Ο ποταμός Μισισιπή στο Μέμφις

Ο ποταμός Μισισιπή είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος ποταμός στις Ηνωμένες Πολιτείες και ο μεγαλύτερος σε όγκο. Στο Μέμφις, ο ποταμός είναι ταυτόχρονα ένα αξιοθέατο και μια οδός για το εμπόριο και τη μεταφορά.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον ποταμό, συμπεριλαμβανομένου του πόσο εκτεταμένο και πόσο είναι ο ποταμός Μισισιπή, καθώς και ιδέες για το πώς να το απολαύσετε.

Τοποθεσία

Ο ποταμός του Μισισιπή λειτουργεί ως δυτικά σύνορα του Μέμφις.

Στο κέντρο της πόλης, λειτουργεί δίπλα στο Riverside Drive. Επιπλέον, το Μισισιπή μπορεί να προσεγγιστεί από τα Interstates 55 και 40 και το Meeman Shelby State Park.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο πλατιά είναι ο ποταμός του Μισισιπή; Το πλάτος του ποταμού Μισισιπή κυμαίνεται από 20 πόδια έως 4 μίλια.

Πόσο καιρό είναι ο ποταμός του Μισισιπή; Ο ποταμός διαρκεί περίπου 2.300 μίλια.

Πόσο βαθιά είναι ο ποταμός του Μισισιπή; Ο ποταμός είναι οπουδήποτε από 3 πόδια έως 200 πόδια βάθος και κυμαίνεται από 0 έως 1.475 πόδια περίπου επίπεδο της θάλασσας.

Πόσο γρήγορα ρέει ο ποταμός του Μισισιπή; Ο ποταμός του Μισισιπή ρέει στα 1,2 μίλια ανά ώρα έως 3 μίλια την ώρα.

Εμπόριο

Κάθε μέρα, ένα σταθερό ρεύμα φορτηγίδων μπορεί να δει ότι ταξιδεύει πάνω και κάτω από το Μισισιπή. Αυτά τα φορτηγά πλοία φέρουν εξήντα τοις εκατό όλων των σιτηρών που εξάγονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Άλλα προϊόντα που μεταφέρονται μέσω του ποταμού περιλαμβάνουν πετρέλαιο και πετρελαϊκά προϊόντα, σίδηρος και χάλυβας, σιτηρά, καουτσούκ, χαρτί και ξύλο, καφές, άνθρακας, χημικά και βρώσιμα έλαια.

Οι γέφυρες

Υπάρχουν τέσσερις γέφυρες που εκτείνονται στον ποταμό Μισσισπί στην περιοχή του Μέμφις, ενώ η Γέφυρα Harahan και οι γέφυρες Frisco χρησιμοποιούνται σήμερα μόνο για σιδηροδρομικές μεταφορές. Τον Οκτώβριο του 2016, ο πεζόδρομος και ο ποδηλατικός δρόμος της γέφυρας Harahan θα ανοίξουν στο κοινό.

Υπάρχουν δύο γέφυρες ανοικτές στην κυκλοφορία αυτοκινήτων που συνδέουν το Μέμφις με το Αρκάνσας περνώντας από το Mighty Mississippi.

Πάρκα

Υπάρχουν σχεδόν 5 μίλια δημόσιων εκτάσεων κατά μήκος των τραπεζών του Μισισιπή του Μέμφις. Αυτά τα πάρκα από βορρά προς νότο είναι:

Αναψυχή και Αξιοθέατα

Ο ποταμός του Μισισιπή και τα γειτονικά του εδάφη παρέχουν το τέλειο σκηνικό για πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες και ειδικές εκδηλώσεις. Σύμφωνα με την Riverfront Development Corporation, μερικές από τις κορυφαίες χρήσεις του ποταμού και του ποταμού περιλαμβάνουν:

Το Mud Island River Park προσφέρει ένα μοντέλο κλίμακας του ποταμού Lower Mississippi, ένα μουσείο ποταμών του Μισισιπή, ένα μονοπάτι και ένα αμφιθέατρο.

Το Beale Street Landing είναι ένα τμήμα έκτασης έξι στρεμμάτων στην περιοχή του ποταμού Μέμφις (δίπλα στο πάρκο Tom Lee), που περιλαμβάνει μια λιμνούλα που χρησιμοποιείται από ποταμόπλοια, ένα εστιατόριο, ένα πάρκο εκτοξεύσεων και μια δημόσια τέχνη σε μια ατμόσφαιρα που μοιάζει με πάρκο. Το Memphis Grizzlies RiverFit είναι ένα μονοπάτι γυμναστικής που περιστρέφεται μέσα από το Tom Lee Park ξεκινώντας από την Beale Street Landing. προσφέρει μπαρ, τραπέζια μαϊμού, άλλα όργανα εκπαίδευσης κατά διαστήματα, γήπεδο ποδοσφαίρου και γήπεδα βόλεϊ στην παραλία.

Στις 22 Οκτωβρίου 2016, το έργο Big Harbour Bridge Crossing θα ανοίξει επίσημα στο κοινό. Παρέχει έναν τρόπο για τους επισκέπτες και τους κατοίκους να διασχίσουν τον ποταμό Μισισιπή με τα πόδια ή με ποδήλατο. Το Big River Crossing είναι η μεγαλύτερη ενεργή γέφυρα σιδηροδρομικής / ποδηλατικής / πεζικής στη χώρα. αποτελεί μέρος του έργου Main to Main που συνδέει το Μέμφις Τενεσί με το Δυτικό Μέμφις του Αρκάνσας.

Ενημερώθηκε από Holly Whitfield Ιούλιος 2017