Πώς να πάρετε εισιτήρια στην προβολή

Η προβολή είναι ένα δημοφιλές talk show ημέρας που αρέσει στο ABC και είναι μία από τις λίγες συναυλίες στην πόλη της Νέας Υόρκης που ζωντανεύουν μπροστά σε ένα ακροατήριο στούντιο, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα διασκεδαστική. Ωστόσο, θα θελήσετε να ρωτήσετε τους φίλους ή την οικογένειά σας για να το καταγράψετε για σας αν θέλετε να δείτε αν το κάνατε στην οθόνη κατά τη διάρκεια του επεισοδίου που παρακολουθείτε.

Η Whoopi Goldberg, η Sunny Hostin, η Joy Behar, η Sara Haines, η Paula Faris και η Meghan McCain μοιράζονται το προβάδισμα, καθώς συζητούν δημοφιλή πολιτικά θέματα και ειδήσεις ψυχαγωγίας με τους διασημόμενους και τους επισκέπτες.

Εάν είστε εγκεκριμένοι για εισιτήρια και χρειάζεστε πρόσβαση σε αναπηρική καρέκλα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την "Η Προβολή" μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να τους ενημερώσετε εγκαίρως. Για όλες τις άλλες έρευνες, τις καταγγελίες και ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο

Λήψη των εισιτηρίων "The View" Online ή από την αναμονή

Είναι πολύ εύκολο να ζητήσετε online εισιτήρια "The View" και η διαθεσιμότητα εισιτηρίων μέσω της ιστοσελίδας τους είναι σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να μπορείτε να βλέπετε συχνά τα εισιτήρια που είναι διαθέσιμα τις επόμενες εβδομάδες.

Ως λέξη της προσοχής, μην αφήνετε την επιλογή "waitlist" να σας αποθαρρύνει - εάν σας ενδιαφέρει μια συγκεκριμένη ημέρα (ή ημέρες) εγγραφής και θα σας ειδοποιηθεί εάν τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα. Είναι ένας εύκολος, αφοσιωμένος τρόπος να προστεθείτε στη λίστα και εάν τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα, θα σας ειδοποιήσουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορείτε να εγγραφείτε για αυτά.

Εάν βλέπετε τη διαθεσιμότητα, είναι καλή ιδέα να ενεργήσετε γρήγορα επειδή ειδοποιούν μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων από ό, τι υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και σίγουρα δεν θέλετε να παραλείψετε να πάρετε ένα!

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να παραλάβετε ένα καθορισμένο αριθμό στην είσοδο του κοινού (57 West 66th Street) στις 8:30 π.μ., αλλά να έχετε κατά νου ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες, ώστε να φτάσετε νωρίς για να πάρετε μικρότερο αριθμό. Αν έχετε μικρότερο αριθμό και πιστεύετε ότι θα μπείτε στην επίδειξη, επιστρέψτε στην γραμμή αναμονής στις 10:20 π.μ. όπου θα διανεμηθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, όπως καθορίζεται με αριθμητική σειρά.

Ημέρα προβολής πληροφοριών για το "The View"

Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τις γραμμές τρένων 1 και 2 στο σταθμό 66th Street-Lincoln Center, οι εκδρομές "The View" ζουν από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 11 το μεσημέρι, αλλά οι κάτοχοι εισιτηρίων πρέπει να φθάσουν στο στούντιο μέχρι τις 9:30 π.μ.

Εάν λάβετε ένα εισιτήριο για την επίδειξη, θα χρειαστεί να προσκομίσετε ένα δελτίο ταυτότητας με φωτογραφία για την εκκαθάριση ασφαλείας και πρέπει να είστε τουλάχιστον 16 ετών για να παρακολουθήσετε. Τα μέλη του ακροατηρίου ενθαρρύνονται να ντύνονται "upscale casual" - το στούντιο συνιστά φωτεινά χρώματα και δεν επιτρέπει μαύρο και άσπρο, σορτς, μπλουζάκια ή οποιαδήποτε αντικείμενα με μεγάλα λογότυπα πάνω τους.

Το στούντιο για το "The View" παίρνει αρκετά ψυχρό, αν και καθώς αντλείται γεμάτο ψυχρό αέρα, γι 'αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει ένα πουλόβερ ή σακάκι αν παρακολουθείτε μια ταινία.