Δείπνο στις αμερικανικές γραμμές κρουαζιέρας

Η κρουαζιέρα μικρών πλοίων είναι ένας κόσμος μακριά από τα mega-πλοία, ειδικά όταν πρόκειται για την εξατομίκευση του προϊόντος για να ικανοποιήσει τα ενδιαφέροντα και τα γούστα των επισκεπτών.

Οι Αμερικανικές κρουαζιέρες έχουν πάντα την ευκαιρία να εξατομικευθούν. Ο στόλος των μικρών πλοίων προσφέρει γραφικές, οικείες κρουαζιέρες στις ΗΠΑ. Είναι ο μεγαλύτερος διαχειριστής κρουαζιερόπλοιων στις ΗΠΑ.

Από τα βορειοανατολικά προς το Μισισιπή προς τον Βορειοδυτικό Ειρηνικό και την Αλάσκα, προσφέρουν περισσότερα από 35 δρομολόγια σε όλους.

Οκτώ πλοία μεταφέρουν από 50 σε 185 επιβάτες.

Τα πλοία είναι αμερικάνικα χτισμένα, σημαδεμένα και πλήρωμα. Αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά από τις περισσότερες ωκεάνιες γραμμές. Ιστορικοί, φυσιοδίφες και άλλοι τοπικοί εμπειρογνώμονες προσφέρουν καθημερινές διαλέξεις σχετικά με την ιστορία, τη γεωγραφία και τον πολιτισμό της περιοχής.

Ένας τομέας στον οποίο η γραμμή ξεχωρίζει είναι η κουζίνα.

Η εξαιρετικά εκτιμημένη πρωτοβουλία "Κρουαζιέρες Τοπική Eat Local" δίνει έμφαση στα τοπικά συστατικά για πιο φρέσκο ​​και αυθεντικότερο ναύλο. Προωθεί επίσης μια αποστολή αειφορίας, υποστηρίζοντας τους τοπικούς παραγωγούς και τις οικονομίες.

Το όραμα του σεφ

Κρουαζιέρα τοπικά. Eat Local είναι το πνευματικό τέκνο του Thomas Leonard III, του εταιρικού διευθυντή της γραμμής.

Ο Leonard είναι απόφοιτος του Ινστιτούτου Μαγειρικής της Αμερικής στο Hyde Park της Νέας Υόρκης. Επιβλέπει όλες τις μαγειρικές δραστηριότητες της γραμμής κρουαζιέρας. Εκτός από την αιχμή του δόρατος της τοπικής κρουαζιέρας. Τρώτε Τοπικό πρόγραμμα, αναπτύσσει συνταγές, σχεδιάζει μενού, εκπαιδεύει το προσωπικό και συμμετέχει σε γενικό ποιοτικό έλεγχο.

Ο Leonard χρησιμεύει επίσης ως πρόεδρος και εκπαιδευτής σε τοπικό κεφάλαιο της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Μαγειρικής.

About.com έχει μιλήσει με Leonard για το όραμά του και την έμπνευση για την τοπική κρουαζιέρα. Φάτε το τοπικό. Πραγματοποίησε μια κρουαζιέρα στα ποτάμια Κολούμπια και Φίδι εκείνη την εποχή, προωθώντας την αποστολή του για τοπικά προϊόντα, κρασιά και αγροτικά προϊόντα.

Ερ .: Πείτε μας πώς έγινε αυτό το πρόγραμμα.

Α: Όταν ήρθα στην εταιρεία, έκανα πολλές έρευνες σχετικά με τα δρομολόγιά μας και όπου ταξίδεψαμε. Άρχισα να χτίζω τα μενού μου με βάση το πού βρισκόμαστε στη χώρα.

Είμαι στη βασίλισσα της Δύσης εδώ στο Βορειοδυτικό Ειρηνικό. Είναι ένα εκπληκτικό κομμάτι της χώρας. Θα πάμε πάνω και κάτω από τον ποταμό Κολούμπια και συναντάμε όσους τοπικούς προμηθευτές μπορούμε.

Ε: Πώς είναι η τοπική κρουαζιέρα. Φάτε το τοπικό διαφορετικό από τον προηγούμενο τρόπο να κάνετε πράγματα στις αμερικανικές γραμμές κρουαζιέρας;

A: Συνηθίζαμε να λαμβάνουμε τα περισσότερα από τα είδη διατροφής μας από μια μεγάλη εταιρεία. Άκουσα πολλά παράπονα από τους σεφ ότι η ποιότητα δεν ήταν τόσο καλή. Έτσι, αυτό είναι μια σαφής βελτίωση όχι μόνο όσον αφορά τους επιβάτες, αλλά και τους σεφ.

Ε: Όλοι θέλουν να τρώνε τοπικά αν μπορούν. Αλλά δεν είναι πάντα πρακτικό για εμάς στο σπίτι. Μπορεί να είναι αρκετά ακριβό για ένα πράγμα. Πώς το κάνετε να εργάζεται σε μια γραμμή κρουαζιέρας;

A: Λοιπόν, θέτουμε το μυαλό μας σε αυτό. Είναι στην πραγματικότητα πιο οικονομικό από ό, τι συνειδητοποιήσαμε. Δεν πετάμε πάντα στη Φλόριντα και προμηθεύουμε από εκεί. Βρίσκουμε τα προϊόντα υψηλής ποιότητας στην καλύτερη τιμή. Το σημαντικό είναι ότι είναι φρέσκο ​​και αυτό είναι που θέλουν σήμερα οι άνθρωποι. Το φαγητό είναι ένας κορυφαίος παράγοντας για τους επιβάτες κρουαζιερόπλοιων, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε μια τέτοια διαφορά για τους καλεσμένους μας.

Ερ: Πρέπει να ξαναγράψουμε τις συνταγές που χρησιμοποιείτε στο σκάφος μόλις εφαρμόσετε το πρόγραμμα;

Α: Έχω γράψει συνταγές που πηγαίνουν με τα νέα συστατικά που παίρνουμε. Έχουμε οθόνες οθόνης αφής σε όλα τα μαγειρεία. Οι σεφ μπορούν να ακολουθήσουν έτσι ώστε να έχουμε συνέπεια. Όλοι κάνουν μια τόσο απίστευτη δουλειά. Λόγω του μεγέθους των πλοίων, τα μαγειρεία δεν είναι πολύ μεγάλα. Το προσωπικό μας δεν είναι τόσο μεγάλο. Οι περισσότεροι από τους σεφ μας είναι μαθήματα γαστρονομικών σχολείων. Αγαπούν να κάνουν αυτό που κάνουν.

Ε: Πως πήγατε για την προμήθεια τοπικά όταν η εταιρεία χρησιμοποιήθηκε για τη χρήση ενός προμηθευτή τροφίμων και μιας αποθήκης; Φαίνεται σαν μια μεγάλη αλλαγή στην μαγειρική εταιρική κουλτούρα.

Α: Ήταν πραγματικά μια πολύ εύκολη λύση. Εξετάσαμε αρκετά, προφανώς. Αναζητήσαμε όλα όσα μπορούσαμε να βρούμε για τις εταιρείες παραγωγής και τις εκμεταλλεύσεις κατά μήκος των διαδρομών μας.

Εξετάσαμε τα ψάρια και τα σπίτια με το κρέας. Ακόμα και μικρά πράγματα όπως οι παραδοσιακές τυροκομικές εταιρείες που αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε.

Σήμερα, έχουμε μια παράδοση θαλασσινών από μια τοπική πηγή εδώ στο Stephenson Ουάσιγκτον. Μόλις πήραμε μερικά όμορφα μικρά πράσινα και μανιτάρια από την Ουάσινγκτον και το Όρεγκον. Η ομορφιά όλων είναι ότι ταξιδεύουμε σε μερικές από τις πιο εύφορες περιοχές της χώρας. Γιατί να μην το εκμεταλλευτείτε;

Ε: Πώς κατορθώσατε να κάνετε τέτοιες μεγάλες αλλαγές; Φαίνεται ότι συνεπάγεται μια απίστευτη εργασία.

Α: Έχω ένα άτομο που με βοηθάει στο γραφείο στο σπίτι. Επικοινωνεί με εταιρείες και έρχομαι στις κρουαζιέρες για να συναντηθώ μαζί τους. Ρίχνω μια ματιά σε δείγματα, αποθήκες περιοδεία και να τα συναντήσω προσωπικά. Μία από τις αγαπημένες μου στάσεις που κάνουμε είναι στην Αστόρια του Όρεγκον . Έχουν μια φοβερή αγορά κάθε Κυριακή το πρωί. Είναι αρκετά διάσημη πραγματικά. Παίρνω τους σεφ στο πλοίο εκεί για μια βόλτα. Μπορούμε να αγοράσουμε μερικά funky προϊόντα ή τοπικά παράγεται μέλι. Βρήκα μια μεγάλη εταιρεία σολομού εκεί. Ποτέ δεν ξέρετε τι θα συναντήσετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο συγκεκριμένος τύπος παροχής είναι πολύ ξεχωριστός.

Ερ: Ακούγεται σαν να έχετε περάσει πολύ χρόνο στα πλοία ενώ έχετε εφαρμόσει το πρόγραμμα.

Α: Η ύπαρξη στα πλοία ήταν ένα βασικό μέρος της πραγματοποίησης αυτής της εργασίας. Το πρώτο μου έτος που πέρασα το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου στα πλοία. Ήμουν στο γραφείο κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Έκανα πολύ διδασκαλία στο σκάφος για να σιγουρευτώ ότι όλη η ομάδα είναι άνετη με το πρόγραμμα. Αυτό που κάνουμε σε ένα σκάφος δεν είναι το ίδιο όπως σε άλλο σκάφος.

Ε: Είναι η τοπική κρουαζιέρα. Eat Local σε όλα τα πλοία;

Α: Ναι, έχει εφαρμοστεί σε κάθε σκάφος μας. Πρέπει να το αναπτύξουμε και να το διατηρήσουμε τώρα. Η εταιρεία αναπτύσσεται τρομερά. Είναι ένα εξατομικευμένο προϊόν. Οι πράκτορες και οι επιβάτες μπορούν πραγματικά να έχουν μια αίσθηση της εξατομίκευσης όταν βιώσουν την κουζίνα και τη φιλοσοφία πίσω από αυτήν.

Ε: Τα μενού είναι προσαρμοσμένα ανά περιοχή, σωστά; Μπορείτε να μας δώσετε κάποια παραδείγματα;

Α: Σίγουρα. Δεν θα βάλω τα ίδια πράγματα στο μενού της βασίλισσας του Μισισιπή που χρησιμοποιώ φρέσκο ​​στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό για παράδειγμα. Πέρυσι ήμουν στην πολιτεία της Ουάσινγκτον στη βασίλισσα της Δύσης. Συναντήθηκα με μια τοπική εταιρεία παγωτού. Τώρα εξυπηρετούμε το παγωτό τους με φυσικό τρόπο. Χρησιμοποιούν τα βατόμουρα και τα μούρα της Ουάσινγκτον και του Όρεγκον. Λαμβάνουν μέντα από τη βάση του βουνού. Rainier, και ακόμη και να χρησιμοποιήσετε βιολογικό καφέ δίκαιου εμπορίου ως συστατικό.

Σε άλλες περιπτώσεις ολόκληρες οι συνταγές θα αλλάξουν ή τα συστατικά θα διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καβούρια Jumbo, καβούρια Dungeness ή καβούρια King, ανάλογα με το πού είμαστε. Στην ανατολική ακτή, τα σκάφη αλλάζουν συχνά την περιοχή. Παίρνουν διαφορετικά μενού και εποχιακές αλλαγές.

Ε: Αυτό μπορεί να είναι άδικο αλλά έχετε μια αγαπημένη περιοχή της χώρας και την εποχή του χρόνου;

Α: Τα αγαπημένα μου μενού είναι το καλοκαίρι στο Maine και στον ποταμό Hudson το φθινόπωρο. Αλλά έχουμε υπέροχα μενού όλο το χρόνο. Νομίζω ότι το στυλ της κουζίνας μας είναι απλό αλλά κομψό. Κάνουμε μια κρουαζιέρα Lewis και Clark, με βάση αυτό που έφαγε ξεκινώντας από τη Βιρτζίνια.

Ερ: Τι γίνεται με άλλα αντικείμενα που προετοιμάζετε στο σπίτι, όπως τα ψωμιά και τα αρτοσκευάσματα σας. Πώς έχουν εξελιχθεί αυτές στο Cruise Local. Τρώτε τοπικά;

Α: Ψήνουμε φρέσκο ​​ψωμί για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Διαφοροποιούμε τα ακριβή στοιχεία ανάλογα με το δρομολόγιο. Στη Νέα Αγγλία προσφέρουμε ένα αυθεντικό καφέ ψωμί της Νέας Αγγλίας. Έχουμε μπισκότα Tillamook cheddar σε άλλα πλοία. Ψήνουμε τόσα ψωμάκια είναι αρκετά καταπληκτικό. Ακόμα και τα ποτά μας, ορισμένες μπύρες, κρασιά και σόδες, προέρχονται από το τοπικό επίπεδο όπου μπορούμε. Στον ποταμό Κολούμπια, έχουμε μια τοπική μπύρα. Κάνουμε μια μπριζόλα φούστα μαριναρισμένη σε ένα τοπικό ρούμι. Έχουμε μια σάλτσα μπριζόλας βατόμουρου που πηγαίνει τέλεια με αυτό. Κάνουμε σχεδόν τα πάντα στο σπίτι γιατί έχει πολύ καλύτερη γεύση. Κάνουμε τις δικές μας επιδέσμους και βινεγκρέτες. Κάνουμε το δικό μας βασιλιά σολομό μπιφτέκι. Μόλις περάσαμε το πρωί χέρι ψιλοκομμένο σολομό.

Φυσικά, αν κάποιος θέλει απλώς ένα τυρί στη σχάρα ή ένα χάμπουργκερ, το κάνουμε για αυτούς. Είναι διακοπές. Κάνουμε ό, τι θέλουν.

Κύρια σημεία του μενού

Εάν προγραμματίζετε μια κρουαζιέρα στις αμερικανικές γραμμές κρουαζιέρας, εδώ είναι κάποιοι Cruise Local. Φάτε το τοπικό. επισημάνσεις μενού για να προσβλέπουμε.

Κρουαζιέρες Columbia και Snake Rivers

Κρουαζιέρες ποταμών του Μισισιπή

Κρουαζιέρες στη Νοτιοανατολική Ηνωμένες Πολιτείες

Κρουαζιέρες βορειοανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών