Ισχύς ταξιδιού για ταξιδιωτικούς πράκτορες

Η κρουαζιερόμενη δύναμη αποτελεί ζωτική πηγή για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες που κρατούν ατομικές ή ομαδικές κρατήσεις στις διεθνείς κρουαζιέρες Royal Caribbean International , Celebrity και Azamara Club. Αυτό το web-based πρόγραμμα είναι γεμάτο με πληροφορίες, φυλλάδια και πρότυπα πτήσης, καθώς και μια μηχανή κρατήσεων για κρατήσεις.

Όλοι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που συνδέονται με ταξιδιωτικό πρακτορείο, συμπεριλαμβανομένων των πρακτόρων με βάση το σπίτι, είναι κατάλληλοι για χρήση αυτής της υπηρεσίας ιστού. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες πρέπει να εγγραφούν και να αποκτήσουν μια σύνδεση και έναν κωδικό πρόσβασης, μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου, για να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το site.

20 Σημαντικές λειτουργίες διαθέσιμες στην Ιστιοπλοϊκή Ισχύ

  1. Μηχανή κρατήσεων για νέες κρατήσεις. Το on-line σύστημα κράτησης θέσεων είναι διαισθητικό, εύκολο στη χρήση και παρέχεται κατάρτιση webinar για τον ιστότοπο. Τόσο οι ομαδικές όσο και οι μεμονωμένες κρατήσεις μπορούν να γίνουν με Cruising Power.
  2. Αναζητήστε δρομολόγια για κρουαζιέρες και κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο και για τις τρεις γραμμές κρουαζιέρας. Η ιστοσελίδα διερωτάται την τοποθεσία που αναζητά κρουαζιέρες με τις επιλεγμένες παραμέτρους. Για παράδειγμα, αν ο πράκτορας έχει πελάτη που ενδιαφέρεται για μια κρουαζιέρα γύρω από τα νησιά Γκαλαπάγκος από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, η αναζήτηση θα βρει όλες τις κρουαζιέρες του Γκαλαπάγκος για το χρονικό πλαίσιο που δίνεται.
  3. Πραγματοποιήστε αεροπορικές κρατήσεις στη θύρα επιβίβασης στην κρουαζιέρα.
  4. Διαχείριση επιβεβαιωμένων κρατήσεων. Οι αλλαγές ή οι πρόσθετες πληροφορίες μπορούν να τροποποιηθούν on line, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης πληρωμών.
  5. Βρείτε πληροφορίες εξαργύρωσης κουπονιών.
  6. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με το πλοίο, συμπεριλαμβανομένων των προφίλ πλοίων, φωτογραφίες των διαμορφώσεων του σπιτιού και φωτογραφίες στο κατάστρωμα.
  1. Ψάξτε για προσφορές. Οποιεσδήποτε τιμές πώλησης που διαφημίζονται δημόσια και δεν διαφημίζονται μπορούν να βρεθούν στον ιστότοπο.
  2. Συμμετέχετε σε μαθήματα κατάρτισης. Διάφορες ευκαιρίες κατάρτισης βρίσκονται στον ιστότοπο. Το Πανεπιστήμιο Wow, ένα εικονικό σεμινάριο στη θάλασσα, παρέχει γνώση από πρώτο χέρι για το τι συμβαίνει σε μια κρουαζιέρα. Για να γίνετε πιστοποιημένος εμπειρογνώμονας, διαδικτυακά σεμινάρια και εκπαιδευτικά βίντεο είναι διαθέσιμα για προβολή ταξιδιωτικών πρακτόρων.
  1. Βρείτε τα τελευταία νέα για πληροφορίες σχετικά με κρουαζιέρες και πρακτορεία. Άμεσες πληροφορίες σχετικά με τις γραμμές κρουαζιέρας μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο ειδήσεων. Οι αλλαγές διαδρομών μπορούν να βρεθούν στο τμήμα ειδήσεων, σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλων διαταραχών στις μετακινήσεις.
  2. Βρείτε μειωμένους ναύλους ταξιδιωτικών πρακτόρων για κρουαζιέρες
  3. Κάντε κρατήσεις για φαγητό και ειδικές υπηρεσίες για ομάδες και άτομα. Αφού επιβεβαιωθούν οι πελάτες, ένας πράκτορας μπορεί να εισάγει τον αριθμό επιβεβαίωσης, να προσθέσει φορές φαγητού και ειδικές διαιτητικές ανάγκες ή δείπνο για φαγητό.
  4. Αναζητήστε εργαλεία πωλήσεων και μάρκετινγκ. Σχεδιάστε ηλεκτρονικά φυλλάδια και φυλλάδια με πρότυπα on line. Αποστολή ενημερωτικών φυλλαδίων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πελατών για ειδικές ομάδες ή προσφορές κρουαζιέρας. Τα πρότυπα είναι εύκολο να χειριστούν και παράγουν μέσα επαγγελματικής εμφάνισης. Παρουσιάστε ένα e-Magazine στους πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ενημερώνεται κάθε λίγους μήνες.
  5. Σχεδιάστε ένα E-Quote. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει σε έναν πράκτορα να παραθέτει μέχρι πέντε διαφορετικές κρουαζιέρες με συνδέσμους για να δείτε το πλοίο, τις αίθουσες και τις θύρες.
  6. Παραγγείλετε φυλλάδια. Μια ποικιλία φυλλαδίων και dvd είναι διαθέσιμη για να σταλεί σε ταξιδιωτικά γραφεία.
  7. Ελέγξτε τις ειδικές προσφορές και τις ειδικές εκδρομές. Με τα αρχεία One Stop, ένας πράκτορας μπορεί να ανασκοπήσει ειδικές ημερομηνίες ιστιοπλοΐας που προσφέρουν ευκολίες κρουαζιέρας. Οι πράκτορες μπορούν να επιλέξουν τις ανέσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες των ομάδων τους, όπως πιστώσεις στο πλοίο και δωρεάν περιηγήσεις, μεταξύ πολλών άλλων επιλογών.
  1. Εκτυπώστε eDocs πελατών, τα φυλλάδια εισιτηρίων για να επιβιβαστείτε στην κρουαζιέρα.
  2. Αγορά ή εξαργύρωση πιστοποιητικών δώρου. Εάν οι πελάτες επιθυμούν να αγοράσουν πιστοποιητικά δώρων, μπορούν να αγοράσουν από τον ιστότοπο Cruising Power.
  3. Επωφεληθείτε από τις γρήγορες αναφορές. Τα αποτελέσματα των καρτελών είναι διαθέσιμα με λέξεις κλειδιά για συνδέσμους γύρω από τον ιστότοπο. Αυτό είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για να περιηγηθείτε γρήγορα στον ιστότοπο.
  4. Βρείτε πληροφορίες επικοινωνίας. Μπορείτε να βρείτε τους αριθμούς τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ποιον να επικοινωνήσετε για τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχει ένας πράκτορας.

Ο ιστότοπος Cruising Power είναι πραγματικά ένας από τους πόρους για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες που χρειάζονται πληροφορίες για τις κρουαζιέρες Royal Caribbean International, Celebrity και Azamara Club. Ο ιστότοπος είναι καλά σχεδιασμένος και πρέπει να έχει για σοβαρούς ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Οι πράκτορες που θέλουν μια επισκόπηση του συστήματος κρατήσεων της Royal Caribbean, Espresso, θα πρέπει να συνδεθούν στο microsite στο BookEspresso.com.

Περιλαμβάνει μια αυτοεξαγόμενη περιήγηση και ένα πρόγραμμα webinars και άλλες εκπαιδευτικές συναντήσεις.