Τα καλύτερα ψάρια και μάρκες του Δουβλίνου, ταξινομημένα

Η κατανάλωση ψαριών και τσιπς στο Δουβλίνο μπορεί να προσεγγιστεί με δύο τρόπους - το ένα είναι απλά να το πάρετε από την κοντινότερη πρίζα. Το άλλο είναι να κατευθυνθείτε προς οποιοδήποτε από τους "τσιπς" που κατατάσσονται μεταξύ των αγαπημένων σας για τα καλύτερα ψάρια και μάρκες στην περιοχή, ίσως στην πόλη. Ένα προσκύνημα για να αγοράσει μια λιπαρή λίβρα πατάτας και pollock. τον μπακαλιάρο ή τον μπακαλιάρο. Ίσως δεν είναι μια μαγειρική αποκάλυψη, σίγουρα όχι καλό φαγητό, αλλά μια πεμπτουσία εμπειρία της ζωής της Ιρλανδίας. Αν και το ψάρι σας μπορεί να σερβιριστεί με σίγουρα ιταλική κλίση.

Κάνοντας μια λίστα με τα καλύτερα ψάρια και μάρκες στο Δουβλίνο είναι συνεπώς γεμάτη με κίνδυνο, καλώντας θερμαινόμενες συζητήσεις και ίσως τρίβετε μερικούς ανθρώπους με λάθος τρόπο. Η επιλογή είναι δύσκολη και πάντα θα είναι προσωπική, υποκειμενική. Ακόμα κι αν για αυτό το άρθρο τα ψάρια και τα τσιπ φήμες πολλών αποχρώσεων έχουν συμβουλευτεί, ακόμη και στο Trinity College , μπορεί να διαφωνείτε. Ένα πράγμα, όμως, είναι σίγουρο - οι chippies που αναφέρονται παρακάτω δεν θα σας απογοητεύσουν και σχεδόν σίγουρα οι προσφορές τους θα σας ευχαριστήσουν.

Με την ευκαιρία - μερικές λέξεις στην εθιμοτυπία τσιπς: όταν παραγγέλνετε τα ψάρια και τα τσιπ σας, θα έχετε συχνά τη δυνατότητα επιλογής ψαριών, ο νέος γάδος είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή (συχνά και η ελαφρώς πιο ακριβή). Τα τσιπ (που θα τηρούν τηγανητές στους Αμερικανούς επισκέπτες, ή οι μαρμελάδες που φρύγουν στους επισκέπτες από την Ήπειρο) έρχονται σε μία μόνο επιλογή ... χοντροκομμένη. Και τα δύο είναι βαθιά τηγανισμένα σε λάδι ή λίπος. Όταν τελικά απελευθερώνονται από το γεμάτο διοχέτευση καζάνι, θα σας παρουσιαστούν με το ερώτημα αν θέλετε αλάτι και ξύδι πάνω τους. Η παράδοση απαιτεί και τα δύο, αν και είναι μια επίκτητη γεύση. Το μερίδιό σας είναι στη συνέχεια τυλιγμένο σε χαρτί και πιθανότατα αναμένεται να το φάτε αλλού, κάτι που μπορεί να είναι μια πολύ φρέσκια εμπειρία, ο ιρλανδικός καιρός και όλα αυτά . Θα μπορούσαμε όμως να πούμε ότι δεν έχετε ζήσει έως ότου έχετε φάει τα ψάρια και τα ψιλοκομμένα ψιλοκομμένα μέσα σε ένα πάρκο, ενώ θα είστε προσεκτικοί από τους γουρουνόβιους γλάρους που περνούν πιο κοντά και πιο κοντά. Ποτέ μην τα τροφοδοτείτε ποτέ, ή ποτέ δεν θα ακούσετε το τέλος του.