Επίσημη Τουριστικά Συμβούλια της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και της Παπούα Νέας Γουινέας

Οι ανώτεροι ιστοχώροι ενημερώνουν και βοηθούν τους επαγγελματίες της βιομηχανίας ταξιδιών

Η Ωκεανία είναι η περιοχή του Νοτίου Ειρηνικού που περιλαμβάνει την Αυστραλία και τα νησιά Melanesian, Micronesian και Polynesian.

Η Ωκεανία βρίσκεται στο κατώφλι μιας χρυσής εποχής του τουρισμού. Η περιοχή προσφέρει θαυμάσια φυσικά πλεονεκτήματα - τροπικό κλίμα, παραλίες της Νότιας Θάλασσας, δραματική γεωλογία, μοναδική βιοποικιλότητα και συναρπαστικές αυτόχθονες κουλτούρες. Και, η αποικιακή της ιστορία έχει μειώσει τα γλωσσικά εμπόδια και δημιούργησε μια σύγχρονη υποδομή σε όλη την περιοχή. Μέχρι πρόσφατα, το κύριο εμπόδιο για την τουριστική βιομηχανία της περιοχής ήταν η απόσταση από τους ευρωπαϊκούς και αμερικανούς τουρίστες.

Τώρα, τρεις παράγοντες έχουν συγκλίνει για να φωτίσει τις προοπτικές για την τουριστική βιομηχανία στην Ωκεανία. Η πρώτη είναι η μεγαλύτερη προσβασιμότητα που προσφέρουν τα βελτιωμένα διεθνή αεροπορικά ταξίδια και ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός κρουαζιερόπλοιων που εξυπηρετούν την περιοχή.

Ο δεύτερος παράγοντας είναι η εμφάνιση μιας οικονομικής μεσαίας τάξης στην Κίνα, με διαθέσιμο εισόδημα και επιθυμία για ταξίδια. Και η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία δημιούργησαν ειδικά κυβερνητικά προγράμματα για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να προσελκύσουν και να εξυπηρετήσουν Κινέζους τουρίστες

Ο τρίτος παράγοντας που διευκολύνει την ανάπτυξη του τουρισμού του Νότιου Ειρηνικού είναι η επανάσταση των επικοινωνιών που προωθείται από το διαδίκτυο και τον παγκόσμιο ιστό. Η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και η Παπουασία Νέα Γουινέα έχουν εξελιγμένες ιστοσελίδες σχεδιασμένες να προσελκύουν, να ενημερώνουν και να βοηθούν τους επαγγελματίες του ταξιδιού που θέλουν να εμπορευθούν τους προορισμούς και τα αξιοθέατα τους. Οι υπόλοιπες χώρες στην περιοχή ακολουθούν το παράδειγμα. Η εξέλιξη αυτή διευκολύνει τους διεθνείς επαγγελματίες του τουρισμού να αναπτύξουν τα εργαλεία, τις επαφές και την εμπειρογνωμοσύνη που απαιτούνται για να κερδίσουν κάποια κέρδη από την χρυσαφένια εποχή του τουρισμού της Ωκεανίας.

Ο καλύτερος τρόπος για να αρχίσετε να μαθαίνετε για έναν αναδυόμενο προορισμό είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του εθνικού τουριστικού συμβουλίου. Οι κυβερνητικές τοποθεσίες παρέχουν ευρύτερες, λιγότερο προκατειλημμένες πληροφορίες από τις εμπορικές δικτυακές τοποθεσίες dot com. Παρέχουν επίσης πληροφορίες για κυβερνητική βοήθεια, υπηρεσίες και κίνητρα για τουριστικούς επιχειρηματίες.

Αυτό το άρθρο περιγράφει και συνδέει με τους ιστότοπους που δημιουργήθηκαν για επαγγελματίες του τουρισμού από την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Παπουασία Νέα Γουινέα. τους τρεις δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ωκεανία. Σε ένα επόμενο άρθρο, θα παράσχουμε παρόμοιες πληροφορίες για τα πολλά μικρότερα νησιωτικά έθνη που είναι επίσης μέρος της Ωκεανίας.