Οδηγός για τους ομοφυλόφιλους του Δουβλίνου - Best Gay Hangouts στο Δουβλίνο, Ιρλανδία

Δεδομένου ότι η πολιτιστική και πολιτική πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, η οποία έχει γίνει όλο και πιο προοδευτική και φιλική προς τους ομοφυλόφιλους τα τελευταία χρόνια, έχοντας πρόσφατα νομιμοποιήσει το γάμο ομοφυλοφίλων, το φιλικό και ενεργητικό Δουβλίνο βρίσκεται στην καρδιά της γκέι σκηνής της χώρας. Αυτή η βαθιά λογοτεχνική και ιστορική μητρόπολη με περίπου 530.000 κατοίκους μέσα στα όρια της πόλης φιλοξενεί το δημοφιλές Δουβλίνο Gay Pride στα τέλη Ιουνίου και στην καρδιά της πολυσύχναστης - αν και τουριστικής - περιοχής νυχτερινής διασκέδασης του Temple Bar , θα βρείτε μια χούφτα εξαιρετικά δημοφιλή γκέι μπαρ.

Η πόλη δεν έχει πάρα πολλά ξεκάθαρα νυχτερινά κέντρα LGBT, αλλά τα λίγα κέντρα εδώ είναι κεντρικά τοποθετημένα, προσκαλώντας και τυπικά αρκετά γεμάτα τα Σαββατοκύριακα. Επιπλέον, θα πρέπει να στρέφετε σε κάποια pub, wine bar ή εστιατόριο cocktail lounge στην καρδιά της πόλης, θα σας καλωσορίσουμε θερμά, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό σας. Οι λαοί τείνουν να πηγαίνουν καλά σε όλη την Ιρλανδία, και το Δουβλίνο βρίσκεται ανάμεσα στις πιο φιλόξενες πόλεις της Ευρώπης.

Εδώ είναι μια συλλογή - σε αλφαβητική σειρά - των βασικών hangouts δημοφιλή με τους ομοφυλόφιλους, τις λεσβίες και τους φίλους τους σε αυτή την συμπαγή, όμορφη πόλη διχοτομημένη από το γραφικό ποτάμι Liffey. Αν είναι λίγο πιο ατμόσφαιρα που αναζητάτε, ρίξτε μια ματιά στο Δυτικό Gay Bathhhouse Guide .