Εκπτώσεις για τα εισιτήρια Carowinds

Από ηλικιωμένους σε milary σε τοπικά καταστήματα, πώς να εξοικονομήσετε χρήματα για την είσοδο

Το Carowinds είναι ένα από τα μεγαλύτερα θεματικά πάρκα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός στο Charlotte. Το πάρκο προσφέρει διάφορους τρόπους για να εξοικονομήσετε εισιτήρια - από ανώτερες, κατώτερες και στρατιωτικές εκπτώσεις σε εισιτήρια ΑΑΑ και εισιτήρια "λυκόφως", και μάλιστα μια έκπτωση για την απλή αγορά online. Κάθε χρόνο, υπάρχουν συνήθως μερικά τοπικά σημεία για να πάρουν κουπόνια εισόδου. Ελέγξτε αυτή τη σελίδα για τις τρέχουσες τιμές και εκπτώσεις που προσφέρονται για το Carowinds.

Για την εποχή του 2016, η Carowinds έχει μια τιμή εισόδου $ 59.99 στην πύλη.

Έφτασε στο Carowinds έξω από την πόλη; Κάντε κλικ εδώ για να βρείτε μια λίστα με τα πλησιέστερα ξενοδοχεία στο πάρκο .

Ενιαία ημέρα στάθμευσης: 15,00 δολάρια (δεν υπάρχει χρέωση για το πάρκινγκ Carowinds αν έχετε μια χρυσή ή πλατινένια εποχή)

Online έκπτωση
Μπορείτε να εξοικονομήσετε $ 10 από την τιμή της πύλης μιας ημέρας $ 59.99 Carowinds εισδοχή, και να αγοράσετε ένα εισιτήριο για $ 46.99 μέσω της ιστοσελίδας Carowinds.

Λήψη λυκόφωτος
Μπορείτε να αγοράσετε ένα βραδινό εισιτήριο για Carowinds (που ισχύει μόνο μετά από τις 16:00 εκείνη την ημέρα) για περίπου μισή τιμή σε $ 26.99

Τέσσερα ή περισσότερα εισιτήρια
Το Carowinds θα προσφέρει συχνά μια τιμή εισιτηρίου των 29,99 δολαρίων αν αγοράσετε τέσσερα ή περισσότερα εισιτήρια ταυτόχρονα στο διαδίκτυο, κάτι που εξοικονομεί χρήματα για οικογένειες ή για ομάδες

Ανώτερη Έκπτωση
Για επισκέπτες που επισκέπτονται ηλικίες 62 ετών και άνω, η Carowinds προσφέρει ένα εισιτήριο έκπτωσης σχεδόν 50% για $ 37,99.

Έκπτωση Junior
Το κατώτερο εισιτήριο δεν πηγαίνει από την ηλικία, αλλά πηγαίνει από το ύψος του παιδιού (δεδομένου ότι αυτό θα καθορίσει τι μπορεί να οδηγήσει αυτό το παιδί). Εάν ένας επισκέπτης είναι κάτω από 48 "ύψος στα κανονικά παπούτσια, μπορούν να πάρουν ένα εισιτήριο για $ 37.99

Παιδιά δύο και κάτω
Οι επισκέπτες ηλικίας δύο ετών και κάτω είναι πάντα δεκτοί στο Carowinds

Έκπτωση AAA
Ο ιστότοπος AAA Carolinas λέει ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε μέχρι και $ 15 ανά αγορά εισιτηρίων μέσω του ιστοτόπου τους αν είστε μέλος.

Έκπτωση Coca-Cola
Κατά τη διάρκεια της περιόδου λειτουργίας του πάρκου, η Coca-Cola έχει συνήθως μια προώθηση όπου μπορείτε να πάρετε 15 δολάρια από την καθημερινή είσοδο με ένα προϊόν της Coca-Cola. Τα δοχεία θα είναι ειδικά σημειωμένα, επομένως ελέγξτε τα καταστήματα ευκολίας της περιοχής Charlotte και εξοικονομήστε χρήματα στο δρόμο σας.

Στρατιωτική έκπτωση
Οι συνταξιούχοι και οι δραστήριοι στρατιωτικοί μπορούν να δείξουν την στρατιωτική ταυτότητά τους στην πύλη για έκπτωση. Υπάρχουν επίσης αρκετές «στρατιωτικές μέρες» καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, όταν απαγορεύεται η είσοδος σε ενεργό και στρατιωτικό στρατό.

Εποχιακό πάσο
Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το πότε ακριβώς αγοράζετε το σεζόν σας, αλλά η τιμή για ένα χρυσό πέρασμα είναι συνήθως περίπου $ 80 ανά άτομο. Με αυτό, μπορείτε να πάρετε δωρεάν πάρκινγκ για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Carowinds, απεριόριστη είσοδος το 2016, δωρεάν είσοδο στο 2016 Halloween Haunt και Scarowinds θεματικά αξιοθέατα, καθώς και πολλά άλλα οφέλη όλο το χρόνο. Εάν ζευγαρώνετε το κανονικό ποσοστό εισόδου $ 56,99 με το ημερήσιο ποσοστό στάθμευσης των $ 15, μια τετραμελή οικογένεια θα πλήρωνε $ 242,96 (συν φόρο) για μια μέρα στο πάρκο (χωρίς να υπολογίζονται τυχόν εκπτώσεις που είναι συνήθως αρκετά διαθέσιμες) ή $ 312 για ένα πέρασμα εποχής για την οικογένεια.

Προφανώς, εάν μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας να επισκέπτεστε το πάρκο για περισσότερες από μία μέρες, το πέρασμα εποχής είναι μια καλή αγορά.