Περιοχές San Juan: Οδηγός για τον Hato Rey

Hato Rey είναι η τραπεζική περιοχή του νησιού και το πλησιέστερο πράγμα σε ένα κέντρο στο οποίο βρίσκεται το Πουέρτο Ρίκο. Το τείχος του δρόμου, κατά μήκος του οποίου θα βρείτε ένα περήφανο σύμπλεγμα ουρανοξυστών, αντιπροσωπεύει τα περισσότερα χρήματα στο νησί και είναι γνωστό ως "The Golden Mile". Ως εκ τούτου, αυτή η γειτονιά είναι περισσότερο προορισμός για επαγγελματίες ταξιδιώτες από ό, τι είναι ένα τουριστικό hotspot.

Αλλά μην γράφετε πλήρως τον Hato Rey. Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Καραϊβικής είναι εδώ.

Είναι ο τόπος όπου οι Puerto Ricans έρχονται για να δουν μια συναυλία, να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι μπέιζμπολ ή να περάσουν την ημέρα στο πάρκο. Και είναι το σπίτι σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα στο νησί.

Που να μείνω

Ειλικρινά, δεν υπάρχει τίποτα εδώ στον τρόπο στέγασης. Και δεν χρειάζεται να μείνετε εδώ, όταν τα μεγάλα ξενοδοχεία και τα πανδοχεία στο υπόλοιπο San Juan είναι σχετικά κοντά.

Που να φάω

Πολλά εστιατόρια κατά μήκος της λεωφόρου FD Roosevelt, η κύρια οδός μέσω του Hato Rey, εξυπηρετούν το πλήθος των επιχειρήσεων. Τα καλά περιλαμβάνουν:

Τι να δείτε και να κάνετε

Για εκδηλώσεις, δεν μπορείτε να νικήσετε τον Hato Rey:

Πέρα από αυτό, έχετε τα πάρκα:

Πού να ψωνίσετε

Οι πιθανότητες είναι αν ήρθατε στο Hato Rey, μπήκατε στο κατάστημα και, αν μπήκατε στο κατάστημα, ήρθατε στην πλατεία Plaza Las Américas, το εμπορικό κέντρο του Πουέρτο Ρίκο. Με περισσότερα από 300 καταστήματα, μπορείτε να αγοράσετε οτιδήποτε από ένα ζευγάρι κάλτσες σε ένα αυτοκίνητο εδώ. Επιπλέον, έχετε κινηματογράφους, μπόουλινγκ και όλες τις επιλογές δικαστηρίου τροφίμων. Το Plaza είναι ένας χώρος συγκέντρωσης για τους ντόπιους και ένα καλό μέρος για να πάει αν έχετε πολλά πράγματα να αγοράσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το εμπορικό κέντρο είναι αρκετά όμορφο, με γλυπτά και έργα τέχνης διακεκομμένα σε ολόκληρο τον τόπο.

Πού να βγείτε τη νύχτα

Δύο μέρη έρχονται στο μυαλό αμέσως, και είναι και τα δύο στην ίδια θέση: 20 pa K είναι ένα Teppanyaki Lounge στην Plaza Las Américas, με θέα στο γήπεδο μπόουλινγκ Galaxy Lanes . Στις νύχτες του Σαββατοκύριακου, δεν είναι κακό combo.