Κανόνες Πότισμα της Οκλαχόμα Σίτι

Η υπερβολική θερμότητα τα τελευταία χρόνια έχει επιπτώσεις στο κράτος της Οκλαχόμα, με πολλές περιοχές που υποφέρουν από ξηρασία. Έτσι, την άνοιξη του 2013, το Δημοτικό Συμβούλιο της Οκλαχόμα ενέκρινε νέους κανονισμούς διατήρησης των υδάτων. Η πολιτική περιλαμβάνει μια μόνιμη και υποχρεωτική περιττή / ομαλή εναλλαγή στο πότισμα και υπάρχουν πιο περιοριστικά στάδια που μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή με βάση το επίπεδο των λιμνών της περιοχής . Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σας επιβληθεί πρόστιμο αν το νερό είναι σε λάθος ημέρα.

Για προκαθορισμένα συστήματα καταιωνιστήρων, αυτό είναι αρκετά εύκολο, αλλά άλλοι θα πρέπει να σημειώσουν επίσης. Ακολουθούν μερικές συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τους κανόνες, τα στάδια και τα πιθανά πρόστιμα για παραβίαση:

Τι είναι η περιττή / ομαλή περιστροφή ποτίσματος;

Ονομάζεται Στάδιο 1, είναι μια πολύ απλή μέθοδος για τη μείωση της χρήσης του νερού, και είναι ένα που η Οκλαχόμα Σίτι έχει χρησιμοποιήσει σε προσωρινή βάση τα τελευταία χρόνια. Τώρα, όμως, η εναλλαγή είναι μόνιμη και υποχρεωτική, οπότε είναι σημαντικό να το γνωρίσετε. Εάν η διεύθυνσή σας τελειώνει με έναν περίεργο αριθμό, μπορείτε να καθαρίζετε μόνο το γκαζόν σας σε περιττές αριθμημένες ημέρες του μήνα. Αντίθετα, εάν η κατοικία σας έχει μια διεύθυνση που τελειώνει με ζυγό αριθμό, μπορείτε να κάνετε νερό μόνο σε ημέρες με αρίθμηση.

Τι γίνεται αν βάπτω σε λάθος ημέρα;

Θα πρότεινα να είμαι πολύ προσεκτικός, καθώς οι υπάλληλοι της Οκλαχόμα σίγουρα εφαρμόζουν την πολιτική διατήρησης των υδάτων, ιδιαίτερα όταν επιδεινώνονται οι συνθήκες ξηρασίας. Τα πρόστιμα για μη συμμόρφωση ξεκινούν από $ 119, στη συνέχεια αυξάνονται στα $ 269 και $ 519.

Διαδώστε τη λέξη στους γείτονές σας, αν τους βλέπετε να ποτίζουν σε λάθος ημέρα, επειδή μπορεί να τους σώσετε ένα μεγάλο κομμάτι αλλαγής.

Ποια είναι τα άλλα στάδια διατήρησης του νερού;

Ενώ το Στάδιο 1 είναι μόνιμο, τα επόμενα στάδια τίθενται σε ισχύ μόνο εάν είναι απαραίτητο, με βάση τα επίπεδα δεξαμενών περιοχής. Για παράδειγμα, αν τα συνδυασμένα επίπεδα της λίμνης πέσουν στο 50% ή λιγότερο, θα ενεργοποιηθεί το Στάδιο 2.

Ακολουθούν οι λεπτομέρειες για κάθε στάδιο, ξεκινώντας από το επίπεδο ενεργοποίησης:

Πώς μπορώ να ξέρω αν έχουμε αλλάξει στάδια;

Η πόλη θα καταβάλει σημαντική προσπάθεια να ειδοποιήσει τους κατοίκους. Εκτός από ένα άρθρο στην εφημερίδα, πιθανότατα θα δείτε μια σημείωση στο λογαριασμό σας χρησιμότητα επίσης. Ακόμα, μπορεί να θέλετε να δείτε τον ιστοχώρο της πόλης για τη διατήρηση του νερού που ονομάζεται squeezeeverydrop.com. Μαζί με έναν αριθμό εξαιρετικών πόρων και έναν τρόπο αναφοράς για παραβιάσεις, υπάρχουν σύνδεσμοι προς τις επίσημες επαφές των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για την Οκλαχόμα Σίτι. Αυτός θα ήταν ένας αποτελεσματικός τρόπος ενημέρωσης.

Δεν μένω στα όρια της πόλης της Οκλαχόμα. Πρέπει να ακολουθήσω αυτούς τους κανόνες;

Ναι, αυτό είναι πολύ δυνατό. Κάθε πόλη που αγοράζει νερό από την πόλη της Οκλαχόμα πρέπει να χρησιμοποιεί ένα σύστημα τουλάχιστον εξίσου αυστηρό με αυτό που προαναφέρθηκε. Τέτοιες πόλεις περιλαμβάνουν:

Ορισμένες αγροτικές περιοχές χρησιμοποιούν επίσης νερό OKC, οπότε θα ήταν καλή ιδέα να επικοινωνήσετε με τον παροχέα σας για να επιβεβαιώσετε τους περιορισμούς άρδευσης στην περιοχή σας.