Η τελική λίστα συσκευασίας για το αφρικανικό σαφάρι σας

Η συσκευασία για ένα αφρικανικό σαφάρι είναι κάπως διαφορετική από τα περισσότερα άλλα ταξίδια που θα πάρετε. Η πλοήγηση σε σκονισμένους δρόμους σε ένα τζιπ ανοιχτού τύπου σημαίνει ότι θα πάρετε πολύ πιο βρώμικες από ό, τι θα περίμενε κανείς. Επειδή οι θερμοκρασίες μπορούν να αλλάξουν δραματικά καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, τα στρώματα είναι απαραίτητα (σε τελική ανάλυση, οι οδηγοί παιχνιδιών πριν την αυγή είναι συχνά ψυχρός ακόμη και στο ύψος του καλοκαιριού). Εάν το δρομολόγιο σας περιλαμβάνει πτήσεις σε αεροπλάνο μεταξύ διαφορετικών πάρκων ή κατασκηνώσεων, θα χρειαστεί να συσκευάσετε επιπλέον φως για να συμμορφωθείτε με τους περιορισμούς αποσκευών.

Ένα μαλακό πορτοφόλι είναι σχεδόν πάντα ένα καλύτερο στοίχημα από μια άκαμπτη βαλίτσα.

Εάν ξεκινάτε με σαφάρι από αστική βάση πριν περάσετε λίγο χρόνο στην παραλία ή στην πόλη, ίσως μπορείτε να αφήσετε μερικές από τις αποσκευές σας πίσω στο γραφείο του ξενοδοχείου ή του πρακτορείου ταξιδιών σας. Σε αυτό το άρθρο, παρέχουμε έναν ολοκληρωμένο κατάλογο συσκευασιών που θα καλύπτει τα περισσότερα σαφράρια 7 - 10 ημερών (ενώ αφήνετε ακόμα χώρο στη βαλίτσα σας για μερικά περιστατικά ). Προσπαθήστε να μάθετε μπροστά του εάν το στρατόπεδο ή το κατάλυμα σαφάρι σας προσφέρει υπηρεσία πλυντηρίου. Αν όχι, μπορείτε να ανακυκλώσετε τα ρούχα με τη συσκευασία ενός μικρού μπουκαλιού απορρυπαντικού ταξιδιού και ένα μήκος από λεπτό νάιλον σχοινί για να χρησιμεύσει ως αυτοσχέδια γραμμή πλύσης.

Ντύσιμο για το σαφάρι σας

Οι Safaris είναι γενικά περιστασιακές υποθέσεις, έτσι μπορείτε να αφήσετε το βράδυ σας στο σπίτι. Τα καλύτερα ρούχα είναι χαλαρά και ελαφριά, έτσι ώστε να σας κρατούν δροσερά και να στεγνώνετε γρήγορα εάν κολυμπήσετε σε ένα ντους βροχής.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει τουλάχιστον ένα καλό fleece ή σακάκι για να αποφύγετε την ψύχρα στις πρωινές κινήσεις παιχνιδιών πρωινού. Τη νύχτα θα υπάρχει συνήθως φωτιά στο τραπέζι για να σας κρατήσει ζεστό, αλλά θα θέλετε να φορέσετε μακριά μανίκια και παντελόνια για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τα κουνούπια . Όταν πρόκειται για χρώματα, επιλέξτε ουδέτερους τόνους πάνω από πιο φωτεινές αποχρώσεις για βέλτιστη καμουφλάζ στο θάμνο.

Ρούχα και αξεσουάρ

Κορυφαία συμβουλή: Κυρίες, πάνω στους ανώμαλους δρόμους της Αφρικής, ένα αξιοπρεπές αθλητικό σουτιέν είναι ο καλύτερος φίλος σου.

Είδη υγιεινής και πρώτες βοήθειες

Κάθε κατασκήνωση ή κατάλυμα θα έχει στη διάθεσή του ένα βασικό κιτ πρώτων βοηθειών και τα περισσότερα οχήματα με σαφάρι (ειδικά εκείνα που λειτουργούν σε στρατόπεδα υψηλού επιπέδου). Ωστόσο, είναι πάντα καλή ιδέα να φέρετε τη δική σας μικρή ποσότητα υγιεινής και υγιεινής.

Ηλεκτρονικές συσκευές

Πακέτο για έναν σκοπό

Πολλά στρατόπεδα και καταλύματα για σαφάρι υποστηρίζουν τώρα πρωτοβουλίες της τοπικής κοινότητας μέσα και γύρω από τα πάρκα άγριας φύσης, τα αποθέματα και τις περιοχές παραχώρησης. Εάν θέλετε να κάνετε θετική διαφορά κατά τη διάρκεια του χρόνου σας, ρωτήστε εάν μπορείτε να φέρετε οποιεσδήποτε προμήθειες που θα βοηθήσουν αυτά τα έργα (συνήθως σχολικά είδη, φάρμακα ή ρούχα). Ελέγξτε το πακέτο για έναν σκοπό για καταλόγους συγκεκριμένων αιτημάτων από ξενώνες γύρω από την Αφρική καθώς και προτάσεις για τον καλύτερο τρόπο συσκευασίας των αντικειμένων που χρειάζονται.

Αυτό το άρθρο ενημερώθηκε από την Jessica Macdonald στις 3 Νοεμβρίου 2017.