Δουβλίνο Gay Bathhouses και Sex Clubs Οδηγός

Η εξαιρετικά συμπαθητική στάση του Δουβλίνου εκτείνεται στην ατμόσφαιρα - η πόλη φιλοξενεί μια από τις πιο ζωντανές, μεγαλύτερες και καλύτερα διατηρημένες γκέι σάουνες στη Δυτική Ευρώπη. Αν σκοπεύετε να πάρετε ένα κοκτέιλ ή δύο πριν αποταθείτε σε μια από τις σάουνες της πόλης, επισκεφθείτε το Δυτικό Φόρουμ της Νυχτερινής Ζωής του Δουβλίνου, ο οποίος απαριθμεί αρκετά κοντινά αξιοθέατα.

Ο λέβητας

Το Boiler House (2, 12 Crane Lane, 1-677-3130) είναι η πρωταρχική γκέι σάουνα του Δουβλίνου και το σεξ κλαμπ, το οποίο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στη ζωντανή περιοχή νυχτερινής διασκέδασης του Temple Bar και κοντά σε πολλά μεγάλα θέατρα, παμπ και εστιατόρια.

Δημοφιλή με όλους, από τους σπουδαστές μέχρι τους ηλικιωμένους, και τους ντόπιους και τους τουρίστες εκτός πόλης, αυτό το αγαπημένο στέκι για να πάρει και να αναμιγνύει με τους ντόπιους είναι ακριβώς κάτω από μια ήσυχη λωρίδα μεταξύ Essex και Dame δρόμους, σε ένα πενταόροφο κτίριο με καθαρό εγκαταστάσεις και ένα φιλικό προσωπικό. Αν επισκέπτεστε από έξω από την πόλη, αφήστε το gent στο παράθυρο εισόδου να γνωρίζει, και θα εξηγήσει με χαρά πώς λειτουργούν τα πράγματα. Η κανονική είσοδος σε αυτό το λουτρό που μοιάζει πολύ καλά που είναι ισχυρή εδώ και πολλά χρόνια είναι 22 ευρώ, αλλά οι μαθητές και όσοι είναι κάτω των 25 ετών μπορούν να μπουν για 15 ευρώ. Επιπλέον, μπορείτε να δανειστείτε σανδάλια για μια κατάθεση 5 ευρώ.

Το Boiler House είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο τα σαββατοκύριακα. κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι ώρες είναι το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα την επόμενη ημέρα. Ανάμεσα στις καθαρά και όμορφα διατηρημένες εγκαταστάσεις, οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν καλύτερα ένα σαλόνι με τηλεόραση με πορνό, ατμόλουτρα, στεγνή σάουνα, ομαδική ντουζιέρα και χώρο σφεντόμι σε μπουντρούμι.

Η είσοδος σάς δίνει τη δυνατότητα σε ένα ντουλάπι, ενώ επιπλέον μπορείτε να νοικιάσετε ιδιωτικές καμπίνες για πιο οικεία συναντήσεις. Δεν μπορείτε να καπνίσετε στο κτίριο (ούτε μπορείτε να πάτε σε κανένα μπαρ στο Δουβλίνο), αλλά υπάρχει ένα θερμαινόμενο κατάστρωμα όπου επιτρέπεται το κάπνισμα. Μπορείτε επίσης να πάρετε έναν εσπρέσο ή ένα δάγκωμα για φαγητό, καθώς και για την αγορά βασικών καλλυντικών, στο ελκυστικό και φιλόξενο καφέ μπαρ.

Ολόκληρο το σώμα ολιστική μασάζ μπορεί επίσης να γίνει κράτηση για 40 ευρώ.

Η αποβάθρα

Χωρίς ιστοσελίδα (τουλάχιστον ως προς αυτό το γράψιμο) και μόνο μια δίκαιη φήμη μεταξύ των τακτικών και των επισκεπτών, η αποβάθρα (21 Άνω Όρμοντ Ακτή, 1-677-0828) είναι η λιγότερο συχνή και πολύ μικρότερη από τις δύο γκέι- up spots. Είναι μέρος του μικρού και βασικού Inn στο Liffey Guesthouse, μια διανυκτέρευση ανδρών με φτηνά δωμάτια. Η ιδιοκτησία έχει μια βολική τοποθεσία στη βόρεια όχθη του ποταμού Liffey, σε μικρή απόσταση με τα πόδια δυτικά από την οδό Caple και το Pantibar (δείτε το Δυτικό Gay Nightlife Guide για περισσότερα). Ανοιχτό όλο το εικοσιτετράωρο, το Dock διαθέτει μερικά ιδιωτικά δωμάτια και ένα κοινό σαλόνι και ένα σκοτεινό δωμάτιο.