Πληροφορίες για τα σχολεία της πόλης του Memphis

Σχολικές ζώνες, διαδρομές λεωφορείων, δωρεάν γεύμα και πολλά άλλα

Αν το παιδί σας εισέλθει για πρώτη φορά σε μια σχολή του Memphis City, μπορεί να έχετε πολλές ερωτήσεις. Για ποιο σχολείο είμαι για την περιοχή; Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση για παροχές γευμάτων; Μπορεί το παιδί μου να οδηγήσει το λεωφορείο; Πώς μπορώ να καταχωρήσω το παιδί μου;

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με ορισμένα από τα πιο συνηθισμένα ερωτήματα σχετικά με τη φοίτηση στα Memphis City Schools. Να είστε βέβαιος επίσης να ελέγξετε έξω το ημερολόγιο του Memphis City Schools για σημαντικές επικείμενες ημερομηνίες.

Σχολικές Ζώνες

Υπάρχουν 209 σχολεία στη συνοικία των πόλεων του Memphis City. Σε πολλές περιπτώσεις, ένα παιδί είναι τοποθετημένο σε ζώνες για τα σχολεία που βρίσκονται πλησιέστερα σε αυτόν. Μερικές φορές, ωστόσο, τα όρια μιας ζώνης μπορεί να επεκταθούν πέρα ​​από αυτό που θα περίμενε κανείς.

Ανοσοποιήσεις

Τρεις κατηγορίες φοιτητών απαιτείται να παρουσιάσουν αποδείξεις ανοσοποίησης κατά την εγγραφή: νέοι φοιτητές στις σχολές της πόλης Memphis, μαθητές που εισέρχονται στο νηπιαγωγείο και φοιτητές που εισέρχονται στην 7η τάξη. Απαιτήσεις για το καθένα περιγράφονται στον οδηγό εγγραφής στα σχολεία του Memphis City.

Σχολικοί χρόνοι

Τα σχολεία στη συνοικία των πόλεων του Memphis City ξεκινούν ήδη από τις 7:15 π.μ. ή μέχρι τις 9:00 π.μ. Για να μάθετε ποια ώρα πρέπει να είναι το παιδί σας στο σχολείο, ελέγξτε ολόκληρο τον κατάλογο σχολείων στην ιστοσελίδα του σχολείου του Memphis City .

Διαδρομές λεωφορείων

Ανάλογα με την εγγύτητα του παιδιού σας στο σχολείο της, η μεταφορά μπορεί να παρέχεται ή να μην παρέχεται από τα Memphis City Schools. Για να μάθετε, απλώς πληκτρολογήστε τη διεύθυνσή σας στη φόρμα επιλεξιμότητας της στάσης των λεωφορείων του Memphis City.

Εάν διατίθεται μεταφορά με λεωφορείο, θα μπορείτε να δείτε στάσεις, δρομολόγια, αριθμούς λεωφορείων και άλλα.

Μενού Μεσημεριανού

Αναρωτιέστε τι το παιδί σας θα φάει για μεσημεριανό γεύμα (ή πρωινό;) Τα Memphis City Schools παρέχουν μηνιαία ημερολόγια μενού.

Οι οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, καθώς και οι οικογένειες που πληρούν άλλες ειδικές απαιτήσεις (όπως οι οικογένειες των οικογενειών, οι οικογένειες που λαμβάνουν άλλα είδη βοήθειας κλπ.), Μπορούν να λάβουν δωρεάν γεύματα με μειωμένη τιμή.