Ιδέες Πεδίου Εκδρομών για μαθητές Δημοτικού

20 ιδέες για το επόμενο Field Trip του μαθητή του Δημοτικού Σχολείου

Τα στοιχειακά ταξίδια διδάσκουν τα παιδιά για την επιστήμη, τις επιχειρήσεις, τα ζώα και άλλα. Διδάξτε στα παιδιά σημαντικά βασικά στοιχεία έξω από την τάξη, ενώ παραμένετε ασφαλή στο ταξίδι σας και διασκέδαση όταν επισκέπτεστε μία από αυτές τις τοποθεσίες. Σχεδιάστε την επόμενη εκδρομή σας με μία από αυτές τις 20 ιδέες για ταξίδια για μαθητές δημοτικού σχολείου.

Κέντρο ανακύκλωσης
Μια ξενάγηση μέσω ενός κέντρου ανακύκλωσης δείχνει τα παιδιά πώς ταξινομούνται τα ανακυκλώσιμα υλικά αλλά και τα διδάσκει για την ανακύκλωση, τη επαναχρησιμοποίηση και τη μείωση των αποβλήτων.

Μπορούν να πάρουν αυτή τη γνώση μαζί τους για να χτίσουν ένα κέντρο ανακύκλωσης στο σπίτι. Επικοινωνήστε με το κέντρο ανακύκλωσης για να οργανώσετε εκ των προτέρων μια ομαδική εκδρομή.

Πλανητάριο
Το πλανητάριο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να εισαχθούν στοιχειώδεις σπουδαστές στο ηλιακό σύστημα. Οι σπουδαστές θα αγαπήσουν τις παραστάσεις και τα εκθέματα που θα τους διδάξουν για το διάστημα και την αστρονομία. Καλέστε το γραφείο εισδοχής του πλανητάρι για να προγραμματίσετε μια περιοδεία.

Ενυδρείο
Μπορείτε να επισκεφθείτε το ενυδρείο όλη την ώρα. Αλλά ήσουν ποτέ πίσω από τις κλειστές πόρτες του ενυδρείου; Πολλά από τα μεγαλύτερα ενυδρεία έχουν περισσότερη υδρόβια ζωή στις εγκαταστάσεις από ό, τι μπορούν ενδεχομένως να εμφανίσουν και θα χαρούν να πάρουν τα παιδιά σε μια ιδιωτική περιήγηση για να σας δείξουν πώς λειτουργεί το ενυδρείο. Καλέστε το γραφείο του σκηνοθέτη ενυδρείου για να οργανώσετε μια περιοδεία.

Εργοστάσιο
Δείτε πώς γίνονται καραμέλες, αυτοκίνητα, κιθάρες, σόδα και πολλά άλλα. Υπάρχουν εργοστάσια σε όλη τη χώρα που προσφέρουν εκδρομές. Μερικοί είναι ακόμα ελεύθεροι. Επικοινωνήστε απευθείας με το εργοστάσιο για να προγραμματίσετε μια περιοδεία.

ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ
Λαμβάνοντας μια ομάδα παιδιών να δουν ζώα ζωολογικών κήπων είναι πάντα διασκεδαστικό. Αλλά μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε μια περιοδεία για να δείτε πώς το προσωπικό του ζωολογικού κήπου λειτουργεί πίσω από τις σκηνές. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια μπορούν να δώσουν στην ομάδα των περιοδεία σας μια μοναδική εμπειρία με όλα τα είδη ζώων. Καλέστε το μπροστινό γραφείο του ζωολογικού κήπου για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες.

Πυροσβεστική
Τα παιδιά θα αγαπήσουν την περιήγηση σε έναν πυροσβεστικό σταθμό εργασίας.

Οι πυροσβέστες μπορούν να δείξουν στους φοιτητές τη μηχανή πυρόσβεσης, να ενεργοποιήσουν τις σειρήνες και να εκπαιδεύσουν τα παιδιά στην πυρασφάλεια για να διατηρήσουν την οικογένειά σας ασφαλή. Ένα από τα πιο πολύτιμα μαθήματα τα παιδιά θα μάθουν είναι πώς ένας πυροσβέστης θα φανεί σε πλήρη στολή, συμπληρώνοντας με μάσκα, αν αυτός ή αυτή ποτέ μπαίνει σε ένα καίγοντας σπίτι. Βλέποντας πυροσβέστες πλήρως ντυμένοι διδάσκει τα παιδιά ότι δεν χρειάζεται να φοβούνται. Καλέστε οποιονδήποτε τοπικό πυροσβεστικό σταθμό και ζητήστε να μιλήσετε στον κυβερνήτη του σταθμού για να οργανώσετε μια περιοδεία.

Αστυνομικό τμήμα
Περιηγηθείτε στο αστυνομικό τμήμα για να μάθετε συμβουλές για την πρόληψη του εγκλήματος, πώς λειτουργεί μια αστυνομική υπηρεσία, τον αστυνομικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται και τον τρόπο εργασίας των περιπολικών αυτοκινήτων. Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του σταθμού για την πρόληψη του εγκλήματος

Αγρόκτημα
Ένα αγρόκτημα είναι μια μεγάλη ιδέα για ένα ταξίδι, επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί τύποι εκμεταλλεύσεων που πρέπει να επισκεφτείτε. Μια εβδομάδα μπορείτε να επισκεφθείτε ένα αγρόκτημα γαλακτοπαραγωγής και να επισκεφθείτε τις αγελάδες. Την επόμενη εβδομάδα μπορείτε να επισκεφθείτε ένα αγρόκτημα για να δείτε πώς καλλιεργούνται βαμβάκι, φρούτα, σπόροι ή λαχανικά. Επικοινωνήστε με τους ίδιους τους αγρότες για να ρωτήσετε αν η ομάδα σας μπορεί να βγει για μια περιοδεία ή να καλέσει το γεωργικό τμήμα του κράτους σας για να μάθετε περισσότερα για τους τύπους των εκμεταλλεύσεων στην πόλη σας.

Λαϊκή αγορά
Αφού επισκεφθείτε τα διάφορα είδη γεωργικών εκμεταλλεύσεων, πάρτε το μάθημα στην αγορά ενός αγρότη. Τα παιδιά μπορούν να δουν πώς μεγαλώνουν τα φρούτα και τα λαχανικά στο αγρόκτημα και στη συνέχεια να γυρίσουν για να δουν πώς οι αγρότες προσπαθούν να πουλήσουν τις καλλιέργειές τους στην αγορά του αγρότη.

Μπορεί καν να τρέξετε σε μερικούς αγρότες που συναντήσατε σε μια προηγούμενη περιοδεία. Επικοινωνήστε με την αγορά του αγρότη για περιήγηση με ξεναγό ή απλώς πάρτε την ομάδα σας κατά τη διάρκεια των ωρών της γεωργίας για να μιλήσετε με τους πελάτες και τους αγρότες.

Μουσείο
Οποιοδήποτε είδος μουσείου παρουσιάζει μια ευκαιρία για τα παιδιά να μαθαίνουν και να διασκεδάζουν. Πάρτε τα παιδιά σε μουσεία τέχνης, παιδιών, φυσικής ιστορίας, τεχνολογίας και επιστημών, για να αναφέρετε μερικά. Ο διευθυντής του μουσείου μπορεί να προγραμματίσει την ομάδα σας για μια περιοδεία πίσω από τη σκηνή.

Αθλητικές εκδηλώσεις
Πάρτε τα παιδιά έξω σε ένα παιχνίδι μπάλα για ένα ταξίδι. Το μπέιζμπολ μπορεί να είναι ένα μεγάλο ταξίδι στο τέλος του σχολικού έτους για να γιορτάσει τις μεγάλες ακαδημαϊκές προσπάθειες από τα παιδιά. Το ποδόσφαιρο είναι ένα καλό πρώτο ταξίδι, όταν τα παιδιά γίνονται ανήσυχα, καθώς το σχολικό έτος φαίνεται να τραβιέται δεξιά πριν από το διάλειμμα διακοπών.

Κτηνιατρικό Νοσοκομείο
Οι κτηνίατροι είναι συνήθως στην ευχάριστη θέση να αναδείξουν τα νοσοκομεία τους.

Τα παιδιά μπορούν να δουν τους χειρουργούς, τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν, να ανακάμψουν τους ασθενείς και να μάθουν τα πάντα για τον τομέα της κτηνιατρικής. Επικοινωνήστε με οποιοδήποτε κτηνιατρικό νοσοκομείο για να οργανώσετε μια περιοδεία.

Τηλεοπτικός σταθμός
Τι πηγαίνει στην παραγωγή ειδήσεων; Πάρτε τα παιδιά σε έναν τηλεοπτικό σταθμό για να μάθετε. Τα παιδιά μπορούν να δουν από πρώτο χέρι τα σετ, να συναντήσουν τις προσωπικότητες της τηλεόρασης και να δουν τους πολλούς τύπους εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται για την εκπομπή ειδήσεων στον αέρα. Πολλοί σταθμοί θα βάλουν ακόμη και τα παιδιά στις ειδήσεις μόνο για να πέσουν. Καλέστε τον υπεύθυνο προγράμματος για να οργανώσετε μια περιοδεία.

Ραδιοφωνικός σταθμός
Είναι εύκολο να σκεφτείς ότι ένας ραδιοφωνικός σταθμός και ο τηλεοπτικός σταθμός θα ήταν πολύ παρόμοια με την περιοδεία. Αλλά θα παρατηρήσετε πολλές διαφορές όταν επισκέπτεστε και τα δύο. Μπορεί καν να παρακολουθήσετε, καθώς οι προσωπικότητες του ραδιοφώνου παίζουν μουσική ή φιλοξενούν μια τοπική κλήση. Επικοινωνήστε με τον διευθυντή προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού και πείτε του ότι ενδιαφέρεστε για μια περιοδεία.

Εφημερίδα
Οι εσωτερικές λειτουργίες της βιομηχανίας εφημερίδων είναι κάτι που πρέπει να δει κάθε παιδί. Γνωρίστε τους δημοσιογράφους που γράφουν τις ιστορίες, μάθετε για την ιστορία των εφημερίδων, δείτε πώς εφημερίδες είναι τοποθετημένες και παρακολουθήστε την εφημερίδα από τα τυπογραφεία. Καλέστε τον συντάκτη της πόλης για να τον ενημερώσετε ότι ενδιαφέρεστε για μια ιδιωτική εκδρομή.

Ψαροταβέρνα
Τα παιδιά μπορούν να μάθουν τα πάντα για τον κύκλο ζωής των ψαριών, την ανατομία των ψαριών, την ποιότητα των υδάτων και πολλά άλλα σε ένα εκκολαπτήριο ιχθύων. Τα περισσότερα εκκολαπτήρια απαιτούν προκαταβολικές κρατήσεις λόγω της δημοτικότητάς τους με ομάδες εκπαιδευτικών περιοδειών.

Νοσοκομείο
Οι διαχειριστές νοσοκομείων εργάστηκαν σκληρά για να οργανώσουν περιηγήσεις που εισάγουν παιδιά στο νοσοκομειακό περιβάλλον χωρίς να τους δίνουν μια τρομακτική εμπειρία. Αυτό βοηθάει να προετοιμαστούν για το τι πρέπει να αναμένουν σε περίπτωση που χρειαστεί ποτέ να επισκεφθούν έναν συγγενή τους ή να γίνουν οι ίδιοι ασθενείς. Είναι επίσης μια εκπαιδευτική εμπειρία επειδή τα παιδιά μπορούν να δουν πώς οι γιατροί και οι νοσοκόμες συνεργάζονται και χρησιμοποιούν ιατρικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας για τη θεραπεία των ασθενών τους. Επικοινωνήστε με τον κύριο αριθμό του νοσοκομείου για να ζητήσετε περιήγηση. Εάν το τοπικό νοσοκομείο σας δεν επιτρέπει προσωπικές περιηγήσεις, πληκτρολογήστε "νοσοκομειακές εκδρομές για παιδιά" στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης για να πάρετε τα παιδιά σε ένα εικονικό ταξίδι από το σπίτι.

Βιβλιοθήκη
Το σύστημα που διατηρεί τη λειτουργία της βιβλιοθήκης αξίζει μια επίσκεψη πεδίου για παιδιά. Τα παιδιά όχι μόνο αναπτύσσουν βαθύτερη εκτίμηση για τα βιβλία, αλλά και να μάθουν για το σύστημα καταλόγων, πώς εισάγεται ένα βιβλίο στο σύστημα, ώστε να μπορεί να ξεκινήσει να ελέγχεται και πώς λειτουργεί το προσωπικό της βιβλιοθήκης. Επικοινωνήστε με τον βιβλιοθηκάριο επικεφαλής στο υποκατάστημα της τοπικής βιβλιοθήκης για να προγραμματίσετε μια περιοδεία.

Κολοκύθα Patch
Η επίσκεψη σε ένα μπάλωμα κολοκύθας είναι ο ιδανικός τρόπος για να γιορτάσετε την πτώση. Τα περισσότερα μπαλώματα κολοκύθας έχουν επίσης προγραμματισμένες δραστηριότητες διασκέδασης για τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένων βόλτα με άλογο, φουσκωτά, λαβύρινθους καλαμποκιού, βόλτες με σανό και πολλά άλλα. Εάν θέλετε μια ιδιωτική περιήγηση ή παίρνετε μια μεγάλη ομάδα, επικοινωνήστε απευθείας με το μπάλωμα κολοκύθας. Διαφορετικά, απλά εμφανίζεται κατά τη διάρκεια των κανονικών ωρών λειτουργίας.

Κινηματογράφος
Τα παιδιά λατρεύουν τις ταινίες, ώστε να τα πάρουν πίσω από τις σκηνές για να δουν πώς λειτουργεί ένα κινηματογραφικό θέατρο. Μπορούν να επισκεφτούν την αίθουσα προβολής, να δουν πώς λειτουργεί το περίπτερο παραχώρησης και μπορούν ακόμη και να δοκιμάσουν μια ταινία και ποπ κορν. Καλέστε τον διαχειριστή κινηματογράφου για να κανονίσετε μια περιοδεία.