Έξι περιπάτους περιπάτου στο Μπρούκλιν

Μια βόλτα γύρω από το Μπρούκλιν

Μπορείτε εύκολα να περάσετε μια ολόκληρη μέρα λαμβάνοντας μια περιήγηση με αυτοπεποίθηση μέσα από τους δρόμους του Μπρούκλιν, αλλά αν δεν είστε οπαδός του DIY, εξετάστε το ενδεχόμενο να εγγραφείτε για μία από αυτές τις πεζοπορικές εκδρομές του Μπρούκλιν. Από τις εκδρομές με θέμα τα τρόφιμα έως τις βόλτες στις βιομηχανικές περιοχές του Μπρούκλιν, αυτές δεν είναι οι τυπικές τουριστικές πεζοπορικές εκδρομές σας και μπορεί κανείς να απολαύσει κανείς από τους ντόπιους που θέλουν να πάρουν κάποια στοιχεία για την πατρίδα τους.

Μπαρ ανίχνευσης

Μια περιοδεία μεγαλώνει στο Μπρούκλιν

Ναι, μπορείτε να περπατήσετε σε πολλά μπαρ στη Smith Street και να παραγγείλετε ποτά, αλλά ένα Tour Grows στο Μπρούκλιν προσφέρει ένα Crawl South Brooklyn Bar. Το Crawl Bar σταματά σε πολλές από τις πιο αγαπημένες τρύπες ποτίσματος του Μπρούκλιν, ενώ σας μεταφέρει στο παρελθόν αξιοθέατα όπως το παιδικό σπίτι του Al Capone, ένα αυθεντικό κοινωνικό κλαμπ Brooklyn και πολλά άλλα αξιοθέατα του South Brooklyn. Σίγουρα θα έχετε πολλά να μιλήσετε για το πότε θα φτάσετε μέχρι το μπαρ για ένα κρύο βραστό.

Εθνοτικές περιηγήσεις

Χρονοδιάγραμμα Περιήγηση

Ρίξτε μια ματιά στο εσωτερικό του Hasidic Borough Park. Το Timeline Touring προσφέρει μια περιήγηση με τα πόδια μέσα από αυτό το Ορθόδοξο Εβραϊκό τμήμα του Μπρούκλιν. Οι στάσεις περιλαμβάνουν μια μηχανή αρτοποιίας Matzo, όπου θα δείτε το ματζό ακόμα ψημένο με το χέρι, όπως στους αιώνες του παρελθόντος. Ακούστε τις ιστορίες και μάθετε για την ιστορία της κοινότητας σε περιηγημένη περιήγηση με τα πόδια μέσα από τους ατμοσφαιρικούς δρόμους του Borough Park, Μπρούκλιν.

Cool Tours

Πάρτε το Hipster Safari Tour

Το Brooklyn Queens Experience Tours ξεκινά μια νέα περιοδεία τον Αύγουστο.

Το τριήμερο Hipster Safari Tour παίρνει τους ανθρώπους μέσα από το "μοντέρνο θύλακα που θεωρείται το επίκεντρο και το πρωτοποριακό σημείο του ισχίου του Μπρούκλιν". Η περιοδεία δίνει μια ιστορική προοπτική στην περιοχή που κάποτε φιλοξενεί διάσημους συγγραφείς όπως οι Betty Smith και Henry Μυλωνάς. Θα σταματήσετε στις γκαλερί και σε άλλα μέρη σε αυτή την ενημερωτική και διασκεδαστική περιήγηση.

Εστιατόρια

Rays Tours

Ξεχάστε να κάνετε κρατήσεις στο νεώτερο εστιατόριο του Μπρούκλιν και να περάσετε την ημέρα που καταβροχθίζετε πίτσα, σαλάτες, γκουρμέ σοκολάτα και άλλα μεγάλα φαγητά σε μια περιοδεία φαγητού στο Μπρούκλιν. Οι Περιηγήσεις του Ray δεν είναι μόνο για το φαγητό, αλλά και για την ιστορία του Μπρούκλιν. Τρέξτε από έναν ντόπιο Μπρούκλιν, αυτές οι πεζοπορίες θα ικανοποιήσουν τόσο το στομάχι σας όσο και το μυαλό σας! Ελάτε πεινασμένοι!

Γκράφιτι Γύρος

Brooklyn Unplugged Tours

Αν νομίζετε ότι η καλύτερη τέχνη στο Μπρούκλιν στεγάζεται σε μουσεία και γκαλερί, κάντε κράτηση γκράφιτι με το Brooklyn Unplugged Tours. Δείτε την τέχνη του δρόμου στο Ουίλιαμσμπουργκ και τις γύρω περιοχές, οι οποίες αποτελούν το επίκεντρο της γκράφιτι και της σκηνής τέχνης του δρόμου του Μπρούκλιν. Αποκτήστε το κοκαλιάρικο στους καλλιτέχνες που δημιουργούν αριστουργήματα σε τοίχους από τούβλα και έχουν μετατρέψει τμήματα του Μπρούκλιν σε μουσείο υπαίθρου.

Περιήγηση Αρχιτεκτονικής

Μεγάλη εκδρομή με κρεμμύδια

Μάθετε για την ιστορία και την αρχιτεκτονική του Μπρούκλιν σε μία από τις πολλές περιηγήσεις πεζοπορίας με θέμα το Μπρούκλιν που προσφέρονται στο Big Onion Tours. Οι περιηγήσεις στο Brooklyn περιλαμβάνουν το Park Slope, το Fort Greene, το Prospect Park, το Dumbo και το Vinegar Hill. Μεγάλοι κρεμμύδια συνεργάζονται με την Ιστορική Εταιρεία του Μπρούκλιν για την περιοδεία τους στο ιστορικό Brooklyn Heights. Προσφέρουν επίσης μια περιήγηση στη Γέφυρα του Μπρούκλιν και υπόσχομαι ότι δεν θα προσπαθήσουν να σας πουλήσουν ένα κομμάτι της γέφυρας στο τέλος της περιοδείας.