογικός σύμβουλος John Millen δεν ήθελε να αλλάξει. Όταν ένας φόρος ενός μύλου ανεστάλη το 1932, ωστόσο, ο ζωολογικός κήπος δεν είχε άλλη επιλογή παρά να αρχίσει να χρεώνει την είσοδο.

Στην πρώτη δεκαετία του ζωολογικού κήπου, οι επισκέπτες θα μπορούσαν να οδηγήσουν τον εγχώριο ελέφαντα, τις μεγάλες χελώνες Aldabra ή / και τον μικροσκοπικό σιδηρόδρομο που παρείχε το The Detroit News . Θα μπορούσαν επίσης να σταματήσουν να θαυμάσουν τη Μνημείο του Horace Rackham που δημιουργήθηκε από τον Corrado Parducci, ο οποίος διαθέτει γλυπτά αρκούδες και αποτελεί το επίκεντρο του ζωολογικού κήπου.

Μην χάσετε

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες

Γενικές πληροφορίες

Η είσοδος είναι $ 11 για έναν ενήλικα και $ 7 για ένα παιδί. Οι οικογενειακές συνδρομές είναι $ 68 και περιλαμβάνουν δωρεάν χώρο στάθμευσης και εκπτώσεις για είδη ζωολογικού κήπου και ειδικές εκδηλώσεις.

Ο χώρος στάθμευσης είναι $ 5 και πληρώνεται με την αγορά ενός εισιτηρίου στο περίπτερο εισόδου. Το Wild Adventure Ride κοστίζει μια προσθήκη $ 4 και μια βόλτα στο σιδηρόδρομο $ 2. Ο ζωολογικός κήπος προσφέρει επίσης εκδηλώσεις ενοικίασης και τροφοδοσίας, καθώς και πάρτι γενεθλίων.

Επιλογές δείπνου

Οι επιλογές για φαγητό περιλαμβάνουν το Arctic Food Court, μια κυκλική καφετέρια στο κέντρο του ζωολογικού κήπου. Περιλαμβάνει είδη σχάρας και παγωτό. Η καφετέρια επέκτεινε σημαντικά το μενού της πριν από αρκετά χρόνια. Προσέξτε για τα παγώνια εάν βρεθείτε σε εξωτερικό τραπέζι. Κρέμονται γύρω με την ελπίδα να χτυπάνε το περιστασιακά πτώση των γαλλικών τηγανιών.

Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν το Safari Café από το σιδηροδρομικό σταθμό στο πίσω μέρος του ζωολογικού κήπου, το Pizzafari και το Ice Cream Station Zebra για ένα σνακ. Σημείωση: ο ζωολογικός κήπος δεν επιτρέπει καπάκια για τα σόδα. Προφανώς, πρόκειται για κάποιο είδος κινδύνου για τα ζώα.