Πώς φτάνετε στο Grand Army Plaza, και τι συμβαίνει εκεί;

Δείτε τα Πυροτεχνήματα Μόνο της Πρωτοχρονιάς της Νέας Υόρκης

Το Grand Army Plaza είναι μια μεγάλη πλατεία στη διασταύρωση της λεωφόρου Flatbush και του East Parkway, όπου συναντά την είσοδο στο σημαντικότερο δημόσιο πάρκο του Brooklyn, Prospect Park.

Πλήρης οδηγός για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς Πυροτεχνήματα στο Μπρούκλιν. Το Grand Army Plaza χαρακτηρίζεται από έναν μεγάλο κύκλο κυκλοφορίας μονής κατεύθυνσης. Στην περιοχή που περιβάλλεται από τον κύκλο της κυκλοφορίας είναι μια μεγάλη και όμορφη αψίδα, και μια περιοχή σιντριβάνι.

Προσοχή στις συγχύσεις του Grand Army Plaza

Με σύγχυση, το Grand Army Plaza είναι επίσης το όνομα ενός σταθμού του μετρό που βρίσκεται κοντά στο πάρκο Park Slope που εξυπηρετείται από τις γραμμές # 2 και 3 του μετρό.

Ο όρος "Grand Army Plaza" αναφέρεται επίσης μερικές φορές στην περιοχή κοντά στην είσοδο του Prospect Park, στην πλευρά του πάρκου του κύκλου κυκλοφορίας. Για παράδειγμα, η αγορά των αγροτών στο Grand Army Plaza είναι πραγματικά στην πλευρά Prospect Park του δρόμου. (Αλλά ποιος νοιάζεται; Αυτό είναι το Μπρούκλιν.)

Το Μανχάταν έχει επίσης ένα Grand Army Plaza. Βρίσκεται κοντά στο παλιό Plaza Hotel, στο κέντρο του Μανχάταν.

Πώς να φτάσετε στο Grand Army Plaza, το Plaza

Οι καλύτεροι δύο τρόποι να φτάσετε στο Grand Army Plaza με το μετρό είναι

Πάρτε το μετρό # 2 ή το # 3 στο σταθμό Grand Army Plaza. Περπατήστε μέχρι Flatbush Avenue ή Plaza Street μέχρι να δείτε το μνημείο και τον κύκλο της κυκλοφορίας. (Σε περίπτωση επιπλοκών στο μετρό, είναι ακόμα πιο μακριά, αλλά συνεχίζει να περνάει από το σταθμό Eastern Parkway # 2 ή το σταθμό # 3.) Βγείτε από το σταθμό East Parkway και περπατήστε κάτω από το East Parkway από το Μουσείο του Μπρούκλιν και πέρα ​​από τους Βοτανικούς Κήπους στον Μεγάλο Στρατό Πλατεία.)

Ή, πάρτε το Q ή B στον σταθμό 7th Avenue.

Ακολουθήστε την λεωφόρο Flatbush μέχρι το λόφο. Το Grand Army Plaza απέχει περίπου 3 τετράγωνα μακριά.

Τι συμβαίνει στο Grand Army Plaza

Αρκετοί σημαντικοί πολιτιστικοί θεσμοί και αρχιτεκτονικά μνημεία συνδέονται με το Grand Army Plaza, συμπεριλαμβανομένης της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Brooklyn, του Prospect Park και του στρατιωτικού και ναυτικού μνημείου, το οποίο μοιάζει με την Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι.

Το Μουσείο Μπρούκλιν και ο Βοτανικός Κήπος του Μπρούκλιν βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Ένα μεγάλο, εβδομαδιαίο, στρογγυλό πράσινο μάρκετ το Σάββατο καταλαμβάνει μέρος του Grand Army Plaza.

Από το 2011, ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιήθηκε επίσης τις Κυριακές για ένα ράλι φορτηγών τροφίμων το οποίο είναι ανοιχτό την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο.

Το Grand Army Plaza είναι ένα δημοφιλές μέρος για φωτογραφίες γάμου, και, περιστασιακά, βλαστών ταινιών.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι συναυλίες που διοργάνωσε το Celebrate Brooklyn και πραγματοποιήθηκαν στο Prospect Park συχνά αναφέρουν οδηγίες από το Grand Army Plaza.

Το Grand Army Plaza φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα menorahs του Hanukkah στον κόσμο, το οποίο ανεγέρθηκε προσωρινά και φωτίζεται κάθε βράδυ του φεστιβάλ Hanukkah οκτώ νύχτων, συνήθως τον Δεκέμβριο. Είναι περίπου 30 πόδια ψηλό.

Το Grand Army Plaza θεωρείται συχνά μέρος της γειτονιάς Brooklyn του Park Slope, αλλά είναι στην πραγματικότητα ανάμεσα στα Prospect Heights και το Park Slope.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το Grand Army Plaza είναι ο χώρος των εορτασμών και της διασκέδασης πριν από την ετήσια και πολύ δημοφιλή έκθεση πυροτεχνημάτων τα μεσάνυχτα στο Prospect Park.

Για πληροφορίες σχετικά με την ιστορία του Grand Army Plaza και τα διάφορα μνημεία σε αυτό, κάντε κλικ εδώ.