Περιφέρεια Deep Deuce της Οκλαχόμα Σίτι

Εν συντομία:

Αφού ήταν γνωστή ως "Deep Second", η περιοχή Deep Deuce της Οκλαχόμα Σίτι είναι μικρή αλλά έχει τεράστια ιστορική σημασία ως κέντρο μετρό για τζαζ μουσική και αφροαμερικάνικο πολιτισμό και εμπόριο. Τη δεκαετία του 1940, ήταν μια από τις μεγαλύτερες αφρικανικές-αμερικανικές γειτονιές της OKC, όπου στεγάζονται θρυλικοί τζαζ μουσικοί όπως ο Charlie Christian και ο Jimmy Rushing. Ο Ralph Waldo Ellison, γεννημένος στην πόλη Οκλαχόμα το 1914, έγραψε για το Deep Deuce στο βιβλίο του.

Σήμερα, μεγάλο μέρος αυτού του ζωντανού παρελθόντος έχει φύγει. Αλλά με την αναγέννηση του κέντρου της πόλης, η αστική γειτονιά αναπτύσσεται και πάλι και περιλαμβάνει χαμηλού κόστους διαμερίσματα, εστιατόρια και πολλά άλλα.

Ιστορία:

Η ιστορία του Deep Deuce είναι πλούσια και περίπλοκη, γεμάτη τόσο με τις ατυχείς φυλετικές εντάσεις της πρώιμης Οκλαχόμα πόλης όσο και με τη δόξα της Αφρο-Αμερικανικής μουσικής και πολιτισμού. Η επιρροή των καλλιτεχνών Deep Deuce στη μουσική τζαζ ήταν βαθιά και το ιστορικό αποτέλεσμα της περιοχής στην πόλη μας είναι σημαντικό.

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα μπορώ να κάνω δικαιοσύνη στην ιστορία του Deep Deuce εδώ. Και επειδή ο blogger και ο ιστορικός του Oklahoma City Doug Loudenback το έχουν ήδη κάνει πολύ καλύτερα από όσο θα μπορούσα ποτέ, θα αναβάλω την εξαιρετική του περίθαλψη. Ο Doug έχει ένα άρθρο τριών μερών για το Deep Deuce, καταγράφοντας την ιστορία του και τους αξιοθαύμαστους ανθρώπους του. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Τοποθεσία & Οδηγίες:

Το Deep Deuce βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Οκλαχόμα, βόρεια του Bricktown .

Η περιοχή είναι ουσιαστικά πλαισιωμένη από I-235 στα ανατολικά, NE 4ο προς τα βόρεια και σιδηροδρομικές γραμμές τόσο προς τα δυτικά όσο και προς τα νότια. I-235, εύκολα προσβάσιμο από διάφορους αυτοκινητόδρομους OKC , έχει έξοδο στο ΝΕ 4ο.

Ταχυδρομικοί Κώδικες:

73104

Για να δείτε και να κάνετε:

Κοντινά Ξενοδοχεία & Καταλύματα:

Ψάχνετε να μείνετε κοντά στην περιοχή Deep Deuce; Ακολουθούν ορισμένες κορυφαίες επιλογές ξενοδοχείων: