Αποκτήστε μια κάρτα κοινωνικής ασφάλισης στο Μέμφις

Αν χρειάζεστε μια κάρτα κοινωνικής ασφάλισης επειδή έχετε για πρώτη φορά μια κάρτα ή έχετε χάσει αυτήν που είχατε και χρειάζεστε αντικατάσταση ή πρέπει να αλλάξετε το όνομά σας ή άλλες σχετικές πληροφορίες, .

Ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε μια νέα ή επικαιροποιημένη κάρτα κοινωνικής ασφάλισης είναι να εκτυπώσετε μια εφαρμογή κάρτας κοινωνικής ασφάλισης από την ιστοσελίδα της διοίκησης.

Στη συνέχεια, μπορείτε να το στείλετε μαζί με έγγραφα που αποδεικνύουν την ταυτότητά σας (θα εκτυπωθεί μαζί με την εφαρμογή μια λίστα αποδεκτών τεκμηρίωσης). Το ένα μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι τα πρωτότυπα έγγραφα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να αποδείξουν την ταυτότητά σας - οι φωτοτυπίες δεν γίνονται αποδεκτές. Παρόλο που αυτά τα έγγραφα θα σας επιστραφούν, ίσως είναι δύσκολο να περιμένετε εβδομάδες για να πάρετε πίσω το διαβατήριό σας, την άδεια οδήγησης ή άλλη σημαντική τεκμηρίωση.

Εάν προτιμάτε να υποβάλετε αίτηση για την κάρτα σας προσωπικά ή χρειάζεστε βοήθεια με άλλα θέματα κοινωνικής ασφάλισης, υπάρχουν πολλά γραφεία διοίκησης της κοινωνικής ασφάλισης στην περιοχή Memphis: